Poradna duly
Jana Čurdová
janina:určitě..vítej ![]()
jejda ale si si toho už zažila!! moc ti držím pěsti at to dotahnete úspěšně do konce!!! ![]()
jdu taky poprvní..sestřička mi doporučila, a´t počkám chvíli, a´t tam má smysl vůbec chodit..stresuju, pač je pro mě vše nové, tak aby to bylo ok ![]()
nebooj bude vše v pořádku.
a jak se cítíš?nějaké změny?? ![]()
no však já taky mám bobky..mě asi ještě nebude vidět srdíčko ale sestřička mě tak objednala…bude to 2týdny po spoždění ms tak uvidím co zjistí
![]()
já ráno zavolám doktoru…bože,modlím se,aby bylo vše ok ![]()
já jsem 5+3tt
no zatím to se změnama moc velký není..bolest prsou a pořád bych spala..a ty jsi na tom jak? závidím vám, co už máte aspoň jedno dě´tátko, že už víte, co vás čeká..jsem děsnej bojan.. ![]()
děkuju a můžu se zeptat v kolikátém týdnu začínají být srdíčka?u prvního jsem těhu zjistila až v nějakém 9týdnu a to už srdíčko bylo vidět
někde jsem četla že srdíčko má být vidět už v 6tt…je to tak?
Koty píše:
Neboj, určitě to bude v pořádku a mimi bude v poho
to bylo pro mě? ![]()
Mě třeba zakázala dr. i jízdu na kole kdybych třeba spadla ať si to pak nevyčítám. S těma bruslema bych to teda neriskovala.
S.v.e.t.l.n.a. píše:Koty píše:to bylo pro mě?
Neboj, určitě to bude v pořádku a mimi bude v poho
anoooooooo ![]()
Příspěvek upraven 27.07.10 v 19:39
Koty..tak to jsme na tom stejně…bolí mě jen děsně bradavky..sem tam podbřišek..mám stále hlad už nevím co bych do sebe nacpala.tak jsem to měla i při malém ze začátku.a únava na mě vždy padne odpoledne jinak trpím ted nespavostí.jinak nějak nic necítím..cítím se super
![]()
vůbec mi zatím není špatně…
janina:noo jak komu..někdy až v 7tt..tak určitě potom neplaš ju?
bude to v pořádku ale vím že se už bojíš,.
ms-mám nějakej 10 dní po termínu MS…zašpiním tak jednou denně-slabě hnědě,ale fakt mu zítra ráno zavolám a buď mi řekne,abych přijela nebo to počká do pondělka,kdy jdu na KO