Poradna duly
Jana Čurdová
jojo taky jsem to tak měla ale já ho měla menší než mělo být ale ted už vím proč protže mám plodné dny uplně jinak takže to nesedělos menstruací a pak jsem tam byla už všechno vpořádku
kyblicek:jj jelikož já si sledovala svůj cyklus tak i vím kdy byla ovulace..takže na to pak dr řekl že jo že to sedí protože podle ms to taky nesedí.já ovulaci měla na 23 den cyklu..takže o 9 dnů mladší plod.tak jo sedí to
adoufám že příště už uvidím mimi a srdíčko!!!
Tak se svetanou je mi to moc líto
Tak to určitě vyjde příště, bohužel je to opravdu častý, ale zároveň i moc smutný ![]()
No taky jsem zase hrozně napnutá na to pondělí… no už aby to bylo. Já si fakt vůbec nepřijdu těhotná… akorát teda to častý chození na wc a únava… jinak nic. Tak snad to bude ok…
Jinak já si test dělala naposled někdy kolem 4.7., to byly asi 4 dny po vynechání ms. Od tý doby jsem netestovala, přišlo mi to zbytečný. Ale už v tý době byla ta druhá čárka skoro tak silná jak první.
ahoj holky,chjo .. moc mě mrzí, co se stalo Světlaně
ani moc nevím, co říct …
vůbec si to nedokážu představit …
já teď budu trnout až do toho 16.8. … to je taková doba … ![]()
Jessie a to jdeš na první kontrolu? já jdu 19.8.
odškrtávám dny na takovem minikalendariku ![]()
Holky kouříte některá??
Já teď četla v časopisu máma a já, že když muž kouří tak je hodně vyvoj. vad a nádor.onemocnění
A můj kouří, kurna to sou nervy už at mám po tý genetice!!!
Do toho naše máma má průjem, asi týden a nechce jít k dr, prostě že nejde. Teď david do toho tady, já… no fakt, nervy jak špagáty mám fakt jako
![]()
tak já se taky vůbec necítím jak těhotná..až možná na neustálý hlad mi vůbec nic není
ale asi mám ještě čas.
šema: adriankův otec taky kouřil a velmi často a pil pivo a nevím co ještě..zdravě určitě vůbec nežil…a malý je naprosto zdravý.můj chlap kouří.
šema:nedá se to tak brát..kouří každý druhý…a chlap skoro každý..a jsou více zdravé děti než nemocné. ![]()
já teda určitě nekouřím.
Jaňulko byla jsem teďka v pondělí, ale to byla kontrola, kterou jsem měla naplánovanou už dva týdny, kdy jsem byla na vyvolávačce
na utz byla jenom malinká bublinka,takže vim jenom, že je mimi v děloze … tak snad toho 16. by mohlo být vidět srdíčko, aspoň doufám …
Holky, já mám dilema, nějak jsme propásli očkování Priorixem (spalničky a spol) Nejdřív jsme byli na dovče my, pak měsíc Mudr.
Teď v srpnu mu bude 18 měs, to má dostat hexu, tak mu ten Priorix nechci rvát. Navíc jsem slyšela, že je to živá vakcína a že existuje riziko prý 1:1000, že bych to od prcka mohla chytnout i já . No a v prvním trimestru by to bylo fatální. Tak co byste dělaly vy? Šly byste s malým na očko až byste byly aspoň ve druhém trimestru, nebo to riziko je zanedbatelné?
Kurnik, kdyby se něco stalo (třeba i to, že starší fakt chytí dávivý kašel neočkovaný, nebo by bylo druhý v ohrožení) tak bych si to musela do smrti vyčítat.
my teda nekouříme oba přestali jsme ale myslmí si to samé že je to uplně jedno protže vedle vás kouří každej druhej venku newbo rpostě kdekoliv u malé jsem přestaal ažjsem to zjistila takže to bylo ve mě a je zdravá ![]()