Poradna duly
Jana Čurdová
přesně tak jako člověk nikdy neví co kde ti chlapi dělají ale myslím že ten muj by to neudelal ví co by ho pak čekalo to zaprvé.jinak právě mám taky plno kamošek co to tak mají a nechaj si na tu hlavu srát když to tak řeknu sprominutím.já tohle neumím odpouštet.protože jednou jestli tě má rád tak to neudělá si myslím
Ahojte mamulky, dneska mi nějak blbne připojení..no s nevěrou je to těžký..za život se naskytne tolik příležitostí..podle mě to není ani o tom, jestli má chlap rád nebo ne..newim, jestli bych dokázala nevěru odpustit..vždycky jsem mému říkala, a´t si dělá co chce, ale nechci se nic dozvědět a nechci, aby ze mě někdy dělal vola. Tím mám na mysli, že všichni by to věděli, ukazovali by si na mě prstem - to je ta, kterou podvádí..to bych nesnesla..myslím si, že život je dost dlouhý na to, abysme nepoznali jiné lidi a třeba se nám nelíbili..tím nechci říct, že nejsem žárlivá..jako prase
ale na druhou stranu se na to snažím dívat reálně..
hehe, te´d to po sobě čtu a napsala jsem to trochu natvrdo..abyste chápaly, neuznávám nevěru, dokáže jen ublížit a asi to za ten risk nestojí..můj se vždycky jen rozčílí, když slyší můj názor..pro něj je nevěra, i když se omylem někoho dotknu
si pamatuju poslední scénu..osobně nedokážu říct, jak bych se nakonec zachovala, kdybych se do takové situace dostala a musela řešit partnerovu nevěru..
já bych mu neodpustila protože to neumím každej se kterým jsem byla mě to udělal a nikdy jsem jim to neodpustilaa kdybch odputila nikdy bych mu už nevěřil a vzath je o duvěře aspon teda myslím já jsem taky žárlivá jako prase a manžel je ted velice klidnej prtože jak tehotne si mě nikdo všímat nebude
jinak neříkaj že se na jiný nepodívám podívám řeknu ten je pěknej ale tím to hasne.tak už mám skoro upečenou buchtičku mám na ni chut včera mě děsne píchalo v břichu tak jsem si šla lehonut a bylo to už dbrý
Koty píše:
Ahojte mamulky, dneska mi nějak blbne připojení..no s nevěrou je to těžký..za život se naskytne tolik příležitostí..podle mě to není ani o tom, jestli má chlap rád nebo ne..newim, jestli bych dokázala nevěru odpustit..vždycky jsem mému říkala, a´t si dělá co chce, ale nechci se nic dozvědět a nechci, aby ze mě někdy dělal vola. Tím mám na mysli, že všichni by to věděli, ukazovali by si na mě prstem - to je ta, kterou podvádí..to bych nesnesla..myslím si, že život je dost dlouhý na to, abysme nepoznali jiné lidi a třeba se nám nelíbili..tím nechci říct, že nejsem žárlivá..jako praseale na druhou stranu se na to snažím dívat reálně..
Koty, tos vyjádřila moc pěkně. Mám ten samý pohled na nevěru, jen bych to nedovedla takhle napsat. Jinak můj partner žárlivý snad není, to by asi nevydejchal společné kamarády, se kterými se dost špičkujeme
Občas spolu i drbeme roštěnky na ulici nebo v televizi, zejm. jestli má nebo nemá umělý kozy
Chlapy se mnou drbat odmítá, ale na to mám zase kamaráda co je gej, to je sranda, když spolu jdeme po ulici.
Ehm, a to za chvíli budu doublematka ![]()
Příspěvek upraven 31.07.10 v 11:41
tak to já mám žárlivého manžu..vesměs jsem postupem času všechny výhradně své kamarády tak nějak vyoutovala..takže žádný kafíčka či večeře ve dvou..nezkousával to..ale chápu ho..taky by mi vadilo, kdyby chodil sám s nějakou kóčou na kafi..bych si pak myslela kdovíco
samozřejmě akce se společnýma kámošema je jiná situace
ale kámoš gay by se hodil ![]()
Příspěvek upraven 31.07.10 v 13:36
kyblicek píše:
já bych mu neodpustila protože to neumím každej se kterým jsem byla mě to udělal a nikdy jsem jim to neodpustilaa kdybch odputila nikdy bych mu už nevěřil a vzath je o duvěře aspon teda myslím já jsem taky žárlivá jako prase a manžel je ted velice klidnej prtože jak tehotne si mě nikdo všímat nebudejinak neříkaj že se na jiný nepodívám podívám řeknu ten je pěknej ale tím to hasne.tak už mám skoro upečenou buchtičku mám na ni chut včera mě děsne píchalo v břichu tak jsem si šla lehonut a bylo to už dbrý
Škurpice, to chápu, že jsi nevydržela..situace, kterou popisuješ je přesně ta, kterou jsem měla na mysli, že bych nezkousla..je smutné, že tímhle žena občas musí projít..pak třeba zůstane s dětma sama a neví co dřív..přeji hodně štěstíčka s novým partnerem ![]()
Koty píše: Škurpice, to chápu, že jsi nevydržela..situace, kterou popisuješ je přesně ta, kterou jsem měla na mysli, že bych nezkousla..je smutné, že tímhle žena občas musí projít..pak třeba zůstane s dětma sama a neví co dřív..přeji hodně štěstíčka s novým partnerem
chce to čas..tohle jsem si prožila, ale z pohledu dítěte..moje mamulka už te´d po x letech a s novým partnerem říká, že už jí to přebolelo..ale trvalo to hodně dlouho..dodnes z toho mám hnusné vzpomínky a zkažené dospívání..i když jsou chlapi kolikrát pakáž a způsobují bolest, pro děti je fajn, že jsou s tátou v kontaktu..o nás děti otec zájem jevil jen ve světlých chvílích a po pár setkáních ho to přešlo..te´d jsem na tom tak, že jsem ho skoro 10 let neviděla a kdybych ho měla potkat, radši přejdu na druhou stranu ulice, jak ho nenávidím za to, jaký je..
holky tak sem si pustila písničk a nevím proč ale chce se mi brečet to je děs takže se oblíkám a utíkám s prckem ven ![]()
Škurpice, tak to, co popisuješ není žádná elegantní nevěra, kterou bych odpustila. Promiň, ale dělal z tebe toho blbce, dobře jsi to nakonec vyřešila.
Navíc to otřepané „víte slečno, manželka mi nerozumí“ no to se snad říká už jen ve filmu z minulýho století, tohle dneska těm chlapům snad nežerou ani osmnáctky
![]()
Gina108 píše: Škurpice, tak to, co popisuješ není žádná elegantní nevěra, kterou bych odpustila. Promiň, ale dělal z tebe toho blbce, dobře jsi to nakonec vyřešila.Navíc to otřepané „víte slečno, manželka mi nerozumí“ no to se snad říká už jen ve filmu z minulýho století, tohle dneska těm chlapům snad nežerou ani osmnáctky
![]()
![]()
Holky pecka byla, když mi kámošky manžel když byla v porodce volal a psal, ať s nim jdu do postele že má namě chuť. A najel na to tak, že at jdu k němu na ´panáka tak mu říkám, že to ani náhodou, panáka zna zdravíčko klidně ale né doma, a on natrvdo že mě chce do postele že po mě touží dlouho ![]()
Šema píše:
Holky pecka byla, když mi kámošky manžel když byla v porodce volal a psal, ať s nim jdu do postele že má namě chuť. A najel na to tak, že at jdu k němu na ´panáka tak mu říkám, že to ani náhodou, panáka zna zdravíčko klidně ale né doma, a on natrvdo že mě chce do postele že po mě touží dlouho