♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1902
30.7.10 11:15

Jj, už se těším. Mám teď polévkové období :lol: Takže si určo nějakou dobrou dám :-P . My zítra jdeme posedět s kamarády, tak doufám, že počasí vyjde. U nás je i dnes sluníčko, ale chladněji. Holky, ja posnídala před chvílí 2 chleby a už mám zase hlad. Já tenhle stav vůbec neznám, poslední roky jsem snídala až odpoledne, jelikož dřív jsem do sebe nic nedostala a teď i ve 3 ráno si musím jít kousnout banánu, Stává se to i vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 11:17

tak u malé jsem jedla taky v noci vzbudil mě šílenej hlad kerej se nedal zaspat a ted teda mi to neděla a jím až tak v 9 nemůžu do sebe nic dostat ale taky jsem jedla u malé děně polívky a omáčky a malá je ted miluje taky teda odmalinka:-)ted to mám jiný jím všechno zatím žádnej výběr předtím jsem byla schopná sníst celej kastrol polívky za cele den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
30.7.10 11:22

Já jsem děsně polívková :lol: , teda kromě vývaru. Omáčky taky můžu, ale teď se snažím jíst zdravě. A kyblicku kolik jsi při minulém těhu přibrala? Já jen na co se mám připravit, když mám podobné chutě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 11:28

já jsem jedla uplně všechno hranolky a takoví smažák prostě naco jsem měla chut jsem si dala akorát první tři měsíce jsme neměla chut na hranolky to jsem nejedla pak normál a přibrala jsem 13kg TAKŽE PARÁDA fakt jsem se vničem neomezovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
30.7.10 11:49

Tak to je krásný, mamina při mně přibrala 25 kg, tak z toho mám docela vítr :-? Ale říkám si, že se snad nebudu přejídat, i když chutě mám už teď :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 12:00

Při Davídkovi jsem měla stav, když jsem se najedla v 10 a v půl 11 jsem měla hlad že bych umřela hlady! A bylo mi zle jak jsem se nenajedla! To bylo kolem 3měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
30.7.10 12:04

Já jsem při Karolínce jedla furt, od rána do večera, a přitom jsem měla jen 12 kg navíc… :lol: všechno si vzala, takže to byla paráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 12:04

stejně je zajímavé jak je každé těhotenství jiný a krásný už bych to miminko chtěla cítit jak kope ale to si ještě počkám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 12:05

A ke konci? to bylo co týden tak 2 kg, jenže teď už mám jedno nahoře no to bude síla asi.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 12:06

:srdce: Holky taky tušíte, co čekáte? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
30.7.10 12:13
Šema píše: :srdce: Holky taky tušíte, co čekáte? :srdce:

Já myslím, že holčičku, i když můj chlap tvrdí, že dělal kluka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 12:16

Tak u nás to je přesně jako u vás, já myslim holčička, teda cítím a on myslí kluka, ale u Davídka taky myslel holčičku.. leda že bych se špatně podívala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
30.7.10 12:18

Já myslim, že kluka, ale podle teorie mý mámy by to měla být holčička (podle ní u holčičky není špatně a u kluka je :poblion: ), tak nevim :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 12:19

holky u malé sem věděla že je to holka a ted nic vubec nic netuším takže nevím chlap taky říká že to musí být kluk že jinak se tady se třema babama zblázní ale když bude holka nevadí mu to jen furt rejpe:-)u malé jsem ani neměa vymyšlený jméno na kluka jen na holku prostě jsem to věděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 12:21
Jessie píše:
Já myslim, že kluka, ale podle teorie mý mámy by to měla být holčička (podle ní u holčičky není špatně a u kluka je :poblion: ), tak nevim :think: :-D

to jsou jejich teorie aji stím břichem když ho máš o špičky máš mít kluka já ho měla špičatý hrozně a máme hlčičku :mrgreen: mamka taky říká že estli jsme chteli klka měla sem být tehotna do roa malé já nato nevěřímu ní to teda tak bylo no ale jako nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí