♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
28.7.10 13:01

ahoooj holky hlsámí se jsem doma z kontoli a jsem mooc štastná jsem 5 +6 tt asrdíčko nám tluče je to mparáda dal mi aji fotečku všechno je v pořádku omluvila se že m taky vyděsila ale musela říct co se může stát.mame 4milimetry:-)termín asi 20 brežna muím ale počkat až bude větší mám totiž plodne dny uplně jinak.přidávám do taulky ztí druhorodička 22let,Přibice Brno venkov jména neíme ještě a termín nahlásím až to bude jisté:-)jinak všem moc gratulu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 13:02

Stev neboj, bude to všechno v pořádku! Musíme si všichni prostě věřit!

Tak holky já se mám objednat na září na 5 termínů k zubaří a volám tak asi dva týdny už a nic, tak když jsem se konečně odhodlala tak to tam nikdo nebere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
28.7.10 13:06

Kyblíčku, gratuluju :kytka: :potlesk:

Mě zbývá do kontroly ještě 12 dní i s dneškem :-)

Můj doktor je úplné zlatíčko. Posledně nazýval embryo miminkem už v 7.tt a když pak neviděl srdeční akci, tak říkal, že je to škoda a tvářil se smutně… Tak doufám, že tentokrát mě provede úspěšným těhotenstvím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
28.7.10 13:06

určitě t bude dobrý držím palečky já jsem se konečně uklidnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
28.7.10 14:28

Ahojky, všem holkám co jste byly na kontrole moc gratuluji, jsou to samé dobré zprávy… :dance: Mě dr. říkala, ať listovku určo beru, ale třeba babyplan v tomhle období nemusím, ať jím hodně ovoce a zeleniny, a ten babyplan si nechám až na zimu…no jo co doktor to jiný názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 14:46

ahojte holky

Všem gratuluji k úspěšným kontrolám :srdce: :dance: :potlesk:

Mě to čeká zítra dopoledne tak doufám,že mi taky budete držet pěsti.at už třeba taky máme vidět to srdíčko at si na chvíli oddechnu :-D

svetlna:neboj myslím že to už bude v pořádku miminko se pořádně zavrtávalo :wink:

Jinak s tou kysel.listovou…myslím že je důležitá.Tím se nic neskazí když papkáš každý den jednu tabletu.je to důležité na správný vývoj..nervový a na mozeček :-D ..já teda nejím spoustu věcí a doktor mi hned řekl,je velmi dobré brát kys.listovou i před otěhotněním.

a malý měl 3100 a 53cm.takže nemyslím že vitamíny ovlivní velikost miminka.neměli jsme po porodu vůbec žádné faldíky.. :jazyk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
28.7.10 14:49
mscat píše:
ahojte holky

Všem gratuluji k úspěšným kontrolám :srdce: :dance: :potlesk:

Mě to čeká zítra dopoledne tak doufám,že mi taky budete držet pěsti.at už třeba taky máme vidět to srdíčko at si na chvíli oddechnu :-D

svetlna:neboj myslím že to už bude v pořádku miminko se pořádně zavrtávalo :wink:

Jinak s tou kysel.listovou…myslím že je důležitá.Tím se nic neskazí když papkáš každý den jednu tabletu.je to důležité na správný vývoj..nervový a na mozeček :-D ..já teda nejím spoustu věcí a doktor mi hned řekl,je velmi dobré brát kys.listovou i před otěhotněním.

a malý měl 3100 a 53cm.takže nemyslím že vitamíny ovlivní velikost miminka.neměli jsme po porodu vůbec žádné faldíky.. :jazyk: :-D

Jé holky kolik pilulek listovky berete? Já myslela, že těhu berou dvě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 14:52

Ivušáček…já mám od včerejška ten mamavit a tam je psané jednou denně a obsauje to vše co mám mít..železo,selen ,tu kys.listovou no prostě všechno a mimi si vezme co potřebuje. :-D já třeba nejím vůbec jogurty ani ryby, to do sebe teda nenacpu ani kvuli miminku…jogurt trochu jo ale rybu určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
28.7.10 14:56

Já beru Centrum-materna. A jsem s tím spokojená. Jsou to 2 pilulky denně a mám ze sebe dobrý pocit, že dávám miminku vše potřebné :wink:

Příspěvek upraven 28.07.10 v 14:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.10 14:56

mscat:já taky doufám,že to bude ok…snad nám do pondělka ta kulička vyroste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
28.7.10 14:59

MScat - palce samozřejmě držet budeme. S každou další kontrolou mám radost, že je u někoho vše vpořádku… Pokud máš již jedno nekomplikované těhotenství za sebou, tak máš nejlepší předpoklady ke stejnému průběhu.

A my ostatní musíme jen doufat:-)

S listovkou - podívejte se na množství listovky, které Vaše pilulky obsahují. Já jsem zobala před otěhotněním listovku, co mi prodali volně v lékárně, někdy si vzala i dvě tabletky a myslela si, kolik jí neberu. Pak mi doktor po revizi předepsal listovku, která měla desetinásobně větší množství účinné látky :-D Takže je to hodně relativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 15:02

Lachica: přesně :palec: :-D vím že aspon takto miminku dávám to co potřebuje když už třeba nejím to,co to obsahuje.a aspon jinak mu to dávám.hned jsem valila pro vitamíny jak mi došla kysel.listová a brala jsem ji i před otěhu tak doufám,je tam dobrý základ na zdravé mimi. :-D

při malém jsem brala taky nějaké vitamíny ale nevím jak se to jmenovalo prodala mi to má tehdejší dr.a vím že mi to spravilo i chození na velkou :-D :jazyk: což mě velmi trápilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 15:06

Svetlna:určitě vyroste :palec: :wink:

Jancab:děkuji :-D taky mám radost když tu zase někdo napíše,že už viděli srdíčko a je to v pořádku.holky a dávejte fotečky miminek pokud je už máte ty první :wink: :palec:

Jancab:mám za sebou jedno nekomplikované těhotenství akorát s dost vysokým tlakem.a jednou potrat v 5tt-revizi.Leden 2010.
Ted akorát vím,že budu mít problémy s tlakem hned od začátku :-( ..zůstal mi zvýšený .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.10 15:10

holky,mě strašně bolí hlava :zed: brufen asi není dobrej nápad,co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
28.7.10 15:12

Já ještě žádnou fotečku mimíska nemám… :-( ono tam toho moc nebylo vidět, počkám na příští kontrolu, aby bylo lepši vidět… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí