Poradna duly
Jana Čurdová
a mimochodem, já dneska bílej sracák ukradla u tchýně na návštěvě ![]()
Koty píše:
a mimochodem, já dneska bílej sracák ukradla u tchýně na návštěvě
Koty: Chystám se na první kontrolu - doktor má teď dovolenou. Ale pokud nemám žádné bolesti ani špinění, tak to snad bude OK…
Ahojky, tak já jdu konečně zítra na tu první kontrolu… a dneska je mi fakt blbě. Jsem unavená, že sotva lezu, teďka večer už je mi zle i od žaludku a bolí mě hlava. Takže fakt super den. Asi to půjdu zaspat. Z toho zítřka mám celkem strach, ale tak doufám, že to dobře dopadne… nic jinýho mi nezbejvá…
Kajiszek píše:
Ahojky, tak já jdu konečně zítra na tu první kontrolu… a dneska je mi fakt blbě. Jsem unavená, že sotva lezu, teďka večer už je mi zle i od žaludku a bolí mě hlava. Takže fakt super den. Asi to půjdu zaspat. Z toho zítřka mám celkem strach, ale tak doufám, že to dobře dopadne… nic jinýho mi nezbejvá…
Kajizsek taky držim palce!určo bude všechno v poho
přeju at vidis
v kolikatem tydnu jsi?
tak těhulky, doufám že jste si užily víkend ![]()
mně už občas docela blbě a jsem hrozně unavená…pořád, včera jsem spala celé dopoledne a dneska zase odpoledne a jsem potom úplně připitomělá ![]()
Kaji držíme moc moc palečky a příjd nám hned říct, myslíme na tebe!
ivušáčku mě padají vlasy šíleně moc! A to teda i před otěhu, ale je to fakt síla, když si je jdu umejt,tak to je děs. Dneska jsem si dávala baltám a plný ruce vlasů,děs
A i já mám otázku taky si připadáte tak nafouklé, těžké, přejedené, plné, fujtajblové? Mě příjde, že mám snad o 50kg víc.. ![]()
No zítra budu 8+4… takže srdíčko musí být vidět. Pokud by nebylo, tak je to bohužel jasný.
Šemi, já si přijdu přesně taky taková nafouklá a oteklá… něco sním a je mi těžko a přijde mi, že jsem tím jídlem přibrala 5kg. A ještě teda nějak docela trpím na nadýmání, což normálně vůbec neznám, fakt jsem věčně jak balón, je to nechutný ![]()
Tak se mi udělalo trošku líp, ale stenak asi už zalehnu, ta únava je hrozná věc, dneska je to fakt totální extrém.
Přesně, prostě cokoliv snim, at jen rajče tak si příjdu jak balon, a hrozně těžká, tlustá prostě jak lokomotiva, tak to sem i tak, ale prostě ten ještě vetší.. ![]()
Kaji já až půjdu k dr tak budu 7+5 tak taky doufám že bude srdíčko bušit
Zítra na tebe moc myslim v kolik jdeš? ![]()
Jnak holky na co si dejte bacha! Já dneska spala s Davídkem, on v půl 4 odpol že chce spinkat,tak sem šla, samo že sem usnula a pak jsem se probudila vedrem, a koukám na davídka a on chudinka uplně rudej, jak bylo vedro v pokoji tak jsem se rychle zvedla a šla zapnout větrák a jak mě se zamotala hlava? Úplnej tlak do hlavy, začalo mě uplně zaléhat ucho tak sem si šla zase lehnout a dobrý. Takže fakt holky bacha na to ![]()
Mám tam být až v 14:15… ale to už přežiju, hlavně že už je to zítra
Vám pak hnedka napíšu, až dorazím domů.
Šemo tak nafouklá si připadám šíleně dokonce mě začínají tlačit kalhoty v pase. Ale vzhledem k tomu po kolikáte jsem těhotná tak to břicho mi vyleze asi dřív.
Steveko a pako já jsem korunované. S tím papírem to mám stejně a ještě po tom Utroši je to fakt příjemné
jak se ta tableta při tom zavádění rozpustí takže lítám v jednom kuse na wc. A čím víc mám strach z bacilů tak tím více se kole mě množí. Minulý týden tu mamka přišla na návštěvu s pásovým oparem
a v sobotu na mě zvonila sousedka že má malý spálu. Byli jsme spolu jen na chodníku ale včera se mi zdálo jak ten malý kolem mě chodí.
Normálně bych střílela a to všichni ví že se pokoušíme o mimi a co jsme prožili!! Ale po tom všem co se nám stalo jsem zjistila že jsem hromada nervů. Pak sedím hodiny na PC a studuju jestli mě mohl nakazit. Pako. ![]()
Kaji tak držíme palečky ![]()
liso tak to se nedivim! To bych šílela taky! áma tuhle měla průjem a nešla k dr a jakou dobu se jí držel, já říkám sakra dítě tady ted já těhu…no prostě na nervy ![]()
Berušky moje jdu se vykoupat a hají, dobrou a pohlaďte bříška
Na kontrolách držíme palečky!!!!! ![]()