Poradna duly
Jana Čurdová
me se taky nechce,jsem v baraku jen s deckem…tak nevim..uklizim prubezne pradlo jo a na obed jsem meli parky a vanocku…
![]()
steveka píše:
me se taky nechce,jsem v baraku jen s deckem…tak nevim..uklizim prubezne pradlo jo a na obed jsem meli parky a vanocku…![]()
Párky a vánočku?
já ještě honem dopékám kuře… i mě se nechce nic dělat…
Ahojky, tak jsem zvědavá na tu Světlanu… moc dobře to nevypadá, ale tak třeba to ještě dobře dopadne… ale musí to být fakt nervy.
Jinak žádnýho gyndaře neznám, že bych s ním někdy pokecala… já měla gyndaře jako zástup za moji mudru a byl to její táta… řekla bych něco kolem 65 let a rozhodně to teda žádnej kus nebyl
No doufám, že tentokrát už tam bude moje mudra. On byl v pohodě, ale takovej až moc dědula mno.
A ty výrazy pro těhu jsem neslyšela snad žádný ![]()
Já peču tu pečení, a kaši udělám k večeři. Oběd měl davídek u mekáče ty nugetky, hranolky asi dvě, nechce to. Vždycky s kámoškou jednou za měsíc, dva jedeme nějkam s dětma tak jim koupíme jinak vařim doma-zdravě ![]()
Holky budu muset jít, za chvíli přijede manža, a dítě bude vstávat… tak jdu bohužel něco dělat
dneska mám takovou lenóru…
taky chodíme někdy do meka jeddnou za měsíc taky vyrážím s kamoškou.jinak já mám gyndrařku ale ta je opravdu parádni lepší jsem nezažila moc hodná všechno vysvětli i klidně polopate a smeje se že to třeba nechápu ale vysvetli to klidně znova paráda nikdy od ní nic necítím akorát její sestřičku bych nejradši kopla nekam j e desne naladová.my sjme měli bramborovej gulaš ale párek a vánočka dobrý no
![]()
Hehe, vy jste to tu rozsekly s těma gynekologama.
U nás se říká prase-sestřička-gynekolog-medička, takže horší jsou už jen ty medičky ![]()
Jj synek se taky sápe na moje zázvorový lízátka. je mi trochu na
ale lízátka moc nepomáhají ![]()
Gina108 píše:
Hehe, vy jste to tu rozsekly s těma gynekologama.![]()
![]()
U nás se říká prase-sestřička-gynekolog-medička, takže horší jsou už jen ty medičky
Jj synek se taky sápe na moje zázvorový lízátka. je mi trochu naale lízátka moc nepomáhají
giny,me docela pomahaji,hlavne mi to chutna kupoidvu..vcera jsem mela tak namale s
kauf desne smrdel…jinak i v meste dneks katastrofa…jsou u nas okurkovy slavnosti…lukan chtel na vsechny atrakce a co tam chudak…s lizatkem v cuni…desny…
utíkame na prulezky tak vás ted opouštím zatím ahoky a taky držím palce
Já se těším na období, až mi začnou smrdět chlapi. Minule jsem to měla tak okolo 16-20.tt prostě jsem cítila ten testosteron, drahouš musel spát na zemi v kuchyni ![]()
Gina108 píše:
Já se těším na období, až mi začnou smrdět chlapi. Minule jsem to měla tak okolo 16-20.tt prostě jsem cítila ten testosteron, drahouš musel spát na zemi v kuchyni
tak to je hustý
me uz z toho jebe…porad chodim s bilyma ubrouska a utiram se do le jestli nahodu nebarvim…to je desny..jak me to dlouho bude drzet asi se na to…a pudem vem…za humnama uzraly spednliky.. ![]()