♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
30.7.10 12:21

Ahoj tak jsem dorazila z gindy, fazolka porostla našla i srdeční akci. Druhá zaniká. Ten hematom prý ještě může krvácet. Takže jsem z toho stejně nervózní. Kontrolu mám 16.8. Tak snad bude všechno o.k. už aby to bylo. A to je teprve začátek!!
S těma polívkama to mám na stejno snědla bych i hrnec za den.
Já to budu tajit co to půjde. Klukovi jsme to řekli protože musí pomáhat. Já nic nesmím dělat. Teď chudák vytírá barák. Holce to nemůžem zatím říct vůbec do dnes těžce nese jak jsme přišli o miminko v 35tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 12:22

Jenže holky já pořád přemejšlím nad jménama, protože " tomu" chci nějak říkat a ono mě to pořád nejde.. pořád nevim jak´ý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
30.7.10 12:22

na právě, vždycky je to 50 na 50, tak to neni tak těžký s trefit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 12:23

Holky jinak koho bolí hlava tak doporučuje můj brácha, že to slyšel a drží se toho a funguje to, pít magnezii. Tam je i doslova napsaný že horčík " překonává stres a bolesti hlavy" a bráchovi to pomáhá, je fakt, že vyzkoušený to ještě nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 12:27

taky nevím jaký jmena na holčičku se mě líbí vaneska a kluk tiborek ale nevím ještě s manželem jsme ještě o tom nemluvili a jemu se vanesa určitě líbit nebude jak ho znam v tomlh mame prbem se zhodnout a klučičí jména děs uplně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 12:31

Na chlapečka nnějak nedumám, spíš na tu holčičku a těch je víc právě no.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
30.7.10 12:38
Šema píše:
Na chlapečka nnějak nedumám, spíš na tu holčičku a těch je víc právě no.. :kytka:

Já zkoušela protlačit Verunku, ale to manžel prostě nedovolí… takže zatím Kristýnka nebo Zuzanka, ale zatím mu říkáme klíček… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 12:40
:dance:

Příspěvek upraven 30.07.10 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
30.7.10 12:49
Ivušáček píše:
Šema píše:
Na chlapečka nnějak nedumám, spíš na tu holčičku a těch je víc právě no.. :kytka:
Já zkoušela protlačit Verunku, ale to manžel prostě nedovolí… takže zatím Kristýnka nebo Zuzanka, ale zatím mu říkáme klíček… :D

No u nás to byl o jména hroznej boj a to jsme ještě vůbec netušila, že budu těhotná :mrgreen: takže jsem taky hodně zvědavá, na čem se nakonec shodnem… Přítel chtěl pro holku strašně jméno Stella a já nechci, aby se moje dítě jmenovalo jako pivo :zed: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
30.7.10 13:05

Tak to já absolutně nemám tucha co čekám, teď se spíš modlím, aby se do toho 12TT nic nestalo. Jinak jména nosím v hlavě už roky, ale sem tam se to mění. A přítele zmáknu, sice bude mít řeči, ale pak ho ukecám :lol: Co se pohlaví týče, tak já si to určitě na tom 20TT nechám říct. Nevydržela bych to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 13:20

No holky to je taky otázka, necháte si říct co čekáte?? Já určitě. A už mám vybraný jméno pro holčičku. Daniela :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 13:36

já si to nehám určitě říct u malé jsem prvně nechtěla jenže když jsem u uviděla na té obrazovce tak mi to nedalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 13:37

Kyblíčku přesně tak, a i mi na něj sedělo to jméno David :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 13:40

:-D no já jsem zvědavá na čem my se domluvíme chtěla jsem Karolínu ale to mě za ty dva roky přešlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 13:49

furt se snažím s tím metříkem a ano to nejde chce to po me email a heslo nic naopsání tam není tak já to nechápu a dělám to podle toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí