♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
28.7.10 17:16

kontrola

ahoj, gratuluji všem co už maji :srdce: . Já se včera pěkně vystresovala protože jsem začala krvácet - slabounce ale přece a tak jsem dnes letěla k doktorovi. Dělal mi UTZ srdíko zatím nemáme ale jinak říkal, že to vypadá dobře. Napsal mi askoritun a doporučil klid- což ale v práci moc nejde. Jdu tam zas za tyden na kontrolu tak doufám že to bude vše o.k že už hezky uvidime :srdce: a budeme se mít na co těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
28.7.10 17:19
kyblicek píše:
no napsala mi že jí mám říct ketrej tejden a kolik dní jsem takže asi myslela ted hned rači nebo nevím.a 10tt jdu na krev e svojí doktorce to je nák brzy ne?tak nevím co toje za navinku s malou jsem šla v 16tt ty peníze ale zato to je hrozný vydělávaj fakt navšem místo aby to dělali zadarmo pro ty malí drobečky

Ale myslím, že některé pojišťovny to proplácejí. Není tak? Myslím že mi doktor říkal, že Metal aliance ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
28.7.10 17:20

hlavně že je všechno v pořádku a určitě tam srdíčko bude a budete se radovat :wink: mě ted rostou zase osmičky už sem na mrtvicibolí to jak čert a žádnej práek jen paralen ale zatím ho nechci snad t přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 17:22

Mě teda gyndr říkala, že u Apolináře se to neplatí ale jinak jo. Asi kolem 1500 ja kde.

Kyblíčku to souhlasí! V tom 10t se snad chodí na tu krev, + se objednáš na ten screening.

Lecole, taky čekám na :srdce: a jsem taky někdy pěkně nervní, ale snažim se doufat, že to bude ok! Jinak to je dobře že si šla k dr, vždycky je to lepší, než něco zanedbat, a držím palečky at už to mám ook.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 17:25

hmm tak o tom NT sreeningu slyším poprvní to se musím přiznat.
určitě se na to zeptám svého dr,a je možné že mi to i sám poví on je dobrý dr.má bývala dr při malém ta byla hrozná!!!už nikdy víc!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
28.7.10 17:26
kyblicek píše:
hlavně že je všechno v pořádku a určitě tam srdíčko bude a budete se radovat :wink: mě ted rostou zase osmičky už sem na mrtvicibolí to jak čert a žádnej práek jen paralen ale zatím ho nechci snad t přejde

doporučovali mi na 8 kousnout do hřebíčku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 17:26

Holky no taky čekám na srdíčko a zítra budu asi 5tt+4 -5, tak nevím či už bude?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 17:27

Mscat já právě o tom slyšela ale nějak mě to nebralo, vím že na tom byla kámoška teď nedávno ale teď člověk jak se ho to týká vid… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 17:27

Mscat já právě o tom slyšela ale nějak mě to nebralo, vím že na tom byla kámoška teď nedávno ale teď člověk jak se ho to týká vid… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
28.7.10 17:28

ajajaj, přišla vtěrka - náš zlatý retrivr tak pádíme ven
Jinak mi doktor řekl, že pokud bude nějaký problém, bylo by dobré zůstat doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 17:28
mscat píše:
Holky no taky čekám na srdíčko a zítra budu asi 5tt+4 -5, tak nevím či už bude?? :nevim:

No začíná bušít 23den, ale jestli je to už tak veliký že to bude vidět utz to nevim. Mě dr tenkrát říkala že nemá cenu chodit dřív jak v 7týdnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
28.7.10 17:29
mscat píše:
Holky no taky čekám na srdíčko a zítra budu asi 5tt+4 -5, tak nevím či už bude?? :nevim:

To ještě bít nemusí, je to docela brzo, uvidíš - pokud tam ještě nebude tak se neboj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 17:33

Já teď jak jsem tam byla tak jsem byla 4+5 a říkala mi, že se vůbec divila že mě sestra takhle brzo objednala, že to je fakt na nic, ale apsoň se podívala na tu sliznici a řekla, že je vysoko, a že to těhu bude. Sice nevim, co znamená vysoká sliznice.. :think: ale to je jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 17:37

JJ no začíná být 23den od oplodnění že?hmm to budu 26tý den.
však já aj počítám s tím že ještě nemusí být.No třeba mě mimi překvapí. :-D :think:
vím že většinou bývá až v tom 7tt právě.tak se nemůžu dočkat zítřka.No dnes už je mi šoufle :jazyk:
Ale já mám po malém vysoký tlak a toto těhu ho budu mít asi hned od začátku problematický tak je to v pr… :jazyk:
bojím se,že kvuli tomu zase nebudu moct rodit přirozeně což si tak moc přeji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 17:38

šema:to jsi tam byla opravdu brzy :-D vysoká sliznice znamená to že jsi těhu :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí