♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7094
29.7.10 10:15
kyblicek píše:
taky ten nápad nechápu.joj bude mít dva rok za měsíc a půl hold někomu to jde líp a někomu to trv á nám to trvalo měsíc než tam začla sam čurat furt ne a brečela ale nenutila jsem ju furt jsme to skoušeli pak jí děckaod ségry zatleskali a od te doby chodí na nočním někdy to nestihne nebo tak ale snaží se :wink:

U nás tak cca na roce a třičtvrtě najednou začala chodit na nočníček, s bobku má vždy velikou radost, a automaticky dělá most, abych jí vydřela prdelku…funguje to, když má kalhotky, nebo holý zadeček, jak má plínu, tak si neřekne, a vesele čůrá do plíny, přes den plínu nosit nechce, dávám jí jen do města, a na noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 10:19

kyblicek:jasné.. :wink: děcka jsou každý jiný…my jsme taky hodně hodně chválili skákali kolem nočníku a malý z toho nadšený jak ho maminka chválí tak to zabralo :mrgreen:

já jedu v 11 ted .a objednaná jsem na 11.40.ale dnes ráno jsem měla takové nutkání se ještě přeobjednat aspon ještě tak za dva týdny že tam nechci jít :mrgreen: :-? stejně budem určitě ještě čekat na srtdíčko ty dva týdny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 10:22
mscat píše:
kyblicek:jasné.. :wink: děcka jsou každý jiný…my jsme taky hodně hodně chválili skákali kolem nočníku a malý z toho nadšený jak ho maminka chválí tak to zabralo :mrgreen:já jedu v 11 ted .a objednaná jsem na 11.40.ale dnes ráno jsem měla takové nutkání se ještě přeobjednat aspon ještě tak za dva týdny že tam nechci jít :mrgreen: :-? stejně budem určitě ještě čekat na srtdíčko ty dva týdny… :nevim:

Alespoň budeš mít jistotu, že těhu je OK, a že se máš na co těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 10:28

přesě tak.tak já na ty testy nepujdu už jsem se rohodla pujdu na krev to budu v 10 týdnu a když něco tak mě pošle na plodovku a jelikož mi je 20 ta je tam riziko 1:1500 u malé jsem taky nebyla a já věřím že bude všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 10:38
kyblicek píše:
přesě tak.tak já na ty testy nepujdu už jsem se rohodla pujdu na krev to budu v 10 týdnu a když něco tak mě pošle na plodovku a jelikož mi je 20 ta je tam riziko 1:1500 u malé jsem taky nebyla a já věřím že bude všechno v pořádku

Juuuu tobě je dvacet? ty se máš…to mě za půl roku bude 30 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
29.7.10 10:40

já vím že aspon budu vědět že je to ok…ale i tak :-D

jej mě bylo 19 když jsem porodila malého téměř 20 teda :-D ted mi je 23 čerstvých :mrgreen:
tak já pádím holky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 10:44

teda holky už ani nevím koli mi je 21 a bude mi za měsíc 22 :mrgreen: ale i tak takže si myslím že to nechám bejt.no já byla v 19 těhotná a malá se narodila 5 dní po mě takže jsem to vychytala na 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 10:54
kyblicek píše:
teda holky už ani nevím koli mi je 21 a bude mi za měsíc 22 :mrgreen: ale i tak takže si myslím že to nechám bejt.no já byla v 19 těhotná a malá se narodila 5 dní po mě takže jsem to vychytala na píše: Více

moc pěkný dáreček..mě se teď mimi narodí tak 3 neděle po mých narozeninách, takže taky moc pěkný dárek, lepší už asi nikdy nedostanu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 11:08

to asi ne no :-)je to fakt paráda my jsme obě miminka plánovali všichni koukali že chci ta brzyale já to tak cítila a už by to nikdy evyměnila jse ráda že jsem se tak rozhodla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
29.7.10 11:15

Ahoj všem :mavam:

Daniela78 píše:
Vitamíny: beru kyselinu listovou a koupila jsem si VÁPNÍK, protože ještě kojím malého. Vůbec nevím, jak a kdy ho odstavím. Bojím se toho.

