Poradna duly
Jana Čurdová
můj pupek
byl trošku větší i předtím ale ten spodek mi vykukl trochu ![]()
Mscat jéééé, to je krásnýýýýýýý !!!!!
já ten svůj bachor asi fotit ani nebudu
![]()
super roste roste taky má tak teda větší protože já tam má ještě špek trochu taky rači efotím
taky su ráda že si tu člověk s váme může pokecat s chlapama se to nedá ti tomu nerozumí ten můj jen přikývne a nebo řekne ty naděláš
šema:
děkuji
je to bendjo a bude to ještě mega benjo
při malém jsem měla malinkaté bříško..ted ale začínám na jiné váze takže
![]()
a klidně vyfot ![]()
Kyblíčku klikni třeba na ten můj metřík jak tam mám toho mimíska a ono tě to hodí na stránku, kde si vybereš barvu atd, zadáš tam poslední ms a pak ti to ukáže kod a ten zkopíruješ a hodíš tady v nastavení do podpisu
kyblíček..však já tam mám taky špek..ale poznala jsem že ten spodek prostě nejde stáhnout už tak to už asi nebude špek
i když ležím mám malý kopeček
![]()
jj to máš pravdu..můj na mě taky že ježiš to ti ještě nemohlo břicho narůst
furt to nestuduj..ale pak mi teda řekl že joo že trošku vykouklo..no děs
![]()
Mscat přesně, já říkám hele mě snad roste břicho?? A on mi říká, prosim tě vždyt je to dr neviděla na utz a ty už bys chtěla břicho-chlap ![]()
šema:jj…to stejné.aj můj si klepe na čelo že je brzy…tak jsem mu ukazovala fotky na konovi kde ženské mají už pěkné břicha v 6tt a v 8tt.
ale pak jak říkám,uznal no že ten spodek vykoukl trochu. ![]()
prostě asi je fakt pravda že děloha roste rychleji při druhém. ![]()
kamoška v 7tt měla bříško jak na konci třetího měsíce snad a to je hubenunká ale měla fakt už veliké.že to chtěli ještě tajit ale hned to každý poznal.
jak tak sleduju všichni stejní
taky mi pak řekl že už trochu mám a nebo mi řekne co já vím já to tak nezkoumám když mě je blbě tak mi nato řekne už zase???
hotovo prostě.díky šemo zitra to asi udělám nevím jestli dnes dělám večři a prcek jde spát
Šema píše:šeminko,ty ses takovej cita??
Holky stejně to je tak super že nás je tu tolik a prostě že si píšeme a tak, mám z toho radost, fakt mocNo a bulím, že toho možné?
![]()
Steveko takovýho jako sem já si neviděla, včéra jsem byla nakoupit s chlapem a bylo už pozdě náš malej spal doma, a petr si vzal zmrku já prase samo že taky a bylo mě tak líto že Davídek nemá taky „bliblinku“ ( zmrzlinka) že sem musela zamačknout slzu
![]()
ahojky ,tak snad zitra mi to k dr vyjde..uz nepsinim nic..tak nevim no..veci uz taky zapnu taktak..ch jo..chodila jsem predtim civicit na zumbu step apod..a ted..sezrala jsem pizzu a orisky..jo a koupila jsem si lizatka zazvorovy…jsou dobry..jsem cekala nejakej zelenej hnus…jako chuchvalce neceho na spoejli…a ne,krasny se srdickama..tak jsem hnedky jedno dala..dnes byl v kauflande takeovej spmrad…maggi a psí zradlo,no des..ustala jsem to..fuuuj
lizatko zabralo,sice jsem si pripadala jak nejaka pipka barbie,co ma lizatko porad v cuni..ale ucel to splnilo..jedno soji 5kc..hm..mam jich 6.o))na jak dlouho mi vydrzi..zkousim to i chlazenou kolou..koupila jsem si zero,radeji..jinak by to uz litalo,taky to neni spatny…dam si ji zamrazita a pak cucam kosticky…dobry to je ![]()
Steveko takže už jsi citlivá a pachy? to mě jen jednou zasmrdělo kuře ale od tý doby dobrý… tak nevim.
šemi tak u toho chtela byt…hihi,ja jeste nebyla az tak dojata,jen jsem cucuela na jakysi film americky o lassce na stredni škole..tak jako zjihla jsem to jo..ale bude hur…
![]()