Poradna duly
Jana Čurdová
ahoooj holky hlsámí se jsem doma z kontoli a jsem mooc štastná jsem 5 +6 tt asrdíčko nám tluče je to mparáda dal mi aji fotečku všechno je v pořádku omluvila se že m taky vyděsila ale musela říct co se může stát.mame 4milimetry:-)termín asi 20 brežna muím ale počkat až bude větší mám totiž plodne dny uplně jinak.přidávám do taulky ztí druhorodička 22let,Přibice Brno venkov jména neíme ještě a termín nahlásím až to bude jisté:-)jinak všem moc gratulu ![]()
Stev neboj, bude to všechno v pořádku! Musíme si všichni prostě věřit!
Tak holky já se mám objednat na září na 5 termínů k zubaří a volám tak asi dva týdny už a nic, tak když jsem se konečně odhodlala tak to tam nikdo nebere ![]()
Kyblíčku, gratuluju
![]()
Mě zbývá do kontroly ještě 12 dní i s dneškem ![]()
Můj doktor je úplné zlatíčko. Posledně nazýval embryo miminkem už v 7.tt a když pak neviděl srdeční akci, tak říkal, že je to škoda a tvářil se smutně… Tak doufám, že tentokrát mě provede úspěšným těhotenstvím ![]()
určitě t bude dobrý držím palečky já jsem se konečně uklidnila
Ahojky, všem holkám co jste byly na kontrole moc gratuluji, jsou to samé dobré zprávy…
Mě dr. říkala, ať listovku určo beru, ale třeba babyplan v tomhle období nemusím, ať jím hodně ovoce a zeleniny, a ten babyplan si nechám až na zimu…no jo co doktor to jiný názor…
ahojte holky
Všem gratuluji k úspěšným kontrolám
![]()
Mě to čeká zítra dopoledne tak doufám,že mi taky budete držet pěsti.at už třeba taky máme vidět to srdíčko at si na chvíli oddechnu ![]()
svetlna:neboj myslím že to už bude v pořádku miminko se pořádně zavrtávalo ![]()
Jinak s tou kysel.listovou…myslím že je důležitá.Tím se nic neskazí když papkáš každý den jednu tabletu.je to důležité na správný vývoj..nervový a na mozeček
..já teda nejím spoustu věcí a doktor mi hned řekl,je velmi dobré brát kys.listovou i před otěhotněním.
a malý měl 3100 a 53cm.takže nemyslím že vitamíny ovlivní velikost miminka.neměli jsme po porodu vůbec žádné faldíky..
![]()
mscat píše:
ahojte holkyVšem gratuluji k úspěšným kontrolám
![]()
![]()
Mě to čeká zítra dopoledne tak doufám,že mi taky budete držet pěsti.at už třeba taky máme vidět to srdíčko at si na chvíli oddechnu
svetlna:neboj myslím že to už bude v pořádku miminko se pořádně zavrtávalo
Jinak s tou kysel.listovou…myslím že je důležitá.Tím se nic neskazí když papkáš každý den jednu tabletu.je to důležité na správný vývoj..nervový a na mozeček
a malý měl 3100 a 53cm.takže nemyslím že vitamíny ovlivní velikost miminka.neměli jsme po porodu vůbec žádné faldíky....já teda nejím spoustu věcí a doktor mi hned řekl,je velmi dobré brát kys.listovou i před otěhotněním.
![]()
Jé holky kolik pilulek listovky berete? Já myslela, že těhu berou dvě? ![]()
Ivušáček…já mám od včerejška ten mamavit a tam je psané jednou denně a obsauje to vše co mám mít..železo,selen ,tu kys.listovou no prostě všechno a mimi si vezme co potřebuje.
já třeba nejím vůbec jogurty ani ryby, to do sebe teda nenacpu ani kvuli miminku…jogurt trochu jo ale rybu určitě ne.
Já beru Centrum-materna. A jsem s tím spokojená. Jsou to 2 pilulky denně a mám ze sebe dobrý pocit, že dávám miminku vše potřebné ![]()
Příspěvek upraven 28.07.10 v 14:57
mscat:já taky doufám,že to bude ok…snad nám do pondělka ta kulička vyroste ![]()
MScat - palce samozřejmě držet budeme. S každou další kontrolou mám radost, že je u někoho vše vpořádku… Pokud máš již jedno nekomplikované těhotenství za sebou, tak máš nejlepší předpoklady ke stejnému průběhu.
A my ostatní musíme jen doufat:-)
S listovkou - podívejte se na množství listovky, které Vaše pilulky obsahují. Já jsem zobala před otěhotněním listovku, co mi prodali volně v lékárně, někdy si vzala i dvě tabletky a myslela si, kolik jí neberu. Pak mi doktor po revizi předepsal listovku, která měla desetinásobně větší množství účinné látky
Takže je to hodně relativní.
Lachica: přesně
vím že aspon takto miminku dávám to co potřebuje když už třeba nejím to,co to obsahuje.a aspon jinak mu to dávám.hned jsem valila pro vitamíny jak mi došla kysel.listová a brala jsem ji i před otěhu tak doufám,je tam dobrý základ na zdravé mimi. ![]()
při malém jsem brala taky nějaké vitamíny ale nevím jak se to jmenovalo prodala mi to má tehdejší dr.a vím že mi to spravilo i chození na velkou
což mě velmi trápilo.
Svetlna:určitě vyroste
![]()
Jancab:děkuji
taky mám radost když tu zase někdo napíše,že už viděli srdíčko a je to v pořádku.holky a dávejte fotečky miminek pokud je už máte ty první
![]()
Jancab:mám za sebou jedno nekomplikované těhotenství akorát s dost vysokým tlakem.a jednou potrat v 5tt-revizi.Leden 2010.
Ted akorát vím,že budu mít problémy s tlakem hned od začátku
..zůstal mi zvýšený .
holky,mě strašně bolí hlava
brufen asi není dobrej nápad,co? ![]()
Já ještě žádnou fotečku mimíska nemám…
ono tam toho moc nebylo vidět, počkám na příští kontrolu, aby bylo lepši vidět… ![]()