♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9429
28.7.10 19:54

můj pupek :-D byl trošku větší i předtím ale ten spodek mi vykukl trochu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 19:54

šema :mrgreen: :mrgreen: no nebul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 19:55

Mscat jéééé, to je krásnýýýýýýý !!!!!

já ten svůj bachor asi fotit ani nebudu :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
28.7.10 19:58

super roste roste taky má tak teda větší protože já tam má ještě špek trochu taky rači efotím :mrgreen: taky su ráda že si tu člověk s váme může pokecat s chlapama se to nedá ti tomu nerozumí ten můj jen přikývne a nebo řekne ty naděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 19:58

šema: :-D děkuji :wink: je to bendjo a bude to ještě mega benjo :mrgreen: při malém jsem měla malinkaté bříško..ted ale začínám na jiné váze takže :roll: :-D

a klidně vyfot :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 19:59

Kyblíčku klikni třeba na ten můj metřík jak tam mám toho mimíska a ono tě to hodí na stránku, kde si vybereš barvu atd, zadáš tam poslední ms a pak ti to ukáže kod a ten zkopíruješ a hodíš tady v nastavení do podpisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 20:02

kyblíček..však já tam mám taky špek..ale poznala jsem že ten spodek prostě nejde stáhnout už tak to už asi nebude špek :mrgreen: i když ležím mám malý kopeček :think: :-D

jj to máš pravdu..můj na mě taky že ježiš to ti ještě nemohlo břicho narůst :cert: :jazyk: furt to nestuduj..ale pak mi teda řekl že joo že trošku vykouklo..no děs :jazyk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 20:04

Mscat přesně, já říkám hele mě snad roste břicho?? A on mi říká, prosim tě vždyt je to dr neviděla na utz a ty už bys chtěla břicho-chlap :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 20:09

šema:jj…to stejné.aj můj si klepe na čelo že je brzy…tak jsem mu ukazovala fotky na konovi kde ženské mají už pěkné břicha v 6tt a v 8tt. :jazyk: ale pak jak říkám,uznal no že ten spodek vykoukl trochu. :mrgreen:

prostě asi je fakt pravda že děloha roste rychleji při druhém. :nevim:

kamoška v 7tt měla bříško jak na konci třetího měsíce snad a to je hubenunká ale měla fakt už veliké.že to chtěli ještě tajit ale hned to každý poznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
28.7.10 20:10

jak tak sleduju všichni stejní :mrgreen: taky mi pak řekl že už trochu mám a nebo mi řekne co já vím já to tak nezkoumám když mě je blbě tak mi nato řekne už zase??? :mrgreen: hotovo prostě.díky šemo zitra to asi udělám nevím jestli dnes dělám večři a prcek jde spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
28.7.10 20:11
Šema píše:
Holky stejně to je tak super že nás je tu tolik a prostě že si píšeme a tak, mám z toho radost, fakt moc :-) No a bulím, že toho možné? :mrgreen: :mrgreen:
šeminko,ty ses takovej cita?? :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 20:13

Steveko takovýho jako sem já si neviděla, včéra jsem byla nakoupit s chlapem a bylo už pozdě náš malej spal doma, a petr si vzal zmrku já prase samo že taky a bylo mě tak líto že Davídek nemá taky „bliblinku“ ( zmrzlinka) že sem musela zamačknout slzu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
28.7.10 20:15

ahojky ,tak snad zitra mi to k dr vyjde..uz nepsinim nic..tak nevim no..veci uz taky zapnu taktak..ch jo..chodila jsem predtim civicit na zumbu step apod..a ted..sezrala jsem pizzu a orisky..jo a koupila jsem si lizatka zazvorovy…jsou dobry..jsem cekala nejakej zelenej hnus…jako chuchvalce neceho na spoejli…a ne,krasny se srdickama..tak jsem hnedky jedno dala..dnes byl v kauflande takeovej spmrad…maggi a psí zradlo,no des..ustala jsem to..fuuuj :poblion: lizatko zabralo,sice jsem si pripadala jak nejaka pipka barbie,co ma lizatko porad v cuni..ale ucel to splnilo..jedno soji 5kc..hm..mam jich 6.o))na jak dlouho mi vydrzi..zkousim to i chlazenou kolou..koupila jsem si zero,radeji..jinak by to uz litalo,taky to neni spatny…dam si ji zamrazita a pak cucam kosticky…dobry to je :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 20:19

Steveko takže už jsi citlivá a pachy? to mě jen jednou zasmrdělo kuře ale od tý doby dobrý… tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
28.7.10 20:23

šemi tak u toho chtela byt…hihi,ja jeste nebyla az tak dojata,jen jsem cucuela na jakysi film americky o lassce na stredni škole..tak jako zjihla jsem to jo..ale bude hur… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí