♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4346
1.8.10 20:35

a mimochodem, já dneska bílej sracák ukradla u tchýně na návštěvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
1.8.10 20:38
Koty píše:
a mimochodem, já dneska bílej sracák ukradla u tchýně na návštěvě :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: krasne..patri ji to…doufam ze je aspn extra jemnej
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
1.8.10 20:46

Koty: Chystám se na první kontrolu - doktor má teď dovolenou. Ale pokud nemám žádné bolesti ani špinění, tak to snad bude OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
1.8.10 21:02

Ahojky, tak já jdu konečně zítra na tu první kontrolu… a dneska je mi fakt blbě. Jsem unavená, že sotva lezu, teďka večer už je mi zle i od žaludku a bolí mě hlava. Takže fakt super den. Asi to půjdu zaspat. Z toho zítřka mám celkem strach, ale tak doufám, že to dobře dopadne… nic jinýho mi nezbejvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
1.8.10 21:06
Držím palečky a určo to bude dobrý…
Kajiszek píše:
Ahojky, tak já jdu konečně zítra na tu první kontrolu… a dneska je mi fakt blbě. Jsem unavená, že sotva lezu, teďka večer už je mi zle i od žaludku a bolí mě hlava. Takže fakt super den. Asi to půjdu zaspat. Z toho zítřka mám celkem strach, ale tak doufám, že to dobře dopadne… nic jinýho mi nezbejvá…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
1.8.10 21:08

Kajizsek taky držim palce!určo bude všechno v poho :) přeju at vidis :srdce: v kolikatem tydnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
1.8.10 21:11

tak těhulky, doufám že jste si užily víkend :)

mně už občas docela blbě a jsem hrozně unavená…pořád, včera jsem spala celé dopoledne a dneska zase odpoledne a jsem potom úplně připitomělá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
1.8.10 21:20

Kaji držíme moc moc palečky a příjd nám hned říct, myslíme na tebe!

ivušáčku mě padají vlasy šíleně moc! A to teda i před otěhu, ale je to fakt síla, když si je jdu umejt,tak to je děs. Dneska jsem si dávala baltám a plný ruce vlasů,děs

A i já mám otázku taky si připadáte tak nafouklé, těžké, přejedené, plné, fujtajblové? Mě příjde, že mám snad o 50kg víc.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
1.8.10 21:31

No zítra budu 8+4… takže srdíčko musí být vidět. Pokud by nebylo, tak je to bohužel jasný.

Šemi, já si přijdu přesně taky taková nafouklá a oteklá… něco sním a je mi těžko a přijde mi, že jsem tím jídlem přibrala 5kg. A ještě teda nějak docela trpím na nadýmání, což normálně vůbec neznám, fakt jsem věčně jak balón, je to nechutný :oops:

Tak se mi udělalo trošku líp, ale stenak asi už zalehnu, ta únava je hrozná věc, dneska je to fakt totální extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
1.8.10 21:34

Přesně, prostě cokoliv snim, at jen rajče tak si příjdu jak balon, a hrozně těžká, tlustá prostě jak lokomotiva, tak to sem i tak, ale prostě ten ještě vetší.. :poblion:

Kaji já až půjdu k dr tak budu 7+5 tak taky doufám že bude srdíčko bušit :srdce: Zítra na tebe moc myslim v kolik jdeš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
1.8.10 21:37

Jnak holky na co si dejte bacha! Já dneska spala s Davídkem, on v půl 4 odpol že chce spinkat,tak sem šla, samo že sem usnula a pak jsem se probudila vedrem, a koukám na davídka a on chudinka uplně rudej, jak bylo vedro v pokoji tak jsem se rychle zvedla a šla zapnout větrák a jak mě se zamotala hlava? Úplnej tlak do hlavy, začalo mě uplně zaléhat ucho tak sem si šla zase lehnout a dobrý. Takže fakt holky bacha na to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
1.8.10 21:38

Mám tam být až v 14:15… ale to už přežiju, hlavně že už je to zítra :-D Vám pak hnedka napíšu, až dorazím domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
1.8.10 21:39

Šemo tak nafouklá si připadám šíleně dokonce mě začínají tlačit kalhoty v pase. Ale vzhledem k tomu po kolikáte jsem těhotná tak to břicho mi vyleze asi dřív.
Steveko a pako já jsem korunované. S tím papírem to mám stejně a ještě po tom Utroši je to fakt příjemné :-x jak se ta tableta při tom zavádění rozpustí takže lítám v jednom kuse na wc. A čím víc mám strach z bacilů tak tím více se kole mě množí. Minulý týden tu mamka přišla na návštěvu s pásovým oparem :pocitac: a v sobotu na mě zvonila sousedka že má malý spálu. Byli jsme spolu jen na chodníku ale včera se mi zdálo jak ten malý kolem mě chodí. :pocitac: Normálně bych střílela a to všichni ví že se pokoušíme o mimi a co jsme prožili!! Ale po tom všem co se nám stalo jsem zjistila že jsem hromada nervů. Pak sedím hodiny na PC a studuju jestli mě mohl nakazit. Pako. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
1.8.10 21:42

Kaji tak držíme palečky :srdce:

liso tak to se nedivim! To bych šílela taky! áma tuhle měla průjem a nešla k dr a jakou dobu se jí držel, já říkám sakra dítě tady ted já těhu…no prostě na nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
1.8.10 21:48

Berušky moje jdu se vykoupat a hají, dobrou a pohlaďte bříška :srdce: :kytka: Na kontrolách držíme palečky!!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí