♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
29.7.10 14:05
Ivušáček píše:
Nechci malovat čerta na zeď, ale to nevypadá dobře… :-( to je stejně v prd… když si vezmu, že je ženská, která miminko po narození odloží, nebo zabije… a pak je někdo, kdo to miminko moc chce a má takové problémy… uplně mi je do breku… :cry:

přesně tak ivi taky na to klikrát myslím že ty co si to nezaslouží mají zravdí děti a ty co jo tak bud je mít nemůžou nebo jim to nejde a když tak se stane něco hoznýho.Mě se to taky nelíbí kdyř takhle moc krvácela tak ale budu věřit v to že to bude dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 14:07

Holky jaký může být gyntař jako manžel? Nad tím jsem přemýšlela kolikrát… :lol: :lol: :lol: nemáte někdo doma takovýho manžela? Mě by to fakt zajímalo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 14:09

to mě by teda taky zajímalo a taky jsem na to myslela že snad nemůže mít ani chut na sex když to furt vidí v práci ale já mám jen manžela co vyrábí dřevěný okna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 14:09

jj,šemi,on je v pohode…jako ne ze by byl uplne šukézní,to ne…ale ma příjemnej hlas a jemny ruce a to se ceni…tady si to muzu napsat,taky mi chlap nepoleze..na slepičí web..prý…o)))))) :mrgreen: :mrgreen: bude mu tak 30..nejak po vystudovaní určitě…je to Ríša:o))))) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 14:11

neznam nikoho,ale ja se jendou ptala svyho minulyho dr na to,jestli mu to nevaDÍ DIVAT SE PORAD DO… on že ne,že to je stejný jako DÍVAT SE DO UCHA,TREBA..takze takto nas berou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 14:12
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 14:12

jo a kdyblíčku,on v práci nevidí sex,jen rozcapeny zensky..a prej to taky nekdy neni zrovna super..řikal,že nemá raád chlupaty..zeje tam blbe videt..mela jsem ho moooc rada,lae je daleko :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 14:14

tak to je dobrý slepičí drb :mrgreen: :mrgreen: to sem se zasmála.no já sem si taky říala já teda bych toho nad měla plný zuby dbych to viděla furt:-)malá kouká n pohádku tak mám čas psát.já teda mám gynekoložku:-(ale když jsem porodila byl tam taky jeden super a pěknej dotor to bude asi těma bílejma pláštěma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
Šema píše: :srdce:

jako nechcu machravat,lae mam to jestě silnějsí…fotak tedky nemam..si ho chlapi vzali na ryby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
Šema píše: :srdce:

supééér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 14:15

Mě v porodce propouštěl dr a to byl kus jak prase! A ještě před tím po porodu den se mě díval mezi nohy a říká hmmmm, slušně jste oteklá a máte slušný modřínky a začal mě na to šahat, já mimo a v tu chvílku? bych rodila klidně 12568975484krát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 14:15

kybli,tak to mě berou policajti…a v den porodu mi me nedostal ani beckham…bleeee.jen se najest napit a jit spat… :pocitac: :pocitac: :pocitac: chlapi rozhodne neeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 14:16
steveka píše:
jo a kdyblíčku,on v práci nevidí sex,jen rozcapeny zensky..a prej to taky nekdy neni zrovna super..řikal,že nemá raád chlupaty..zeje tam blbe videt..mela jsem ho moooc rada,lae je daleko :-?

to se snad ani nedivím ale třeba koukat na 70letu babičku nic příjemneho asi není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 14:17

tak to bych ho vyfakovala…na me nikdo ani hrabout nemohl..jsem byla cela blolava,frankensteinovska pipina…me nastrihli a ja se jim natrhla v prostrizeny a jeste na druhy strane… :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 14:18

Holyk kámošky kámoš je gynekolog a říká že kolikrát jsou horší ( jako šínou) mladý ženský kolem 30 než třeba starší babky, říkal, že někdy nemá ani slov co je to za prasata. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí