♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
31.7.10 10:29

přesně tak jako člověk nikdy neví co kde ti chlapi dělají ale myslím že ten muj by to neudelal ví co by ho pak čekalo to zaprvé.jinak právě mám taky plno kamošek co to tak mají a nechaj si na tu hlavu srát když to tak řeknu sprominutím.já tohle neumím odpouštet.protože jednou jestli tě má rád tak to neudělá si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
31.7.10 11:11

Ahojte mamulky, dneska mi nějak blbne připojení..no s nevěrou je to těžký..za život se naskytne tolik příležitostí..podle mě to není ani o tom, jestli má chlap rád nebo ne..newim, jestli bych dokázala nevěru odpustit..vždycky jsem mému říkala, a´t si dělá co chce, ale nechci se nic dozvědět a nechci, aby ze mě někdy dělal vola. Tím mám na mysli, že všichni by to věděli, ukazovali by si na mě prstem - to je ta, kterou podvádí..to bych nesnesla..myslím si, že život je dost dlouhý na to, abysme nepoznali jiné lidi a třeba se nám nelíbili..tím nechci říct, že nejsem žárlivá..jako prase :-D ale na druhou stranu se na to snažím dívat reálně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
31.7.10 11:17

hehe, te´d to po sobě čtu a napsala jsem to trochu natvrdo..abyste chápaly, neuznávám nevěru, dokáže jen ublížit a asi to za ten risk nestojí..můj se vždycky jen rozčílí, když slyší můj názor..pro něj je nevěra, i když se omylem někoho dotknu :pankac: si pamatuju poslední scénu..osobně nedokážu říct, jak bych se nakonec zachovala, kdybych se do takové situace dostala a musela řešit partnerovu nevěru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
31.7.10 11:26

já bych mu neodpustila protože to neumím každej se kterým jsem byla mě to udělal a nikdy jsem jim to neodpustilaa kdybch odputila nikdy bych mu už nevěřil a vzath je o duvěře aspon teda myslím já jsem taky žárlivá jako prase a manžel je ted velice klidnej prtože jak tehotne si mě nikdo všímat nebude :mrgreen: jinak neříkaj že se na jiný nepodívám podívám řeknu ten je pěknej ale tím to hasne.tak už mám skoro upečenou buchtičku mám na ni chut včera mě děsne píchalo v břichu tak jsem si šla lehonut a bylo to už dbrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.7.10 11:31
Koty píše:
Ahojte mamulky, dneska mi nějak blbne připojení..no s nevěrou je to těžký..za život se naskytne tolik příležitostí..podle mě to není ani o tom, jestli má chlap rád nebo ne..newim, jestli bych dokázala nevěru odpustit..vždycky jsem mému říkala, a´t si dělá co chce, ale nechci se nic dozvědět a nechci, aby ze mě někdy dělal vola. Tím mám na mysli, že všichni by to věděli, ukazovali by si na mě prstem - to je ta, kterou podvádí..to bych nesnesla..myslím si, že život je dost dlouhý na to, abysme nepoznali jiné lidi a třeba se nám nelíbili..tím nechci říct, že nejsem žárlivá..jako prase :-D ale na druhou stranu se na to snažím dívat reálně..

Koty, tos vyjádřila moc pěkně. Mám ten samý pohled na nevěru, jen bych to nedovedla takhle napsat. Jinak můj partner žárlivý snad není, to by asi nevydejchal společné kamarády, se kterými se dost špičkujeme :mrgreen: Občas spolu i drbeme roštěnky na ulici nebo v televizi, zejm. jestli má nebo nemá umělý kozy :mrgreen: Chlapy se mnou drbat odmítá, ale na to mám zase kamaráda co je gej, to je sranda, když spolu jdeme po ulici. :lol: Ehm, a to za chvíli budu doublematka :roll:

Příspěvek upraven 31.07.10 v 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
31.7.10 11:37

:wink: tak to já mám žárlivého manžu..vesměs jsem postupem času všechny výhradně své kamarády tak nějak vyoutovala..takže žádný kafíčka či večeře ve dvou..nezkousával to..ale chápu ho..taky by mi vadilo, kdyby chodil sám s nějakou kóčou na kafi..bych si pak myslela kdovíco :pocitac: samozřejmě akce se společnýma kámošema je jiná situace :hug: ale kámoš gay by se hodil :-)

Příspěvek upraven 31.07.10 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
31.7.10 12:48
Ahoj holky, moc nestíhám psát, natož číst…všem novým těhu gratuluji a četla jsem špátné zprávy u svetlny, to mě moc mrzí, opatruj se kočko
mám docela co říct k nevěře, sama jsem si tím prošla…tedy, já nebyla nevěrná, ale ex…vydržela jsem se s tím prát 8 let, pořád jsem se ohlížela na děti a po 8 letech mi došla trpělivost. Lhal mi, vždy vše vyšlo najevo, pořád to byla ta samá. Našla jsem i milostné dopisy a to byla poslední kapka, když jsem je dočetla, utvrdila jsem se v tom, že to nemá dál smysl. Bolelo to a bolí to ještě dnes. Mám nového partnera, se kterým čekám mimi, ale když jsem se dozvěděla jak ex děti seznámil s jeho hvězdou, tak jsem zalapala po dechu…hlavně, že vždy říkal, že děti jsou na prvním místě…bohužel si to začal uvědomovat až před rokem, kdy synovi bylo 15 a dceři 9…ale i tak to každý vidíme jinak. Ex bylo 41 a hvězdě 36, je vdaná, ale děti nemá…dredařka, motorkářka, pircing snad všude možně, kde to jde…ex je vzhledově rozhodně usedlý, ale motorkář…nejvíce se mi líbilo, když jí jednou psal, že mu nerozumím a nechápu ho a že oni toho mají hodně společného:pivo, hudbu, motorky…no, co dodat…obětovala jsem svoji kariéru, aby ex ji mohl budovat…má miliony…ale to neví opravdu vše…snad je z toho pochopitelná hlavní myšlenka o kterou jsem se snažila…na závěr: nikdy jsem mu neodpustila a syn je na mé straně. Nikdy jsem o ní neřekla před dětmi nic špatného, ale děti nejsou hloupé…
kyblicek píše:
já bych mu neodpustila protože to neumím každej se kterým jsem byla mě to udělal a nikdy jsem jim to neodpustilaa kdybch odputila nikdy bych mu už nevěřil a vzath je o duvěře aspon teda myslím já jsem taky žárlivá jako prase a manžel je ted velice klidnej prtože jak tehotne si mě nikdo všímat nebude :mrgreen: jinak neříkaj že se na jiný nepodívám podívám řeknu ten je pěknej ale tím to hasne.tak už mám skoro upečenou buchtičku mám na ni chut včera mě děsne píchalo v břichu tak jsem si šla lehonut a bylo to už dbrý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
31.7.10 13:41

Škurpice, to chápu, že jsi nevydržela..situace, kterou popisuješ je přesně ta, kterou jsem měla na mysli, že bych nezkousla..je smutné, že tímhle žena občas musí projít..pak třeba zůstane s dětma sama a neví co dřív..přeji hodně štěstíčka s novým partnerem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
31.7.10 13:48
Moc děkuju za podporu…bohužel i když mám opravdu super chlapa, tak bolest z rozvodu pořád nepřebolela…máme střídavou péči a o to je to pro mě horší, ale děti potřebují i tátu…bohužel se takovéto věci opravdu odpustit nedají…třeba to časem přebolí…jenže, když se mě pak syn ptá na různé věci týkající se té dotyčné, je mi téměř do breku…nemám tendenci očerňovat ex, ale proč mám být pořád já ta, která bude zachraňovat situaci…když bývalému něco řeknu, jsem urejpaná a on vše dělá nejlíp…to se pak těžko komunikuje…jo a gratuluji k //:)
Koty píše: Škurpice, to chápu, že jsi nevydržela..situace, kterou popisuješ je přesně ta, kterou jsem měla na mysli, že bych nezkousla..je smutné, že tímhle žena občas musí projít..pak třeba zůstane s dětma sama a neví co dřív..přeji hodně štěstíčka s novým partnerem :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
31.7.10 14:01

chce to čas..tohle jsem si prožila, ale z pohledu dítěte..moje mamulka už te´d po x letech a s novým partnerem říká, že už jí to přebolelo..ale trvalo to hodně dlouho..dodnes z toho mám hnusné vzpomínky a zkažené dospívání..i když jsou chlapi kolikrát pakáž a způsobují bolest, pro děti je fajn, že jsou s tátou v kontaktu..o nás děti otec zájem jevil jen ve světlých chvílích a po pár setkáních ho to přešlo..te´d jsem na tom tak, že jsem ho skoro 10 let neviděla a kdybych ho měla potkat, radši přejdu na druhou stranu ulice, jak ho nenávidím za to, jaký je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
31.7.10 15:49

holky tak sem si pustila písničk a nevím proč ale chce se mi brečet to je děs takže se oblíkám a utíkám s prckem ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.7.10 16:14

Škurpice, tak to, co popisuješ není žádná elegantní nevěra, kterou bych odpustila. Promiň, ale dělal z tebe toho blbce, dobře jsi to nakonec vyřešila. :palec: Navíc to otřepané „víte slečno, manželka mi nerozumí“ no to se snad říká už jen ve filmu z minulýho století, tohle dneska těm chlapům snad nežerou ani osmnáctky :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
31.7.10 16:34
…tak jemu to žrala 36.letá vdaná panička…myslím, že se mu to vrátí…pro mě je nejtěžší překonat to, že se s ním musím a budu muset ještě nějaký ten rok vídat a řešit věci kolem dětí…jsem toho plná,navíc to, jak madam dětem vnutil na dovolenou…prostě jen tak mimochodem jim to oznámil a oni ji před tím vůbec nikdy neviděly…to vím od syna od včerejška, protože jsme probírali, jak si to užili…abych to ze sebe dostala, tak jsem sedla a madam a ex jsem napsala mail o tom jak jim „záleží“ na dětech, ale že děti mají duši, cit a svůj vlastní rozum…navíc syn je hodně vnímavý, inteligentní mladý muž…když jsem je seznamovala s mým přítelem, tak jsem na to šla hodně zlehka a opatrně a vycházejí s ním v poho…nic před nima nehraju…kdežto jejich otec nic, žádná „kamarádka“ nebyla a není a najednou s nima jela na dovču a syn dokonce s bývalým a s ní sdílel jeden stan…tak to mě nadzvdihlo ještě víc, vzhledem k jeho věku (je mu 16)
Gina108 píše: Škurpice, tak to, co popisuješ není žádná elegantní nevěra, kterou bych odpustila. Promiň, ale dělal z tebe toho blbce, dobře jsi to nakonec vyřešila. :palec: Navíc to otřepané „víte slečno, manželka mi nerozumí“ no to se snad říká už jen ve filmu z minulýho století, tohle dneska těm chlapům snad nežerou ani osmnáctky :roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
31.7.10 16:53

Holky pecka byla, když mi kámošky manžel když byla v porodce volal a psal, ať s nim jdu do postele že má namě chuť. A najel na to tak, že at jdu k němu na ´panáka tak mu říkám, že to ani náhodou, panáka zna zdravíčko klidně ale né doma, a on natrvdo že mě chce do postele že po mě touží dlouho 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
31.7.10 17:07
mě už asi nic nepřekvapí…manžel mé kamarádky se po jednom mejdanu vyspal s jinou a manželka ležela vedle v pokoji…
Šema píše:
Holky pecka byla, když mi kámošky manžel když byla v porodce volal a psal, ať s nim jdu do postele že má namě chuť. A najel na to tak, že at jdu k němu na ´panáka tak mu říkám, že to ani náhodou, panáka zna zdravíčko klidně ale né doma, a on natrvdo že mě chce do postele že po mě touží dlouho 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí