♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
28.7.10 17:38
Lekole píše:
mscat píše:
Holky no taky čekám na srdíčko a zítra budu asi 5tt+4 -5, tak nevím či už bude?? :nevim:
To ještě bít nemusí, je to docela brzo, uvidíš - pokud tam ještě nebude tak se neboj :srdce:

myslím si že bát se nemusíš ale já jsem 5+6a srdíčko jde vidět ale každý miminko jejiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 17:40

Ono to je asi fakt jak u koho, no . Nebojte holky, ono to uteče, hele vždycky jak končí prázdniny, tak jsou Vánoce, protože to utíká a pak už ty tři měsíc nám utečou jako voda. Za chvilku si budeme psát, co která čeká a pak která porodila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
28.7.10 18:04

šema

už aby to tak bylo:) Moc se těším :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
28.7.10 18:06

mscat - dneska bych měla být 5tt+6. Museli jsme to oznámit brzy,v práci to vědí díky tomu, že jsem musela zrušit noční a tak se to dozvědělo dost lidí z práce. A ti bydlí ve stejné vesnici jako já, takže jsem nechtěla, aby se to naši dozvěděli od někoho jiného, to bych byla hodně naštvaná. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 18:24

Evulik…ajoo tak to jo potom.to znám.To se hned roznese.tady to bylo u nás v lednu to stejné.ještě jsme to ani pořádně nevěděli my sami a už to bylo v jednotě hned ráno a tím pádem hned i u rodiny od mojeho.no strašné. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 18:27

No přesně tak. Kámoška to řekla holčině co dělá místo mě v práci,takže čekám, že mi budou volat z práce že jsem těhu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 18:35

Tak u nás to ví mamka..od mojeho rodina to neví vůbec a asi ještě dlouho vědět nebudou.Já se s nimi nebavím tak nějak nepovažuji za nutné jim to oznamovat.až to na mě poznají sami.Ty budou ale hledět chichi..tak se nemáme rádi! :cert: :jazyk: :jazyk:

Jinak to ví jen kamošky z baby clubu kde se pravidelně scházíme a musela jsem to říct,protože jsem začla chodit na Zumbu a jim by to došlo díky tomu že už chodit nemůžu :-D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.7.10 18:39

Můžu se přidat?

Ahoj holky,

v únoru - dubnu jsem byla v diskusi 1.IVF leden 2010. Od té doby uběhl nějaký čas. Teď jsem netrpělivě očekávala další MS, abych mohla jít na KET a mé překvapení v pondělí //. Zatím to není úplně stoprocentní, protože jak mám ze všech hormonů rozhozený cyklus chce mě ještě zítra vidět gynekolog kvůli nízké hladině HCG. Neměla jste některá stejný problém?
Dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 18:48

Aníčko vítej a držím palečky! :-) :kytka: Odkud jsi? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.7.10 18:53
Šema píše:
Aníčko vítej a držím palečky! :-) :kytka: Odkud jsi? :srdce:

Z vesnice kousek od Prahy :) Ale původně z východních Čech. Nepročítala jsem všechno zpětně, ale co Ty - odkud? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.7.10 18:55
Anicka81 píše:
Šema píše:
Aníčko vítej a držím palečky! :-) :kytka: Odkud jsi? :srdce:
Z vesnice kousek od Prahy :) Ale původně z východních Čech. Nepročítala jsem všechno zpětně, ale co Ty - odkud? :-D

Ha už vím, koukla jsem na ten web - nějak mě to netrklo, mám dnes dlouhé vedení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
28.7.10 18:58

zdarec! doufám, že se dneska všechny máte pohodově :)

chci si koupit nějakou knížku o těhotenství/porodu/mateřství… nemáte náhodou některá zkušenost s nějakou dobrou? když tak dejte tipa :-D dík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
28.7.10 19:06
Evulik84 píše:
mscat - dneska bych měla být 5tt+6. Museli jsme to oznámit brzy,v práci to vědí díky tomu, že jsem musela zrušit noční a tak se to dozvědělo dost lidí z práce. A ti bydlí ve stejné vesnici jako já, takže jsem nechtěla, aby se to naši dozvěděli od někoho jiného, to bych byla hodně naštvaná. :cert:

tak to jsme stejně já jsem taky 5+6 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
28.7.10 19:09
JaňulkaX píše:
zdarec! doufám, že se dneska všechny máte pohodově :)chci si koupit nějakou knížku o těhotenství/porodu/mateřství… nemáte náhodou některá zkušenost s nějakou dobrou? když tak dejte tipa :-D dík :wink:

no já mámod početí k porodu ted nevím od koho je ale je fakt super má ji pujčenou kaoška já už jí znám na zpamět takže spíš pročtám časáky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
28.7.10 19:10

Knížek o těhotenství je spousta, většina z nich jsou překlady ze zahraničí. Záleží na tom, co je ti bližší - alternativní přístup, klasický medicínský…

Já jsem si na doporučení 3 svých kamarádek zakoupila českou knížku od A. Pařízka Kniha o těhotenství a porodu (2. vydánéí se jmenuje snad Kniha o těhotenství a mateřství a je rozšířená o informace do dvou let dítěte). A. Pařízek je porodník u Apolináře a z toho také vychází celá kniha. Řeší spoustu praktických témat od cvičení v těhoteství, přes bezpočnou dopravu až po výbavičku. Příjemné na ní je to, že popisuje českou realitu, takže nepředpokládá pohodové běžné porody doma jako některé zahraniční knížky apod.. Ale mám kamarádku, která si nechává vypracovat horoskopy a chodí ke kartářce, a tu tato knížka vůbec nezaujala, protože na ni byla moc faktická…

I když si nekoupíte knížku od A. Pařízka, tak doporučuju stránky www.porodnice.cz, které jsou na knížku navázané. Nejlepší jsou tamní poradny, kde odborní lékaři radí odpovídají maminkám na různé dotazy z různých oborů. Nehledá se tam nějak snadno, ale na rozdíl od diskuzí maminek, které si jen předávají své zkušenosti, tak tady radí doktoři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí