♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
29.7.10 07:37

to určitě ta piza:-)nic si z toho nedelej třeba ted už vidět je:-)a navíc jsme tehulky tak prece se nebdes omezovat v jídle já bych to nevydržela taky si kolikrát žřeknu ne nedám si to ale stejně du a dám:-)sladký taky moc nejím spíš jídlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 07:39

:-( Takže mimíske nebude mít Matku metračku ale matku metračku+20kg? No mě děsí každý kg, protože se mi to fakt dává dost špatně dolu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 07:40

Jo a když ležím na břiše, teda jako napůl, tak cítím už tlak jakoby se to fakt začalo ukazovat. A včéra Davídek přilítl a já ležela a koktem mi dal do podbřišku, takže taky mazec, no a vysvětlete mu že nesmí takhle jančít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 07:46

to mi dělá aji malá nebo dělalated jak se přiblíží už mám ruce na břichu je to hrozný ale hold vijou že je tam miminko ale zatím nechápe že nesmí po mě skáat atd ale třea až budeme mít bříška a oni uvítí to mimnko tak si to uvědomí děti jsou nato dost chytří navšechno přijdou ale taky možná jen na lumpárny.kristýnka je jako kluk místo holčička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 07:47
Šema píše:
Jo a když ležím na břiše, teda jako napůl, tak cítím už tlak jakoby se to fakt začalo ukazovat. A včéra Davídek přilítl a já ležela a koktem mi dal do podbřišku, takže taky mazec, no a vysvětlete mu že nesmí takhle jančít :nevim:
Šemi, to já měla včera něco podobného od mé dračice, tak jsem jí říkala, že mám v bříšku miminko, a že mu musí dělat malá, a tak mi hladila bříško a dávala mi na něj pusinku, reps. na ten špek…ale za chvilku zase divočila, nejraději by mi sedla na břicho a rajtovala na něm… hrůza… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 07:48

A ještě ten nás 20kiláč :srdce: By toho mimíska mohl rovnou vypustit ven kdyby na mě skočil vši silou :nevim: :huban: Musím edávat pozor.

Co dneska vaříte?? Já dám péčt pečeni a kaši k tomu a prdím na to dneska.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 07:50
Ivušáček píše:
Šema píše:
Jo a když ležím na břiše, teda jako napůl, tak cítím už tlak jakoby se to fakt začalo ukazovat. A včéra Davídek přilítl a já ležela a koktem mi dal do podbřišku, takže taky mazec, no a vysvětlete mu že nesmí takhle jančít :nevim:
Šemi, to já měla včera něco podobného od mé dračice, tak jsem jí říkala, že mám v bříšku miminko, a že mu musí dělat malá, a tak mi hladila bříško a dávala mi na něj pusinku, reps. na ten špek…ale za chvilku zase divočila, nejraději by mi sedla na břicho a rajtovala na něm… hrůza… :lol:

přesně aji malá taky jí vždycky řeknu na mě nemůžeš běž za tatkem tak jde za n ím a otravuje jeho a muj mi pak řekne ty máš le výhodu to ju budu mít na sobě ted fur :lol: tak at si jí taky užjie rok jsme byli u našich než jsme dostav ěli a malou viděl jen o víkend u takže pořádně ani neví jaký je mít mimnko a že vnoci pláče třeba tři hodiny takže si ted pěkne zobne pokud to bude stejný jak kristýnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.10 07:53

ahoj holky,v půl pátý ráno mě vzbudily křeče jako kráva a krvavý prostěradlo,běžela jsem na záchod a mísa plná krve :cry: :cry: :cry:
jak sem plakala,tak jsem ještě usla,teď jsem se vzbudila,ale nemůžu skoro chodit,jak mě to břicho bolí :cry:
nicméně vzala jsem si prášek a čekám,až aspoň trošičku zabere,abych se oblékla a šla k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 07:53
kyblicek píše:
Ivušáček píše:
Šema píše:
Šemi, to já měla včera něco podobného od mé dračice, tak jsem jí říkala, že mám v bříšku miminko, a že mu musí dělat malá, a tak mi hladila bříško a dávala mi na něj pusinku, reps. na ten špek…ale za chvilku zase divočila, nejraději by mi sedla na břicho a rajtovala na něm… hrůza… :lol:
přesně aji malá taky jí vždycky řeknu na mě nemůžeš běž za tatkem tak jde za n ím a otravuje jeho a muj mi pak řekne ty máš le výhodu to ju budu mít na sobě ted fur :lol: tak at si jí taky užjie rok jsme byli u našich než jsme dostav ěli a malou viděl jen o víkend u takže pořádně ani neví jaký je mít mimnko a že vnoci pláče třeba tři hodiny takže si ted pěkne zobne pokud to bude stejný jak kristýnka

Kyblíčku, já mám dcerunku už teď pěkně vyčůranou…Pošlu jí za tatínkem, a ona nene teď si budu s maminkou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 07:57
S.v.e.t.l.n.a. píše:
ahoj holky,v půl pátý ráno mě vzbudily křeče jako kráva a krvavý prostěradlo,běžela jsem na záchod a mísa plná krve :cry: :cry: :cry:
jak sem plakala,tak jsem ještě usla,teď jsem se vzbudila,ale nemůžu skoro chodit,jak mě to břicho bolí :cry:
nicméně vzala jsem si prášek a čekám,až aspoň trošičku zabere,abych se oblékla a šla k doktorce

tak budu držet palečky a pak pisni co a jak snad to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 07:57

Steveko moc moc na tebe myslíme aby bylo všechno v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 07:58
Ivušáček píše:
kyblicek píše:
Ivušáček píše:
Šema píše:
Kyblíčku, já mám dcerunku už teď pěkně vyčůranou…Pošlu jí za tatínkem, a ona nene teď si budu s maminkou… :lol:

jééé no malé budou za měsíc a půl 2 roky tak to ještě jde ju nák ukecat.jinak taky hladí bříško a všem na potkání říká mama mimi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 08:05

Světlano, drž se a pak dej vědět…

Kyblíčku, to u nás se jí zeptám, co má maminka v bříšku a ona řekne „pupika“ a já a co tam ještě mám a ona „no miminko přece“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 08:08

:lol: ty děti jsou fakt paráda y ted máme prblém nechce se vykadit do nočníku vyčurá se tam ale kadit prostě nechce rači nebude celej den kadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 08:11
kyblicek píše: :lol: ty děti jsou fakt paráda y ted máme prblém nechce se vykadit do nočníku vyčurá se tam ale kadit prostě nechce rači nebude celej den kadit
:lol: na to příjde, … :lol: mě zase dneska po ránu pobavila… když jsem se oblékala, tak mě říká, maminka schovává prsíčka a pupíček… :lol: Můj manžel se vždy může potrhat smíchy, že říká mým čtyřkám prsíčka… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí