Poradna duly
Jana Čurdová
tak pokud bude vše ok, tak snad se do březňat taky vlezu
jinak děkuju za info, uklidnilo mě, že v tomhle týdnu asi fakt ještě nic není vidět
tak já se loučím, zítra jdu do prac. procesu, tak bude víc času pisat
jdeme hlídat 3 měsíční 20ti kilový štěně, tak bude večer drdel
je děsně neohrabanej a pořád se mu pletou packy..asi jich má moc
tak papa
Ahoj,
dnes mi doktor napsal utrogestan, poslední těhu dopadlo špatně tak pro jistotku nemáte někdo zkušenosti?
Jinak doplnění tabulky je mi 25 vážím 62 měřím 166 ![]()
jinak mě asi začali navštěvovat ranní nevolnosti. jen nechodí ráno ale až odpoledne
Lekole já beru taky ultrogestan teda si ho zavádím 2× denně kvůli poslednímu zamlklému těhu a taky tomu krvácení. Mám strach to polknout už tak mám žaludek na vodě a nevolnosti mám taky až k večeru. Dráždí žaludek. A točí se po něm šíleně hlava a to mi i bez něho.
Jak to užíváš?
doktor řekl 1× denně zavádět na večer. prý je to lepší než li polykat tak uvidíme. No původně mi napsal jen ascorutin ale nakonec i toto. Snad to bude k něčemu dobré a příští týden uvidím krásné
.Teď byl vidět jen váček
Holky já se s vámi prozatím loučím od zítra jsem bez netu od rána stěhujem…tak se opatrute a doufám že se ozvu brzy a s dobrýma zprávama
![]()
Ahojky, tak jsem konečně zase doma a dočetla jsem vás. Zítra zase budem lítat po návštěvách, v neděli nevím, co bude… ale tak nějak obecně na ten net čas prostě není. Hlavně s tím mým hyperaktivním šílencem nemám přes den fakt šanci, maximálně když spí. Doufám, že druhý dítě bude aspoň trošku klidnější, mít dva takový, tak nevím, asi by mě odvezli do Bohnic ![]()
chlapi - no tak já bych začala těma kladama… Pracovitej, dokáže zabezpečit rodinu, Vojtíška miluje, stará se o něj, pomáhá mi s ním, je abstinent, není žádnej děvkař, naopak je to takovej klidnej pohodovej flegmouš, vždycky říká, že by nikdy neopustil rodinu, i tomu věřím vzhledem k jeho povaze, neprudí mě, nic po mně nechce, je nenáročnej, nevyžaduje žádný uklízení nebo teplý večeře jak někteří… no a teďka ty ostatní stránky… poslední dobou je spíš workoholik, má strašně moc práce a maká POŘÁD! On sám říká, že programuje cca 13 hodin denně, leze to na mozek jemu i mně, nemá na nás pořádně čas… ale zase na druhou stranu nosí domů hodně slušný peníze a fakt se prostě snaží. No k tomu, že vydělává docela dost, se ale bohužel pojí i fakt, že utrácí docela dost, což mě občas dost mrzí. Každej den v práci musí na oběd do restauračky, každej den krabka cigaret, k tomu jeho naprostá posedlost elektronikou… máme dluhy a on si klidně pořídí na splátky další počítač za 30tis atd… takový překvápko se u nás koná minimálně dvakrát do roka a já jsem pak strašně nasraná. nemáme prachy na to jet na dovču, ale na počítače peníze jsou vždycky. Btw jak jsem psala, že vydělává dost, tak sice jo, ale dluhy máme taky dost velký + ještě s tím, kolik on měsíčně utratí jen za sebe, tak nám toho ve finále zase tolik nezbyde. A nejhorší je to, že ho nic nebaví. U moře je moc vedro, v lese jsou komáři, na horách je moc zima, sníh je mokrej a hnusnej… a já nevím co. Jeho představa ideálně strávený dovolený je flákání se doma u PC nebo paření na Playstationu + teda možná tak jeden dva výlety, aby mi teda vyšel vstříc. Takže u nás jakoby všechno dobrý, ale někdy mám pocit, že mám nejnudnější život na světě. Jeho neláká nikam zajet, poznat nový prostředí, jít někam do přírody… on všechny výlety a dovolený má jako povinnost, kterou musí vytrpět, a to mi strašně vadí… pořád si říkám, že až budou děti větší, bude to lepší… ale abych se vůbec někdy dočkala…
co čekám - netuším… netušila jsem ani s Vojtíkem… ale obě těhu více méně stejný… není mi blbě, žádný příznaky… a máme dispozice na ty kluky. Takže i když bych si hrozně moc přála holčičku, je mi celkem jasný, že to bude zase kluk… trošku mě to bude mrzet, ale tak aspoň bude mít Vojta parťáka na pořádný blbnutí… záleží jen na tom zdraví, na tom se všechny shodneme.
Světli, fakt mě to moc mrzí
Přeji co nejdříve na testu //. A zkus to brát alespoň z té stránky, že lepší dříve nežli později. Je to smutné, ale bohužel je to tak ![]()
Jinak Šemi, jsem ráda, že je synovec ok… a na chlapa se vykašli, všichni chlapi jsou občas na zabití, někdo víc, někdo míň.
Jo a musím říct, že mě pobavilo příjmení Vítámvás, opravdu jsem to nikdy neslyšela ![]()
Dobré ránko těhulísci
Kaji tak to je ten můj jako tvůj s tím cestováním. Tomu když řeknu ať jdeme na procházku tak se mě zeptá " a kam až půjdeme ? " protože nejradši když příjde z práce,tak si sednout, a konec, a to dělá i o víkendu kdy je doma. Je fakt, že když jsme u jeho rodičů, tak tam maká furt, protože tam musí, má už starší rodiče a pomáhá jim, což je dobře, jediný slovo proti tomu nemám. Pracuje jako stavbyvecoucí, je hodně šikovnej, lidi si ho chválí,to zase jsme na něj v tomhle hrdá. Protože já bych nemohla mít práci abych měla takovou zodpovednost jako je vést stavbu, nedej bože se někomu něco stát, nebo cokoliv jinýho. Davídka miluje nade všechno, to zase jo, to musím říct, že kolikrát si příjdu jak když mě má jen na to, abych mu " dala děti" a konec. Takže to taky jako cením ale někdy fakt má takový stavy kdy bych vzala lopatu a flákla ho po hlavě aby se probral! Ale to věřím, že i on mě, každý máme své mouchy, ale umění je vyjít v tom vztahu.
Konečně jsem se vyspaláááááááááááááááááá
Ani na wc sem v noci nešla až teď ráno. Asi teda třikrát už. Chci zajet do drogerky, za jedno si chci koupit feminu-na spodek, příjde mi, že mám po mýdlu svědění, a pak ubrousky pro Davídka, a balzám na vlasy a .. no ono toho bude víc ![]()
Přeju všem krásný slunečný den, jen doufám, že nebude moc horký ![]()
ahoj holky tak jsme chtěli jet o zoo někam a ono je tu hnusně to mě štve.jinak stěma chlapama mám to jak vy štve mě ale nadruhou stranu když dojde z práce o malé ani nevím hraje si sní atd na procházky taky moc není aleo íkendu jde rád spíš přes týden se mu nehce že je po práci unavenej a to docela chu.plánuje am bysme jeli až si vezme dovolenou nechce sedět doma což se mi líbí tak uvidíme.a přesně se mě líbí to že není děvkař že je věrnej a to už v tehle málo kterej chlap kolikrát když se nato dívám říkám si že už bych si jinýho chlapa snad nenašla protože se jim omale nedá věřit ale každej je jinej jen hold člověk musí natrefit na toho dobrýho.dneska budu dělat margot buchu moooc dobrá vnoci se mi o ní zádlo tak si upeču.manžel mi furt říká že jsem vyučená cukrářka a nic nepeču tak dneska upeču ![]()
Ahoj holky, zdravím po týdnu dovolené. Měli jsme se úžasně i když dva dny foukal vítr, že se nedalo ani koupat, tak jsme aspon podnikali výlety. Jeden den jsme si zajeli do Dubrovníku. No blbec jsem nevěděla, že i když je Dubrovník v Chorvatsku, tak se tam jede přes Bosnu a Hercegovinu a nevzala si s sebou pas. No naštěstí nás na celnici vůbec nekontrolovali, ale takový nervy jsem snad ještě neměla. Už jsem se viděla někde ve vězení ![]()
Sestřenka tam měla stejně starýho chlapečka jak mám já Eričku, takže o dětech jsme skoro nevěděli, opravdu pohodová dovolená.
Ale konec byl horší, začala jsem ve čtvrtek večer špinit. Tak jsme odjeli druhej den v poledne o den dřív. Z Chorvatska do Brna jsme jeli asi 15 hodin rovnou na gynekologickou pohotovost do porodnice. Měla jsem strach, jestli nepotrácím, protože na minulý kontrole se ještě neukázalo srdíčko. Tak naštěstí všechno dobrý, i to srdíčko se ukázalo. Říkala mi doktorka, abych měla klidnější režim spíš ležela a v pondělí mám přijít ke své doktorce na kontrolu. Tak snad to přestane.
Jinak vítám nový těhulky, vidím, že nás pěkně přibylo. doufám, že všechno dobrý. Dočíst vás asi nestihnu. Naposledy jsem odjížděla , když jste byly na stránce 40.
Kaji a nemáš nějaký kamošky, že byste vyrazily na dovču někam spolu, který mají už taky děti? Chlap ať si užije svůj týden doma a budete oba spokojení. No nikdo není dokonalej. My se na dovči taky dohádali. Pro změnu kvůli sexu ![]()
tak hlevně že je všechno v pořádku a bylo tam aji to srdíčko to je fajn a budu držet palečky at to je tak pořád:-)jo ti chlapi a sex to je katastrofa ![]()
Janni tak tak to gratuluju k srdíčku, krásný, mám radost
A je super že sis užila dovču ![]()
Jinak holky k tý neveře.. Já chlapům nevěřím,
mám totiž x kamarádek, který taky můj by nikdy nepodvedl, můj je věrný, no zdání klame, pak zjistila, že její frajer měl dva roky milenku, a jí měl prostě jako rodinu. A takže to znám v hodně případech, takže já jim nevěřím. Já mu to i říkala… ![]()