♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
27.7.10 09:06

tak jsem d sebe nacpala zbytek lipánku co nesnědla malá nák ráno nemžu jest ale pak to stojí zato celej den pak jenm jím včera jsem měla tak chut na kuřecí salát a chlap ne a ne mi pro nej zajet :cry: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
27.7.10 09:12

Jo holky, to já měla tuhle chuť na posvícenské/pouťové koláče, jaké dělávala moje babička, s tvarohem nebo s mákem, nebo s povidlama, jenže babička je po smrti a já si mohla nechat chuť zajít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
27.7.10 09:15

tak to je mi líto s tím jídlem je to tedka des a hruza nevím nikdy naco mám chut :wink: nachystáno už do brna mám tak je to fajn aspon že nemusím vařit dneska už nevímco mám vařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
27.7.10 09:17

Manžel dneska bude doma na oběd, tak mám srnčí ragú, ale zítra už zase nebudu mít tušení co udělat… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
27.7.10 09:29
Šema píše:
Dobré ránko

Mcat já byla při prvním 6+4 a už tam blikalo krásně.. :srdce:

Tak holky jak je dneska? Já jsem se teď teprve vyprdelila z postele a jdu vařit a uklízet a dneska teda musím žehlit, což teda se mi nechce ani omylem, jenže to za mě nikdo neudělá, že :pocitac:

Téma chlap, to je vždycky na dlouho, to je fakt někdy síla. Včéra jsem mu říkala, že jdu toho 16 na krev+ teda kontrola a on že jestli to nejde dřív jak v půl 9 že musí do práce,ŽE SEM SI TO MĚLA ZAŘÍDÍT ABYCH PŘIŠLA A HNED ODEŠLA. já říkám a to si jako myslíš že oni budou brát ohled na tebe, že ty musíš letět do práce, tak si to tam domluv, že příjedeš prostě o hodinku dýl.. no šílenej problém, takže si kluka asi dám odkud vylezl nebo nevim. Jako já mám problém v tom, že on jak je mezi lidma který nezná, tak brečí a bojí se, a drží se mě jako klíště, takže v momentě že já ho nechám sestřičce, a půjdu teda na kontrolu, tak bude řvát jak tur, a nebude z toho nic. Jemu stačí když stojíme frontu v obchodáku a někdo stojí blízko něj a on se bojí, a tahá mě a začne bulet… :roll: :oops: Takže já opravdu sama s klukem nemůžu, to prostě nejde

Kaji už ti to uteče, neboj!! Já jdu teď až právě toho 16 a to je dloooouhá doba ty vado…

A kdo je dřív na ko? někdo tu psal ve středu myslim :think: }

Jo a asi vedu jako největší kyrysnice se startovací váhou, neboť mám 82kg -což jsem měla po 6 nedělí. Takže mám o 7 véc jak u Davídka.. A to sem šla ze začátku dolu, asi o tři kg myslim.. :think:

Příspěvek upraven 27.07.10 v 08:22
šeminko ahoooj,kyrysnice:o))))),ja mela u lukana start taky na 82kg…rodila jsem ve 95..pohoda :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.7.10 09:30

Gremlinek jdu v pátek a TP asi 20.3 podle MS fakt se bojím i když jsem krvácela v každém těhotenství ale zas je to jiné. Snažím se ležet ale to pořád nejde už z toho mám nervy. Říkám si co jsem tak hrozného udělala že jsem pořád trestána poslerdní rok je šílený. Ale na druhou stranu jsem vděčna za dvě zdravé děti, manžela..
Asi nemůžu mít všechno.
Kyblicek úplně tě chápu já se taky šíleně bojím hlavně asi v pátek se ukáže jak to prcek(prcci)zvládli. Mám strach z toho zklamání. A zase se mi pořád vrací jak jsem měla malou na dosah a před cílem to vzdala. To ty hormony pořád tu řvu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
27.7.10 09:34

budu držet palečky aby bylo všechno dobrý chápu tě že pořád brečíš ale pláčem nic nespravíš musíš být silná první dva dny co mě vysrašila sem taky furt brečela a pak sem si řekla už dost musíš myslet pozitivně a tšit se na obě dvě a bude to dobrý.uvidíš že jo já si mslím že mě jen prostě vysrašia nebo jsem si to vzala moc osobně á ale říct mi musela co by se dělo přece se tohle nemůže stát zrovna mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
27.7.10 09:56

tak se holky loučím doufám že vás zítra stačím dočíst a držte palečky já se ozvu jak dojedu domu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
27.7.10 10:09

kyblí myslíme na Tebe, dobře to dopadne, uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
27.7.10 10:16

Ahojky, tak já si u našich zase suprově pospala :lol:

Co se chuti na sex týče, manželovi stačí sex tak jednou za měsíc, tak ho ukecávám obvykle spíš já… nebo záleží, někdy chcem třeba dvakrát třikrát tejdně a pak třeba tři tejdny nic… se přiznám, že taky nějak nemám moc chuť, a to už delší dobu… no snad se to ještě zlepší. Každopádně na mě v tomhle ohledu nikdo netlačí, manžel fakt na ten sex moc není.

A s tím jídlem - já to mám furt stejně… tzn. nemusím jíst klidně celej den, ale večer bych snědla nosorožce. Mám to takhle odjakživa, hlavně teda ráno do sebe nedostanu kousek jídla… až tak kolem toho poledne jsem schopná něco sníst. No je to děs, já vím. Ale zase večer to vždycky doženu. Já startuju na 67kg, taky nic moc teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
27.7.10 10:34

kdyz jsme u toho,ja mam startovni vahu68kg.o))))) :mrgreen: taky zadna slava…ale snad 100kg uz mit nebudu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
27.7.10 10:36

ty jo 68 kg to jsem měla naposledy když jsem začala chodit s mým manželem… :lol: snad se jednou na tu váhu zase vrátím… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
27.7.10 10:54
Ivušáček píše:
ty jo 68 kg to jsem měla naposledy když jsem začala chodit s mým manželem… :lol: snad se jednou na tu váhu zase vrátím… :-(

ted mas kolik??neboj po tehu to povli dolu..jak me..dr se pak na kontrole divil..mela jsem i 60kg…takdva roky zpet…pujde to.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
27.7.10 11:07

steveko nopři svém výšce 173 cm mám 87… :-( Když jsem odrodila první měla jsem 82, porodní váha byla 92, no a pak nějako jsem to nabrala ani nevím jak a už se mi rok drží tahle váha… :-( tak jen doufám, že tolik nenaberu a pak to snad s dvěma dětma a školou to bude takový fofr, že konečně zhubnu alespoň na těch 73 kg… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
27.7.10 11:07

steveko no při své výšce 173 cm mám 87… :-( Když jsem odrodila první měla jsem 82, porodní váha byla 92, no a pak nějako jsem to nabrala ani nevím jak a už se mi rok drží tahle váha… :-( tak jen doufám, že tolik nenaberu a pak to snad s dvěma dětma a školou to bude takový fofr, že konečně zhubnu alespoň na těch 73 kg… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí