♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
28.7.10 10:46

Já se dočetla že v zahraničí už se dávno upouští od ultrogestanu že neni nikde dokázáno že on těhotenství udrží nebo podpoří. Chce to čas a klid hlavně nervy i když se to lechce řekne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
28.7.10 10:58

ahoj holky!

Lachica: taky se přidávám ke gratulaci. Já si na to musím počkat až do 16.8. … až mě napadá, jestli já nakonec nebudu mit termín až na duben ??? :nevim: :-)

Světli: jsem ráda, že je všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.10 11:00

zatím to tak vypadá,ale uvidíme v pondělí,jestli se kulička zvětšila… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
28.7.10 11:04

Díky moc, sama jsem moc ráda a hlavně přítel si oddechl, že už to může říct rodičům když je vše v pořádku :kytka: . Holky mám na vás jeden dotaz, připadám si jako úplný debil, ale fakt jsem na to nikde nenarazila :zed: . Mohla byste mi některá napsat, který den začíná nový měsíc v těhu? Jako např.:
3.měsíc 8+1,
4.měsíc …
Vůbec nevím jak se to počítá. Předem díky šikulky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
28.7.10 11:07

LaChica - velká gratulace :palec: Páni - 9 mm, to už je pěkný pořízek :lol: Já jsem z Liberce, tak to jsme od sebe kousek. Já mám těhotenství o dva týdny mladší, tak snad se dozvím při kontrole taky tak dobré zprávy…

Svetli - to je dobře, že doktorka nic neviděla. Hned v pondělí uvidíš, jestli a jak se kulička zvětšuje. A snad to bude OK. Doktorka má asi zkušenosti, že hormony jsou stejně spíš pro uklidnění maminek, že pro těhotenství něco dělají :-) Takhle brzy se toho opravdu moc nedá ovlivnit…

Příspěvek upraven 28.07.10 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
28.7.10 11:23

Jancab: Já v Liberci pracuju, každý den dojíždím. Zrovna tu pěkně fouká, ale naštěstí v kanceláři máme příjemně. Ty jsi na MD nebo taky pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
28.7.10 11:29

LaChica - já pracuju a doufám, že nebudu muset na neschopenku. Přece jenom to v práci rychleji utíká a netrávím všechen čas přemýšlením, jestli je vše OK. Ale jinak je tady v diskuzi většina holek na MD.

Chodíš k doktorovi v Liberci? Já chodím na Klášter a jsem moc spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
28.7.10 11:41

Nene, já chodím v Turnově, resp. v Semilech. Má ordinaci tam i tam, tak dle potřeby zajdu kde mi to víc vyhovuje. Jinak taky doufám, že vše bude OK a budu co nejdéle pracovat. Těhu příznaky mám minimální, vlastně především oooobrovská prsa :-o , která se mi nalila hned na začátku a jinak je vše v pohodě. Musím to zaklepat :lol: Hlavně v práci to zatím nechci říkat, vůbec nevím jak na to zareagují, protože se se mnou počítá v různých projektech i na rok 2011. To bude docela bombička pro ně :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
28.7.10 12:04

LaChica - o projektech raději nemluv… Vedu jeden projekt OPVK a máme za sebou teprve první rok ze tří. Naštěstí se s mým těhotenstvím počítá. Když jsem v zimě marodila, tak jsem to musela šéfovi říct a vzal to úplně bez jakýchkoliv výhrad. Věděla to taky část kolegů, co jsou se mnou v kanceláři. Teď si myslím, že mi taky vyjdou vstříc, co to půjde… Hlavně, aby bylo vše OK. Mě taky bolí prsa, čím dál tím víc. Ale zatím se moc nezvětšují - po dětech si snad budu muset nechat prsa zmenšit, protože už teď si kupuju podrpsenky D :roll: I když mmanžel si nestěžuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
28.7.10 12:12

To máš pravdu, chlap to vždycky ocení :lol: . Já taky poslouchám, kéž by Ti takhle zůstaly. A já na něj jestli se pomátnul, že to šíleně bolí a kdo se s tím má tahat :roll: . Dneska to chce říct rodičům a už teď mi je z toho špatně, nevím jakou formu zvolit. Jsme spolu devátý rok a už pár let nazpět poslouchám narážky od tchýně tak kdy už to bude. Tak bude určitě ráda, horší to bude s mýma rodičema, ti si připadají pořád na prarodiče mladí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 12:34

Svetluš to je dobře že jsi ok!!! :kytka: :kytka: :hug: :hug:

Holky kámošky dr zase říkal, že ta listovka je zbytečná, takže já fakt nevim. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
28.7.10 12:37

Šemi ptala jsem se dnes na to svého doktora a říkal, ať vitamíny beru, že miminko si vezme co potřebuje a zbytek se vyloučí. Prý přesto, že je teď dostatek ovoce a zeleniny, člověk není schopen zajistit přísun všech živin a vitamínů. A co se velikosti miminka týče, tak říkal, že po vitamínech větší rozhodně nebude, že to se tím nedá ovlivnit. Toť rada mého Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.10 12:39

šemo-zatím to tak vypadá,ale uvidíme v pondělí,jestli kulička roste…každopádně minulý tejden tam nebylo nic a teď je tam kulička :palec:

a mě dr.říkala,že listovka je hodně důležitá i na netu jsem o tom četla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 12:40

To je mazec jak každý dr říká něco jinýho ty vado. Mě tenkrát dr řekla, při prvním těhu že nemá cenu jist vitaminy když právě je čerstvá zelenina a ovoce a když fakt budu jíst tak jak mám, pravidelně tak nemusím se cpát globulema. Co dr to názor, a pak se v tom vyznej :cert: :cert: :cert: Kámoška mi véčra právě psala že jí dr řekl, že listovka je uplne zbytečná a další kámošce řekl, že to nemá cenu brát, že když má být vada tak stejně bude i kdyby člověk bral sebevíc všeho možného. Vám zase je je to dobrý.. to mi ho vyndejte fakt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.10 12:44

fakt sem nervózní a do toho pondělka budu :think:
ale připadala jsem před tou doktorkou jako hysterka :oops:
přišlo mi,že jí je to úplně jedno,jak to dopadne…to bylo samý-je to na přírodě,uvidíme jak to bude…nic moc povzbuzujícího,až na to,že tam neviděla nic špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí