♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
28.7.10 15:15

ne brufen v žádném případě světluš jediný co můžeš je paralen jinak vubec nic a brufen už vubec ne to tu mám v knížce napsaný.Jiak uvidíš že vyroste já se balá a je to v pořádku taky vyrostlo.budu držet palěčky na zítra-)určitě bude všchno vpořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
28.7.10 15:16

já teda obrázek mám je tam jen flíček ale neumím to sem dát dala jsem semka fotk malé a něam zmizli nevím jak se na ně mám dostat :lol: jo antitalent s počítačem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
28.7.10 15:18

Světluš, hlavně hodně musíš pít, …

Holky jak dodržujete pitný režim? Já moc ne, nemůžu do sebe toho dostat víc jak 1,5 l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
28.7.10 15:19

tak to jsme na tom tejně taky ic moc snažím se ale to nejde vypít 3 litry seděla bych jen věčne na záchodě a furt čurala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
28.7.10 15:20
kyblicek píše:
tak to jsme na tom tejně taky ic moc snažím se ale to nejde vypít 3 litry seděla bych jen věčne na záchodě a furt čurala :lol:

To máš pravdu… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
28.7.10 15:27

Ahoj holky, tak jsem vás konečně dočetla, bylo toho ale teda opravdu hodně na dočtení :lol:
My jsme o víkendu oznámili moje těhu rodičům, bylo to fajn, jak moji, tak přítelovi rodiče byli moc rádi, bylo to milé :dance: V pondělí mě bohužel chytla šílená migréna,která trvala až do úterka do večera, to byl zase horor :pocitac: :zed: . Trpím na migrény dost často, ale léky, které jsem na migrénu brala teď v těhu nemůžu, volala jsem na neurologii, tak mi potvrdila, že můžu jen paralen, no zabral ale jen minimálně. Dneska už je mi jakš takš dobře, snad to už vydrží.Musela jsem si vzít dovolenou,v práci bych nevydržela.Já budu teprve v pondělí volat na gyndu a objednávat se, nemůžu se dočkat, co mi dr.řekne. V neděli mě v noci šíleně bolelo břicho, tak jsem stresovala,ale naštěstí ani nešpiním a hned to přešlo, tak to bude snad ok. Jinak nevolnosti bohužel jsou, v kuchyni se moc nevyskytuji, jinak jdu hned :poblion: .
Vítám všechny nové těhulky a vy co jste byly na kontrole tak gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 15:28

Tak jsem si schrupla a probudila mě žáha, to bude po tom zelíčku k obědu :think:

Kyblíčku gratuluju!!!!!!! :hug: :hug: :hug: Krásný zprávičky :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 15:31
Ivušáček píše:
Světluš, hlavně hodně musíš pít, …Holky jak dodržujete pitný režim? Já moc ne, nemůžu do sebe toho dostat víc jak 1,5 l

Ivušáčku snažim se hodně pít, ale někdy mi to taky moc nejde.Včéra jsem si koupila magnezii tak jí piju od rána ale už to budu mít, takže ten 1.5 litru cca ale taky né každý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
28.7.10 15:40
Šema píše:
Tak jsem si schrupla a probudila mě žáha, to bude po tom zelíčku k obědu :think:Kyblíčku gratuluju!!!!!!! :hug: :hug: :hug: Krásný zprávičky :huban: :srdce:

děkuju moc:-)jsem ráda že už je to zamnou a že vím že je všechno jak má být jen mi řekla že mám ovulaci uplně jiné dny než bych měla být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 15:43

To je vždycky oddech co když dr řekne vše v pořádku? Já se taky těším až bude srdíčko a věřim že bude, musí nebo embrio dostane na zadek :lol: :cert: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
28.7.10 15:44

to si piš že bude všechno bude vpořádku tak jak má být :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 15:44

Holky jdu ven, dokud tam neprší ať se Davidek vylítá, ale docela tam fouká tak zatím papa :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.7.10 15:47

Kyblicku gratuliji. To jsou moc dobré zprávy. Já už se nemůžu dočkat pátku měla bych mít stejný TP jako ty tak taky doufám že bude vše o.k. Ale jsou to nervy.
Já si chtěla taky zdřímnout ale pořád tu někdo šmejdí takže mě z toho akorád chytla hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 15:52

Tak já tak 1,5 l vypiju max. 2 l.

Evulik:v kolikátém jsi týdnu?to jste to oznámili docela brzy ne? :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
28.7.10 15:58
lisa3 píše:
Kyblicku gratuliji. To jsou moc dobré zprávy. Já už se nemůžu dočkat pátku měla bych mít stejný TP jako ty tak taky doufám že bude vše o.k. Ale jsou to nervy.
Já si chtěla taky zdřímnout ale pořád tu někdo šmejdí takže mě z toho akorád chytla hlava.

určitě bude všechno dobrý a bu v klidu ono se to ale lehce říká a tžko provádí já byla dneska tak nervozní až mě bylo a zvraceí a ted už jsem v klidu a probírám jestli mám zavolat na ty testy za 1500 nechápu proč je to tak drahý to je děs takže tam asi zavolám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí