♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5200
29.7.10 15:20

me uz z toho jebe…porad chodim s bilyma ubrouska a utiram se do le jestli nahodu nebarvim…to je desny..jak me to dlouho bude drzet asi se na to…a pudem vem…za humnama uzraly spednliky.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 15:25

tak holky sms od naši svetlušky :

Vypadá to na revizi :( když všechno půjde dobře, zítra mě pustí domu. doufám, chci domu :cry: a další dr na příjmu říkal, že v děloze nic nevidí a že sliznice sestupuje. hold mi neni přáno být maminkou :cry:

Beruško naše! Drž se, bude zase dobře!!! :srdce: :srdce: Všichni jsme s tebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 15:29
Šema píše:
tak holky sms od naši svetlušky :

Vypadá to na revizi :( když všechno půjde dobře, zítra mě pustí domu. doufám, chci domu :cry: a další dr na příjmu říkal, že v děloze nic nevidí a že sliznice sestupuje. hold mi neni přáno být maminkou :cry:

Beruško naše! Drž se, bude zase dobře!!! :srdce: :srdce: Všichni jsme s tebou!

chudatko,bude lip…musi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
29.7.10 15:32

Uplně mě polil studený pot…chudák holka. Taky jsem na ni průběžně myslela…tohle si fakt ženská nezaslouží :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.7.10 15:44

Úplně mi to připomělo jaro, jela jsem taky rovnou z ordinace do nemocnice na revizi. :cry: Oni jen řeknou že bohužel takhle končí asi 40% těhotenství na začátku. Holky já se strašně bojím toho zítřka je to pro mě taky rozhodující jestli to ty fazolky zvládly to šílené krvácení. Bojím bojím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 15:46

ahojte holky

Svetlno:je mi to velmi líto…ale co ti na to napsat.Drž se a asi to ještě nebyla ta správná chvíle na mimi.toto si bohužel prožije každá druhá :-( ale toho miminka se určitě jednou dočkáš!! :hug: :hug: drž se!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 16:06

Jinak tady je můj testík na 23 DPO. :-D teda před třemi dny.

a dnes u Dr byl vidět jen gestační váček..a jak to měřil odpovídalo to 5tt+ 2-3 dny.Ale sedí to to je hlavní podle ovulace i velikosti.Na kontrolu jdu za 10 dnů a budu věřit že se ukáže už mimi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 16:06

a ten testík… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 16:25

Světlano je mi to líto… nevěš ale hlavu, po druhé to výjde… drž se… :cry: uplně mě naskočila husina…když jsem to četla…jsme tu s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
29.7.10 16:54

Holky, vidíte u mě metřík? Já jsem asi debil, ale přestože jsem to udělala dle návodu Šemi, tak prostě nic se mi nezobrazuje :-x Pomooooc :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
29.7.10 16:55

Jéééé, už ho vidíííím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 17:22

světluš určitě se to příště povede budem držet palce a bude líp.to je fajn že kntrola dopadla dobře a určitě už příště mimnko uvidíš jsem šla a 9 dní a už tam je a tluče srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 17:36

tak se pokouším o en metřík a ono nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
29.7.10 18:03

Ahoj holky, moc mě mrzí to se Světlanou… Ale nedá se nic moc dělat a příště to snad vyjde. Světli, držím palečky, ať to co nejdříve překonáš. Mě nechal doktor po revizi doma do kontroly po dvou týdnech. Během té doby jsem se vybrečela, trošku už začala pracovat a hodně odpočívala. Pak jsem začala pracovat naplno, ale úplně OK jsem nebyla až do // na testu… Kdyby mi teď těhotenství nevyšlo, tak bych trvala na vyšetření všeho možného, ale moc doufám, že to bude OK. Ovšem statistiky jsou neúprosné :-(

K dalším tématům: Taky jsem koupila domů bílý toaleťák a skoro se modlím (i když nejsem věřící), aby se neobjevila žádná krev.
PO přečtení dnešních příspěvků jsem si běžela udělat další test (měla jsem jeden v tašce) a čárka se objevila hned a dokonce silnější než testovací… tak snad je dobré znamení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 18:16

jancab: taky mě před těmi třemi dny vyběla čárka ještě dřív jak kontrolní a je silnější..no však jsem dala testík :-D
ty jsi ted kolik tt??

kyblicek:ajoo už vidím..takže si taky první měla jen malé prázdné kolečko?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí