♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5200
29.7.10 14:38

me se taky nechce,jsem v baraku jen s deckem…tak nevim..uklizim prubezne pradlo jo a na obed jsem meli parky a vanocku… :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 14:40
steveka píše:
me se taky nechce,jsem v baraku jen s deckem…tak nevim..uklizim prubezne pradlo jo a na obed jsem meli parky a vanocku… :poblion: :mrgreen:

Párky a vánočku? :lol: :lol: :lol: já ještě honem dopékám kuře… i mě se nechce nic dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
29.7.10 14:41

Ahojky, tak jsem zvědavá na tu Světlanu… moc dobře to nevypadá, ale tak třeba to ještě dobře dopadne… ale musí to být fakt nervy.

Jinak žádnýho gyndaře neznám, že bych s ním někdy pokecala… já měla gyndaře jako zástup za moji mudru a byl to její táta… řekla bych něco kolem 65 let a rozhodně to teda žádnej kus nebyl :poblion: No doufám, že tentokrát už tam bude moje mudra. On byl v pohodě, ale takovej až moc dědula mno.

A ty výrazy pro těhu jsem neslyšela snad žádný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 14:41

Já peču tu pečení, a kaši udělám k večeři. Oběd měl davídek u mekáče ty nugetky, hranolky asi dvě, nechce to. Vždycky s kámoškou jednou za měsíc, dva jedeme nějkam s dětma tak jim koupíme jinak vařim doma-zdravě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 14:44

Holky budu muset jít, za chvíli přijede manža, a dítě bude vstávat… tak jdu bohužel něco dělat :poblion: dneska mám takovou lenóru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 14:45

taky chodíme někdy do meka jeddnou za měsíc taky vyrážím s kamoškou.jinak já mám gyndrařku ale ta je opravdu parádni lepší jsem nezažila moc hodná všechno vysvětli i klidně polopate a smeje se že to třeba nechápu ale vysvetli to klidně znova paráda nikdy od ní nic necítím akorát její sestřičku bych nejradši kopla nekam j e desne naladová.my sjme měli bramborovej gulaš ale párek a vánočka dobrý no :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 14:46

ještě nenapsala MSCAT jak jí dopadla kontorla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.7.10 14:55

Hehe, vy jste to tu rozsekly s těma gynekologama. :lol: :lol: :lol: U nás se říká prase-sestřička-gynekolog-medička, takže horší jsou už jen ty medičky :mrgreen:
Jj synek se taky sápe na moje zázvorový lízátka. je mi trochu na :poblion: ale lízátka moc nepomáhají :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 14:56

Snad všem dopadne kontrola v pořádku! Držíme palečky!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 14:57

Kaji ahoooooj, jak se máte s prcke a s bříškem?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 14:59
Gina108 píše:
Hehe, vy jste to tu rozsekly s těma gynekologama. :lol: :lol: :lol: U nás se říká prase-sestřička-gynekolog-medička, takže horší jsou už jen ty medičky :mrgreen:
Jj synek se taky sápe na moje zázvorový lízátka. je mi trochu na :poblion: ale lízátka moc nepomáhají :-(

giny,me docela pomahaji,hlavne mi to chutna kupoidvu..vcera jsem mela tak namale s :poblion: :poblion: kauf desne smrdel…jinak i v meste dneks katastrofa…jsou u nas okurkovy slavnosti…lukan chtel na vsechny atrakce a co tam chudak…s lizatkem v cuni…desny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 15:00

utíkame na prulezky tak vás ted opouštím zatím ahoky a taky držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.7.10 15:13

Já se těším na období, až mi začnou smrdět chlapi. Minule jsem to měla tak okolo 16-20.tt prostě jsem cítila ten testosteron, drahouš musel spát na zemi v kuchyni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 15:16
Gina108 píše:
Já se těším na období, až mi začnou smrdět chlapi. Minule jsem to měla tak okolo 16-20.tt prostě jsem cítila ten testosteron, drahouš musel spát na zemi v kuchyni :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak to je hustý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 15:20

me uz z toho jebe…porad chodim s bilyma ubrouska a utiram se do le jestli nahodu nebarvim…to je desny..jak me to dlouho bude drzet asi se na to…a pudem vem…za humnama uzraly spednliky.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí