♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
29.7.10 18:21

jojo taky jsem to tak měla ale já ho měla menší než mělo být ale ted už vím proč protže mám plodné dny uplně jinak takže to nesedělos menstruací a pak jsem tam byla už všechno vpořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 18:29

kyblicek:jj jelikož já si sledovala svůj cyklus tak i vím kdy byla ovulace..takže na to pak dr řekl že jo že to sedí protože podle ms to taky nesedí.já ovulaci měla na 23 den cyklu..takže o 9 dnů mladší plod.tak jo sedí to :-D adoufám že příště už uvidím mimi a srdíčko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
29.7.10 18:30

Tak se svetanou je mi to moc líto :cry: Tak to určitě vyjde příště, bohužel je to opravdu častý, ale zároveň i moc smutný :cry:

No taky jsem zase hrozně napnutá na to pondělí… no už aby to bylo. Já si fakt vůbec nepřijdu těhotná… akorát teda to častý chození na wc a únava… jinak nic. Tak snad to bude ok…

Jinak já si test dělala naposled někdy kolem 4.7., to byly asi 4 dny po vynechání ms. Od tý doby jsem netestovala, přišlo mi to zbytečný. Ale už v tý době byla ta druhá čárka skoro tak silná jak první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
29.7.10 18:35

ahoj holky,chjo .. moc mě mrzí, co se stalo Světlaně :-( ani moc nevím, co říct … :-( vůbec si to nedokážu představit …

já teď budu trnout až do toho 16.8. … to je taková doba … :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.7.10 18:35

65kg, jo.. Tak to by se mi taky líbilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
29.7.10 18:41

Jessie a to jdeš na první kontrolu? já jdu 19.8. :roll: odškrtávám dny na takovem minikalendariku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
29.7.10 18:43

Světlanky je mi opravdu líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.7.10 18:44

máte to hezky naplánovaný, já mám dr na dovolený :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 18:46

Holky kouříte některá??

Já teď četla v časopisu máma a já, že když muž kouří tak je hodně vyvoj. vad a nádor.onemocnění :cry: A můj kouří, kurna to sou nervy už at mám po tý genetice!!!

Do toho naše máma má průjem, asi týden a nechce jít k dr, prostě že nejde. Teď david do toho tady, já… no fakt, nervy jak špagáty mám fakt jako :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 18:47

tak já se taky vůbec necítím jak těhotná..až možná na neustálý hlad mi vůbec nic není :nevim: ale asi mám ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 18:48

šema: adriankův otec taky kouřil a velmi často a pil pivo a nevím co ještě..zdravě určitě vůbec nežil…a malý je naprosto zdravý.můj chlap kouří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 18:49

šema:nedá se to tak brát..kouří každý druhý…a chlap skoro každý..a jsou více zdravé děti než nemocné. :nevim:
já teda určitě nekouřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
29.7.10 18:50

Jaňulko byla jsem teďka v pondělí, ale to byla kontrola, kterou jsem měla naplánovanou už dva týdny, kdy jsem byla na vyvolávačce :-D na utz byla jenom malinká bublinka,takže vim jenom, že je mimi v děloze … tak snad toho 16. by mohlo být vidět srdíčko, aspoň doufám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.7.10 19:00

Holky, já mám dilema, nějak jsme propásli očkování Priorixem (spalničky a spol) Nejdřív jsme byli na dovče my, pak měsíc Mudr. :roll: Teď v srpnu mu bude 18 měs, to má dostat hexu, tak mu ten Priorix nechci rvát. Navíc jsem slyšela, že je to živá vakcína a že existuje riziko prý 1:1000, že bych to od prcka mohla chytnout i já . No a v prvním trimestru by to bylo fatální. Tak co byste dělaly vy? Šly byste s malým na očko až byste byly aspoň ve druhém trimestru, nebo to riziko je zanedbatelné? :nevim: Kurnik, kdyby se něco stalo (třeba i to, že starší fakt chytí dávivý kašel neočkovaný, nebo by bylo druhý v ohrožení) tak bych si to musela do smrti vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 19:03

my teda nekouříme oba přestali jsme ale myslmí si to samé že je to uplně jedno protže vedle vás kouří každej druhej venku newbo rpostě kdekoliv u malé jsem přestaal ažjsem to zjistila takže to bylo ve mě a je zdravá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí