♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
29.7.10 11:50

tak hlavně že je mimčo vpořádku:-)bude to všechno dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 11:53
kyblicek píše:
tak hlavně že je mimčo vpořádku:-)bude to všechno dobrý.

diky kyblicku..ale vis jak.. :cry: se uvidi,co se ma udrzet to zustane a co ne..tak pujde no :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.7.10 11:54

Steveka, to bude OK. Co ti dal za prášky? Utrouš? Mmch mně bývalá gyndr upozorňovala, že v těhu je prý normální špinit po vyšetření, že je všechno moc prokrvené a i když se snaží být citlivá, že se někdy stane… No mně se to nestalo, ale nemůže to být třeba jen po tom vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 11:55

já vím je to ěžký a člověk neumí zstat jen tak v klidu když se něco děje ale věřím že to bude dobrý a bude pěkně rust a bude mimčo zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 11:57

gina108,prej ne,že špiním porad..ale ja to nepozorovala..ne dal mi duphaston,hormon na zlepseni fcežluteho tělíska.ze pry toho mam malo..se uvidi..mno,beru to 3× denne..mam na to tyden,jestli neprestanu spinit,tak je to blby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 12:01

tk to budu držet moooc pal :hug: ečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 12:35

Tak holky jsme doma. Byla jsem s kámoškou a dětma na hřištáku a vyhnal nás déšť. U tooh byla lékárna a mě to nedalo, tak jsem si šla koupit test a silný // tak snad je mimísek v pořádku.

Myslim na tu svetlanku, snad to bude v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 12:44

ja na ni myslím taky :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 12:50
steveka píše:
gina108,prej ne,že špiním porad..ale ja to nepozorovala..ne dal mi duphaston,hormon na zlepseni fcežluteho tělíska.ze pry toho mam malo..se uvidi..mno,beru to 3× denne..mam na to tyden,jestli neprestanu spinit,tak je to blby

Gratuluji k srdíčku… neboj určo to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 12:51

I já sem pořád čučím, jestli už Světlana nedala vědět, snad to bude OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 12:55

ivi,jako mimco se zda byt v ohode,jen to spineni se mu nezdalo..pry jestli nemam problemy s krevni srazlivosti,no nemam ze,ze pray to kravci hodne,proc teda atz tak nespinim…??uvidim no..se svetlankou nevim..no,co psala není dobre.. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
29.7.10 13:06

Světli myslím na tebe, dej pak vědět, jak jsi dopadla. Držím pěstičky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 13:10
steveka píše:
ivi,jako mimco se zda byt v ohode,jen to spineni se mu nezdalo..pry jestli nemam problemy s krevni srazlivosti,no nemam ze,ze pray to kravci hodne,proc teda atz tak nespinim…??uvidim no..se svetlankou nevim..no,co psala není dobre.. :cry: :cry:

Třeba Ti to hormony pomůžou a bude to pak už dobrý…Jo jo s tou Světlanou se mi to taky nelíbí…snad bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 13:28
Ivušáček píše:
steveka píše:
ivi,jako mimco se zda byt v ohode,jen to spineni se mu nezdalo..pry jestli nemam problemy s krevni srazlivosti,no nemam ze,ze pray to kravci hodne,proc teda atz tak nespinim…??uvidim no..se svetlankou nevim..no,co psala není dobre.. :cry: :cry:
Třeba Ti to hormony pomůžou a bude to pak už dobrý…Jo jo s tou Světlanou se mi to taky nelíbí…snad bude OK

v to doufam…uvidim.jedne uz jsem do sebe supla..rano a v poledne a vecer..super..taky strava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 13:34

Holky mám na Svetlušku tel a psala mi, že je v nemocnici, myslete na ní, ať je v pořádku s mimískem! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí