♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5200
29.7.10 20:33

ja bych holky taky chtela aby bylo mimi po me…pritel je Vítámvás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 20:36

Mě máma, táta všichni dej příjmené po něm, přeci nebude se jmenovat jako ty a já kr.. to udělala a dneska toho lituju! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 20:49
steveka píše:

cože? To jsem v životě neslyšela, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 20:51
Ivušáček píše:
steveka píše:
cože? To jsem v životě neslyšela, :-)

noo právě…on je Rostislav Vítámvás…Lukáš je doubek po mně,není vítámvás,měl být veselý,naštěstí není…uff :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 20:56

To je dobrý Vítámvás.Já znám pana Skočdopole :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 21:02

Vítámvás…tak to je síla :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 21:14

Lachica: ano malý je po mě :-D …no bere to dobře protože Adrianek musel být stejně po mě,biologický tatka s náma od 6tt nežil. :-D a tohoto tatínka máme od jeho 10ti měsíců :-D

ale máme v plánu to,že si ho osvojí.řešili jsme to..že by toto mimi bylo po něm a on malého vzal za svého a tím pádem asi zrušíme alimenty ale to mi nevadí vůbec.
ale pokud ho ještě neosvojí tak to druhé bude taky po mě.Nechci aby malý pocítil nějaký rozdíl :-(
mý bratří byly hned příjmením po mamce a já po mém-sploditelovi. :jazyk: a dost mě to bralo a mrzelo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 21:17

šema: mě to taky v lednu jeho rodiče říkali že přece bude příjmením po tatkovi ne..ale stejně to záleží jen a jen na mě jaké dám …já chci aby mělo po něm…ale nechci aby malý něco pocítil že je něco jinak.to nedopustím nikdy.Možná během těhotenství vyřídíme to osvojení…ale zase potřebujem podpis biologického tatínka a to teda nevím no :nevim: uvidíme .byla bych moc ráda a on by aspon už nemusel platit..tím líp pro něj že? :-D
stejně Luky dává malému všechno..a je mu tatkou tak nějakých pár tisícovek měsíčně mě nezabijou za tu cenu že budeme rodina pořádná. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
29.7.10 21:47

Světluš je mi to moc líto, drž se holka, musí to být šílené nervy :cry: Já se furt pozoruju, jestli mi něco není, no asi si ještě užijem všechny, kéž bychom měly už ty svá mimča u sebe v pelíšku :oops:
Jdu si dát sprchu a spát, holky dobrou a pohlaďte bříška, dávejte na sebe pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 21:53

Já pořád čekám co ta ségra bude volat a ještě tu hlídáme jejich druhýho syna, tomu bude ted 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
30.7.10 06:00

Ahoj holky, tak jsme se seznámili se sousedama v novém domě - bydlíme v přízemí a oni mají pod náma vyplavené 2 sklepy. To budou sousedské vztahy:-) Ale my žádnou vodu nepozorujeme, tak je problém někde v trubkách pod náma…

Na víkend jedeme k manželovým rodičům, tak jsem zvědavá, jestli zvládnu dočíst víkendové příspěvky. A taky mám připravenou historku o zánětu a antibiotikách - uvidíme, jestli to zvládneme utajit… Manžel to možná prokecne, což ještě před první kontrolou není úplně diplomatické… Ale co…stejně to nic neovlivní.
https://www.emimino.cz/…ankovani/91/#…
Dnew bych mela být 23. den po ovulaci, tak by teoreticky mělo začít bít srdíčko. Už se těším, ale zároveň bojím, až půjdu na ultrazvuk…

Kdybych se už nedostala k netu, tak vám přeju odpočinkový víkend, klidné stěhování (mscat), dobré zprávy v rodině(Šema), hodné děti (všechny maminky) a hlavně ukázková emrbryjka. Jo, a snad nebudou manželé a partneři na zabití - přece jenom se k něčemu hodí … někdy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
30.7.10 07:14

Dobré ranko těhulky, tak jak vám dneska je? Mě nic moc, mám pocit, že mě začíná bolet v krku… :-(

Šemi, jak ten tvůj synovec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 07:30

dobré ráno holky tak včera byl opravdu divnej den taky jsem se chytla s chlapem finanční situace myslí si že všechno užívím za mateřskou a ještě zaplatím inkaso musela jsem se už smát.Dneska nám tu prší tak budem doma a nevím o mám vařit.jinak je taky hodnej o malou se taky hezky stará pomůže mi jen to vyřizování o trvá.jinak od té doby co jsme bya na tom ultrazvuku je mi docela dobře sem tam trochu divně jsem se už uklidnil tak je to fajn.Včera si chtěla malásenout na bříško říkám že nemůže že je tam miminko a že by ho to bolelo a ona začala plakat že to miminko v tom bříšku plače to bylo tak roztomili chuděra plakala lítostí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
30.7.10 07:42
kyblicek píše:
dobré ráno holky tak včera byl opravdu divnej den taky jsem se chytla s chlapem finanční situace myslí si že všechno užívím za mateřskou a ještě zaplatím inkaso musela jsem se už smát.Dneska nám tu prší tak budem doma a nevím o mám vařit.jinak je taky hodnej o malou se taky hezky stará pomůže mi jen to vyřizování o trvá.jinak od té doby co jsme bya na tom ultrazvuku je mi docela dobře sem tam trochu divně jsem se už uklidnil tak je to fajn.Včera si chtěla malásenout na bříško říkám že nemůže že je tam miminko a že by ho to bolelo a ona začala plakat že to miminko v tom bříšku plače to bylo tak roztomili chuděra plakala lítostí :-)

Ahojky Kyblíčku, to je pěkné… to ta moje princezna začala mi břicho hladit a pusinkovat… jsem zvědavá, jak jí to dlouho vydrží… :lol:

Holky netušíte někdo, co bych si měla na ten krk dát? Cítím, že na mě něco leze, snad nebudu marod :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 07:47

je tak to nevím tenkrát mě doktorka jen řekla že mám kloktat vincentku a nebo si zavolat přímo doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí