♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4346
31.7.10 17:41

taky mě kdysi lákal do postele přítel kámošky..nechápu, kde na to ti chlapi berou kuráž..dlouho jsem se rozmýšlela a nakonec to té kamarádce řekla..už delší dobu přemýšlela, že se s ním rozejde, pač mu přišla na nevěry..tak jí to ulehčilo rozhodování..te´d je vdaná za strašně fajn chlapa a mají roční mimi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
31.7.10 17:47
moc jí to přeju…taky nechápu tu chlapskou odvahu…věřím, že den ode dne bude líp a líp…
Koty píše:
taky mě kdysi lákal do postele přítel kámošky..nechápu, kde na to ti chlapi berou kuráž..dlouho jsem se rozmýšlela a nakonec to té kamarádce řekla..už delší dobu přemýšlela, že se s ním rozejde, pač mu přišla na nevěry..tak jí to ulehčilo rozhodování..te´d je vdaná za strašně fajn chlapa a mají roční mimi :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
31.7.10 19:30

tak jak se nato koukám zažili jsme pomale všichni to stejný.ted když mám malou po mě vyjel taky manželuv kamarád a dokoce mi řekl tak já si myslím že bych se mohl stavit za tebou na kafe kdž zdeál nebude doma to byl vrchol hotovo.nechápu jak můžou tohle ti chlapi dělat je to děs a hruza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
31.7.10 19:51

Holky já to říkám pořád že ten chlap myslí akorát přes toho pin***ra :think:

Tak my grilujem, tak jsem si vzala kuřecí maso, mnam bych dala ještě, ale nechci se přecpávat. Holky dneska jsem měla div né orgazmus víte z čeho? Že jsem vypila lák z okurek, mnam to bylo přesně to, co sem potřebovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
31.7.10 19:54
:mrgreen: :mrgreen:
Šema píše:
Holky já to říkám pořád že ten chlap myslí akorát přes toho pin***ra :think:Tak my grilujem, tak jsem si vzala kuřecí maso, mnam bych dala ještě, ale nechci se přecpávat. Holky dneska jsem měla div né orgazmus víte z čeho? Že jsem vypila lák z okurek, mnam to bylo přesně to, co sem potřebovala :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
31.7.10 19:56

Od rána sem chodila a říkám sakra já bych si něco dala, tak ryby, nic, okurka, nic, brumík, nic, … a nakonec jsem viděla okurky a plný láku a já a to je ono, no pak mě nemá pálet žáha, ale ono nic, tak je vidět, je Danísek to potřebuje :D Né sranda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
31.7.10 20:00

tak to je mazec takvou chut jsem ještě neměla ale moje maka to taky hodně pila :mrgreen: já si dneska dám kuřecí salátek ale to grilovaný maso mnam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
31.7.10 20:24

Jak děláš ten kuřeci salátek? Ségra když byla těhu, tak musela sníst buchty a pak je šla :poblion: ale musela je prostě mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
31.7.10 20:53

Ahojky, koukám, že řešíte nevěru. No jasný, že člověk si nikdy nemůže bejt jistej, ale mně prostě přijde, že ten můj by to neudělal, že na to prostě nemá povahu… on je strašně línej a není ani nějak moc žhavej do sexu. Nechodí po hospodách, z práce rovnou domů… to leda, že by si nabrnk nějakou v práci, ale tak on má rád svý pohodlí… má svůj počítač a svůj gauč a televizi… se sexem to u nás kdo ví jak slavný není, věčně je na to moc unavenej… tak už ho s jeho leností a pohodlností vidím, jak někde balí baby. Já jsem ho sbalila taky sama, ne on mě… takže si prostě myslím, že v jeho případě můžu bejt fakt v klidu. Sice jsem měla ze začátku trochu strach z jeho ex, která byla šáhlá a vyhrožovala sebevraždama atd… ale to už je minulost, teďka se bude vdávat, je těhotná skoro na den stejně jak já :lol: Měla dost dlouho tendenci nás rozeštvat, ale už se na to snad konečně vykašlala. On mi dal číst všechny SMS od ní atd, byl ke mně férovej.

Jinak chutě na lák od okurek si nedovedu představit, já nemám moc ráda ani ty okurky :lol: Navzdory mýtům o těhulím. Nakládačky jedině k řízkům a bramborový kaši :lol: Ale taky bych si něco dala… třeba jogurtovej nápoj :think: Ale ten tu asi nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.8.10 06:56

dobré ráno holky.n ten salátek mi mužíček jel koupit ale jako byl hnusnej vubec mi nechutnal jel jinam než pro nj jezdí tam ho maj vybornejnormálně racata paprikyokurek maso a te dresink ten je vybornej ale neim z čeho ho maí ted jsem měla nákej kyselej dresing uplně se mi navalilo takže ho spapal chlap.jinak já si doma dělám hodně šopskej ten taky můžu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
1.8.10 08:53

:hug: Dobré ránko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
1.8.10 10:45

Ahojky, tak s těma salátama jste mě inspirovaly a udělám si taky jeden k obědu. Mám ráda takový ty zálivky od Knorru a smíchám to s ledovým salátem, okurkem, nivou a slunečnicovými semínky a můžu se toho užrat :-)

no s těma chlapama to je teda síla. některý jsou vyloženě fakt prasata, když mají manželku v porodnici a vypisují její kamošce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
1.8.10 10:55

Janna24 pozor, nivu ani hermelím bys v těhu neměla jíst…jsou to plísně.

Holky já se včera tak přejedla domácí zeleniny ze skleníku, že mi ještě teď je těžko. Ani spát jsem pořádně nemohla.

Jinak saláty taky miluju, hlavně s jogurtovou nebo medovo-hořčičnou zalivkou či balkánem :-P Dneska si k obědu grilujeme pstroužky, to bude taky mňamka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
1.8.10 11:07

aha vidíš to , to mi nedošlo, tak tu nivu vynechám. jo grilovaný ryby jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
1.8.10 14:30

Holky tak balkán miluju na kila.. :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie