Poradna duly
Jana Čurdová
kyblicek píše:
tak hlavně že je mimčo vpořádku:-)bude to všechno dobrý.
diky kyblicku..ale vis jak..
se uvidi,co se ma udrzet to zustane a co ne..tak pujde no ![]()
Steveka, to bude OK. Co ti dal za prášky? Utrouš? Mmch mně bývalá gyndr upozorňovala, že v těhu je prý normální špinit po vyšetření, že je všechno moc prokrvené a i když se snaží být citlivá, že se někdy stane… No mně se to nestalo, ale nemůže to být třeba jen po tom vyšetření?
já vím je to ěžký a člověk neumí zstat jen tak v klidu když se něco děje ale věřím že to bude dobrý a bude pěkně rust a bude mimčo zdraví
gina108,prej ne,že špiním porad..ale ja to nepozorovala..ne dal mi duphaston,hormon na zlepseni fcežluteho tělíska.ze pry toho mam malo..se uvidi..mno,beru to 3× denne..mam na to tyden,jestli neprestanu spinit,tak je to blby
Tak holky jsme doma. Byla jsem s kámoškou a dětma na hřištáku a vyhnal nás déšť. U tooh byla lékárna a mě to nedalo, tak jsem si šla koupit test a silný // tak snad je mimísek v pořádku.
Myslim na tu svetlanku, snad to bude v pořádku!
steveka píše:
gina108,prej ne,že špiním porad..ale ja to nepozorovala..ne dal mi duphaston,hormon na zlepseni fcežluteho tělíska.ze pry toho mam malo..se uvidi..mno,beru to 3× denne..mam na to tyden,jestli neprestanu spinit,tak je to blby
Gratuluji k srdíčku… neboj určo to bude dobrý
I já sem pořád čučím, jestli už Světlana nedala vědět, snad to bude OK…
ivi,jako mimco se zda byt v ohode,jen to spineni se mu nezdalo..pry jestli nemam problemy s krevni srazlivosti,no nemam ze,ze pray to kravci hodne,proc teda atz tak nespinim…??uvidim no..se svetlankou nevim..no,co psala není dobre..
![]()
Světli myslím na tebe, dej pak vědět, jak jsi dopadla. Držím pěstičky!!
steveka píše:
ivi,jako mimco se zda byt v ohode,jen to spineni se mu nezdalo..pry jestli nemam problemy s krevni srazlivosti,no nemam ze,ze pray to kravci hodne,proc teda atz tak nespinim…??uvidim no..se svetlankou nevim..no,co psala není dobre..![]()
Třeba Ti to hormony pomůžou a bude to pak už dobrý…Jo jo s tou Světlanou se mi to taky nelíbí…snad bude OK
Ivušáček píše:steveka píše:Třeba Ti to hormony pomůžou a bude to pak už dobrý…Jo jo s tou Světlanou se mi to taky nelíbí…snad bude OK
ivi,jako mimco se zda byt v ohode,jen to spineni se mu nezdalo..pry jestli nemam problemy s krevni srazlivosti,no nemam ze,ze pray to kravci hodne,proc teda atz tak nespinim…??uvidim no..se svetlankou nevim..no,co psala není dobre..![]()
v to doufam…uvidim.jedne uz jsem do sebe supla..rano a v poledne a vecer..super..taky strava…
Holky mám na Svetlušku tel a psala mi, že je v nemocnici, myslete na ní, ať je v pořádku s mimískem! ![]()