♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
30.7.10 08:02

Dobré ránko!

Holky to byla noc, do 12 hod sem čekala co zavolá ségra, tak všechny vyšetření má v pořádku, prý to bylo prostě „jen“ ztráta vědomí. Tak s nim ségra teď jede k dětský dr. Já tu mám na hlídání toho mladšího. Je hodnej, akorát se mu stýská a hledá je. No snad je kluk v pořádku holky to byla noc! Chlap chrápal, na toho mám vztek ještě teď se s nim nebavim, takže až příjde čas tak mu napíšu kantáre smsku, protože mi to nedá se do něj ještě nepustit, david se budil snad každou půl hodinu, ted já čůrat, ráno spal ten ségry Mireček dole tak jsem měla strach aby se nevzbudil a třeba nezačal plakat nebo tak, tak sjem lítala dolu, no mazec! Teď si spolu hrajou, tak snad to bude všechno ok.

ivušáčku sice je to hnusný ale vždycky mě to zabralo. Kloktej vodu se solí, třeba ráno, v poledne a večer, Fakt mě to dost pomohlo.

Kyblíčku já včéra myslela že ho přetrhnu jak se předváděl. Já tam lítala za dítětem, který dělalo kraviny a on tam sedí, svoje pivečko v ruce, cigáro u držky a pohoda, no… :evil: :evil:

Jani děkuji a tobě přeji krásný víkend a utaj to :kytka: A když náhodou ne tak at maj radost, né jak u nás v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
30.7.10 08:22

dobre ranko holky :hug: ,tak koukam,ze noc nic moc..ja jsem noc travila jen s lukasem,takze dobry,nikdo mi nechraoal,v telce bylo co chci ja..jo pohoda..mam uklizeno,neco..dneska dodelam kuchyn..jj,je mi dobre.zatim mi ani neni blbe..hm,uvarila jsem uz vcera..rizoto :mrgreen: :mrgreen: vanocku uz nemame..asi dneska pujdu spravit odpad v koupelce..protyka nam umyvadlo..to musim rozebrat.to bude zazitek :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 08:34

šešmo to je jak ten muj fakt o taky někdo přijde dá si pivo sedne si a to je udelej mi kafe a začne kecat a jalí tám místo abych si vykládala a on když mu řeknu běž dát malé něco na jídlo já ted třeba uklízím no já nemám čas a taky se děsně hlubí hlavně když se trochu napije tak to je na zabití ěkdy sranda někdy ale ne a to ted když si dá pivo tak mě normálně odpuzuje protože mě ten chlast děsně smrdí ale děsně uplně se mě navaluje takže na mě rači nemluví.Jinak já sem noc měla taky v pohodě spala jsem jak zabitá kristýna se vzbudila až o půl 6 ráno chtěla jít zamnou a ještě hodinu jsme spali ted taky poklízím už mám vysáto převlíklí postele ještě kuchyn takže pomalu ted trochu oddech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 09:32

tak mám poklízený pomale a ted se mi vří polívka pěknej smrad z toho masa fuuuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
30.7.10 09:35
kyblicek píše:
tak mám poklízený pomale a ted se mi vří polívka pěknej smrad z toho masa fuuuj

To mi povídej, mě teď tak ty vývary smrdí… to je hrůza, :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
30.7.10 09:36

ahoj holky! No u mě noc taky hrozný, vůbec jsem nemohla usnout a když už jsem usla, tak se mi zdály úplně šílený sny, jak mě pronásleduje nějakej chlap a chce mě a mimču ublížit … vlbec jsem ho nemohla setřást ani mu nešlo ublížit, aby nás nechal … :roll: :zed: Pak mi dokonce ani nezvonil budík, to se mi snad nikdy nestalo :nevim: ale páč jsem nespala, tak to bylo jedno … teď sedim v práci a teda únava jak blázen na mě dopadá … Jsem zvědavá, jak to do šesti do večera zvládnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 09:39

tak to e ti nedivím že jsi utahaná no četla jsem že tyhle sny jsou normální že bud noční můry nbo se zdá jak člověk rodí a už má mmiminko mě se teda aztím zdálo jendou že už se mi narodil chlapeček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
30.7.10 09:39
Jessie píše:
ahoj holky! No u mě noc taky hrozný, vůbec jsem nemohla usnout a když už jsem usla, tak se mi zdály úplně šílený sny, jak mě pronásleduje nějakej chlap a chce mě a mimču ublížit … vlbec jsem ho nemohla setřást ani mu nešlo ublížit, aby nás nechal … :roll: :zed: Pak mi dokonce ani nezvonil budík, to se mi snad nikdy nestalo :nevim: ale páč jsem nespala, tak to bylo jedno … teď sedim v práci a teda únava jak blázen na mě dopadá … Jsem zvědavá, jak to do šesti do večera zvládnu :-(

Jess, tak ať Ti to v práci rychle utíká…já se snažím trošku uklízet, ale mám tu výbornou pomocnici, která jde za mnou a opět dělá čurbes… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 09:40

tak to máme to stejný uklidím ji v pokoji a ona neee a zase všechno vytahuje.-)vysála jsem a vysipala mi kokina i s drobkama takže nanovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
30.7.10 10:00

kyblíčku tak to já bych teda určitě byla radši, aby se mi zdálo, že už miminko mám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 10:05

to je jasný to jsou mnohem leší sny než noční můry.achjo začíná mě bolet hlava :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
30.7.10 10:05

děkuju Ivuš, já hlavně doufám, že po mě dneska nebude nikdo nic chtít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
30.7.10 10:10

Jess jak si psala že ti je furt zima, tak mě taky večer musím mít ponožky na nohách nebo mi je zima :think:

Fakt chlap=sobec hotovka! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
30.7.10 10:56

Ahoj holky, mně je taky pořád zima a to jsem četla, že v těhu jsou spíš návaly tepla. Tak nevím co je se mnou špatně :roll: Jinak dneska jsem měla lepší noc než včera, alespoň jsem spala a nečuměla do stropu. Dneska jdu na oběd s kámoškou, už se těším, že budu moct probrat „holčičí věci“ :lol: A co máte vy v plánu na dnešek a na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
30.7.10 11:06

no my ještě nevíme chtěla bych jet někam s malou do zoo v sobotu pokud bude hezy teda což moc nevypadá a dnesk nic prší prší jen se leje takže budemem doma.tak to se pořádně najez at miminko roste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí