Poradna duly
Jana Čurdová
steveka píše:Ivušáček píše:v to doufam…uvidim.jedne uz jsem do sebe supla..rano a v poledne a vecer..super..taky strava…steveka píše:Třeba Ti to hormony pomůžou a bude to pak už dobrý…Jo jo s tou Světlanou se mi to taky nelíbí…snad bude OK
ivi,jako mimco se zda byt v ohode,jen to spineni se mu nezdalo..pry jestli nemam problemy s krevni srazlivosti,no nemam ze,ze pray to kravci hodne,proc teda atz tak nespinim…??uvidim no..se svetlankou nevim..no,co psala není dobre..![]()
Šema píše:
Holky mám na Svetlušku tel a psala mi, že je v nemocnici, myslete na ní, ať je v pořádku s mimískem!
Myslím na ní už od rána, snad jí to trošku pomůže… ![]()
taky na ni myslím chuděra snad t bude ale všechno dobrý držím palečky
Šema píše:
Chudina ta musí teda mít nervy.
To jo, snad to dobře dopadne…
na světlu myslíme snad vseci..tak co teda???co se deje??šemi??nebo kdo to ma ten tel…??
být v jijí situaci taky bych měla snad dostanem dobré zprávy
Já na ní mám tel, psala jen " jsem v nemocnici
" a ptaa jsem se jí co a jak a neodepsala ![]()
Holky pak vám vyfotim ten můj test, ted se fakt to těhu nezapře, takový mega dálnice jsem ještě neměla ![]()
to vis ze jo…krasny a syty adve,?ze???hm,jak zvlastni..mese na to dokrurek ptal taky…je v pohode,mladicek..byl docela jemnej..mu to šlo ![]()
Nechci malovat čerta na zeď, ale to nevypadá dobře…
to je stejně v prd… když si vezmu, že je ženská, která miminko po narození odloží, nebo zabije… a pak je někdo, kdo to miminko moc chce a má takové problémy… uplně mi je do breku… ![]()
tak aspon vidíš že to probíhá dobře já nikdyn eměla silné čárky vždycky slabší a zachvilu k doktorce takže jsem si pak další test nedělala dneska pujem s kristýnkou na skluzafku na limonadku mam chut na žlutou
" Steveko .{color: purple}"
Já nevim že ty gyndaří jsou takový kusani!