Taky ještě kojím a taky nevím dokdy a jak… Hlavně dokdy to vůbec půjde… :nevim: Přijde mi to teď víc nepříjemný… :-? Malá je strašný závislák, teprve nedávno jsem ji zrušila odpolední kojení, a v noci se donedávna budila na kojení 2×… Takže teď kojím před spaním, jednou v noci a pak ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
29.7.10 11:30
JaňulkaX píše:
zdarec! doufám, že se dneska všechny máte pohodově :)chci si koupit nějakou knížku o těhotenství/porodu/mateřství… nemáte náhodou některá zkušenost s nějakou dobrou? když tak dejte tipa :-D dík :wink:

Já jsem teda příznivkyně přirozených porodů, i když nemám s tím bohužel osobní zkušenost… Před prvním porodem jsem hodně hledala info hlavně na netu, přečetla jsem asi 3 knížky, jednu jsem teda ani před svým porodem přečíst nestitla…

Na na baby café doporučují např. tuto literaturu:

Hovory s porodní bábou - Jana Doležalová, Ivana Konigsmarková
Zdravé těhotenství, přirozený porod - Ingeborg Stadelmann
Porodní příběhy - Aperio a kolektiv autorů
Průvodce přemýšlivé ženy na cestě k lepšímu porodu - Henci Goer
Znovuzrozený porod - Michel Odent
Možnost volby - Zuzana Štromerová
Porod s dulou - Marshall Klaus, John Kennell, Phyllis Klaus
Partner u porodu - Simkin Penny

Já jsem stihla přečíst tu první, třetí jen částečně a čtvrtou… Bylo to moc zajímavý…
Něco jsem si koupila, něco se dá i půjčit v knihovnách…
Tu knížku od A. Pařízka jsem nečetla, ale určitě jsem ji držela v ruce… :think:

Světlano, ať je všechno ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.7.10 11:33

Já taky ještě kojím a „těším“ se na tandemové kojení až se mimi narodí :lol: Odstavit ho teď - to je úplně nepředstavitelné. Navíc ani nemůžu napsat, že jsme nějaké kojení odbourali, protože jeden den mu třeba satčí ráno a večer a druhý den chce 6× denně a 2× v noci :roll: No nic, řešit to nebudu. Já si koupila vitamíny centrum materna. Je to drahý jak prase, ale doporučil mi to hematolog (mám mj nedostatek železa), ještě k tomu zobu občas listovku. Kdybych nekojila, taky se na pilule už vyprdnu, ale takhle mám strach, aby mimi mělo vše co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 11:39

v albu na profilu mám pár foteček malé kdyb ste chtěli mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.7.10 11:41

Jaňulko, já kdysi pročetla celý babyweb.cz a teď dokonce vychází knížka Babyweb do ruky a je zadarmo, tak mrkni na jejich stránky a nech si ji poslat/vyzvedni úplně zadara. Sice je na úvodní stránce Paroubková :poblion: ale knížka docela pěkná s obrázky, pro prvotěhuli ideální. Tedy o přirozeném porodu to moc není, prostě taková medicínská klasika.
Já chodila ke Ivaně Konigsmarkové na předporodní kurzy, jsem taky spíš pro to prožít p5irozený porod, ale na porod doma teda nemám odvahu, takže zkusím tentokrát jít rodit do Hořovic a možná si i zaplatím dulu, jelikož drahouš bude hlídat nejspíš prvorozeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
29.7.10 11:48

ahoj holky,tak jsem po kontrole u dr..mam pekne malsyho dokturka,jsem se u nej dneska zaregistrovala a poprve u nej byla..začla jsem opet spinit :-? :cry: mimi je zatim v poradku,srdicko bije,je tam gestacní vacek a v nem je schovany.dal mi nejaky hormony,prem jich mam malo ci co..tak se budu krmit praskama fuuuj,to nesnasim..kontrolu mam 16.8.d krvi a mocí,kdyz budu spinit dal tak mam dojit za tyden v patek..hm tot asi vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí