♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
26.7.10 11:49

taky si myslím že někteří čekají.budu na tebe myslet aby bylo vš v pořádku a dej vědet já už cci jít taky a vidět že je vpořádku to čekání je děsný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 11:58

Kyblí, každé čekání je hrozné, teď sice uvidíš mrňouska, ale pak zase budeš čekat třeba měsíc než ho uvidíš znovu, to je hrůza… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 12:00
Ivušáček píše:
Kyblí, každé čekání je hrozné, teď sice uvidíš mrňouska, ale pak zase budeš čekat třeba měsíc než ho uvidíš znovu, to je hrůza… :lol:

přesně tak u malé jsem se nemohla dočkat a naštvalo mě že poslední ultrazvuk jí ejela obrazovka tak jsem ji nevidea ale paní doktorka byla tak hodná že mi ji ukázaloa pomale pokaždé uplně celou nebo aspon obličej nejlepší doktorka na světe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
26.7.10 12:07

No tak právě jsem zjistila že mi začíná smrdět maso.. Jak jsem šla domu taky tady je citít to kuře a už to je znát, že mi to vadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 12:08
Šema píše:
No tak právě jsem zjistila že mi začíná smrdět maso.. Jak jsem šla domu taky tady je citít to kuře a už to je znát, že mi to vadí…

mě u malé taky děsně smrdělo maso teda kuřecí to byl hnus.jé ě je teda ale na zvracení to je porvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
26.7.10 12:42

Ahojky, tak koukám, že tady už jsou nevolnosti :lol: Já nějak furt nic, maximálně po jídle mi bejvá trošku divně, ale určo ne na zvracení. Spíš jsem začala hrozně žrát :oops:

Vítám novou těhuli :kytka:

Ode dneška za týden mě čeká konečně UTZ… no myslím, že v neděli večer budu hotová a zase se nevyspím… jsem si říkala, jak budu podruhý v klidu, ale fakt to nějak nejde. Hrozně se těším a bojím zároveň. Nějak divně mě dneska bolí břicho, ani tak na ms, je to fakt takový divný. Snad to bude ok. Jinak všem na dnešek držím palce na ko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 12:51

Kaji, to já začala taky strašně žrát a to jsem si říkala, jak se budu držet… :lol: Jinak mě dneska taky bolí břicho, sem tam jako by měla přijít MS, a dokonce když jsem zakašlala, tak mi vjela taková bolest do břicha, jako když mě tam někdo píchne, a zase dobrý… Říkala jsem si, jak u druhého to nebudu tak prožívat, a po pravdě to prožívám snad ještě víc. Předtím jsem byla v práci a tak jsem měla jiné myšlenky a teď doma, to je hrůza, pořád se pozoruju a zkoumám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
26.7.10 13:22

Ahoj holky, tak jsem doma z kontroly. Těhotenství potvrzeno, srdeční akce ANO :dance: :dance: :dance:
Jen je to ještě mooooc maličké, asi o 4 dny menší než dle ms. Ale to bude asi tím, že normálně mám cyklus 28 dní a poslední ms přišla nepochopitelně už po 23dnech.
UUUUUUFFFFFF jsem si oddechla… asi tak na prdních 5 minut a teď už se zase stresuju aby bylo do příště vše ok.
Příští ko 25.8. a automaticky mi dr. navrhnul kombinovaný screening v I. trimestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 13:29

supéééér gratuluji tak když t máš menší miminko tak snad bude vše ok aji u mě když mi říkla že je menší:-)moc gratuluju a už se nestresuj všechno bude fajn ted už si to pěkně užívej.já taky hrozně papám ale jako špatně je mi právě po tom jídle jak vám holky jedla jsem špagety a pak se mi uděalo zle ale lehla jem si a už je to lěpší ale nechce si mi spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
26.7.10 14:03

Gremlinku moc gratuluji! :potlesk: báječná zpráva. Já se jen modlím, abych ve středu slyšela od doktora to samé. Je neuvěřitelné, že člověk má v sobě tvorečka velikosti borůvky a už ho má tak rád :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
26.7.10 14:07

Kyblicek - určitě to bude dobré, uvidíš…
Lachyca - děkuju, jojo máš naprostou pravdu.
A mě se zase strašně líbí jak tu umíme jedna druhou krásně uklidňovat a věřit že vše bude ok, jen sami sebe uklidnit neumíme :-)

Mě začíná být taky trochu špatně, ale pořád je to pohoda oproti minulým těhu :-) Tak teď si to fakt užívám (a ťukám ať to nezakřiknu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 14:16
gremlinek píše:
Kyblicek - určitě to bude dobré, uvidíš…
Lachyca - děkuju, jojo máš naprostou pravdu.
A mě se zase strašně líbí jak tu umíme jedna druhou krásně uklidňovat a věřit že vše bude ok, jen sami sebe uklidnit neumíme :-)Mě začíná být taky trochu špatně, ale pořád je to pohoda oproti minulým těhu :-) Tak teď si to fakt užívám (a ťukám ať to nezakřiknu)

přesně tak tkay siříkám všichni se tu uklidnujem ale sami sebe nemůžem teda já už se od minuleho pondeli docela uklidnila protože jinak by se zeme stal asi blázen a malá potřebuje maminku která se jí věnuje a ne furt breči.tak děvčata ze špaget mě bylo zle před 2 hodkama ajá si je dám tedka znova je toto normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 14:29

Gremli moc gratuluji k :srdce: , je to super zprávička, koukám že další kontrola je ve stejný den jako já, tak to se budeme těšit společně… I když upřímně jsem na tom stejně, radovala jsem se jeden den a pak už druhý jsem opět nervózní a honím dny, aby rychleji utíkali… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 14:31

Gremli moc gratuluji k :srdce: , je to super zprávička, koukám že další kontrola je ve stejný den jako já, tak to se budeme těšit společně… I když upřímně jsem na tom stejně, radovala jsem se jeden den a pak už druhý jsem opět nervózní a honím dny, aby rychleji utíkali… :lol:

Jo jo, člověk lepši uklidní druhé, než sám sebe…proto tady máme takovou diskuzi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
26.7.10 15:15

Ähojík Tak jsem doma.No samo že nic neviděla, ale aspon mu udělala utz, tak říkala, že sliznice je vysoká nebo co.. :think: a že to je vidět že se jedná o těhu. Jednou tam viděla něco ale říkala že mi to ještě neukáže, že si něni jistá. Ale že se jedná o těhu, tak mě rovnou pošle na krev,až půjdu na ko. Ještě mi rovnou koukla na spodek jestli je vše ok, + teda ta vys.sliznice nebo co.. takže říkala, všechno v pořádku Setřička mi meříla tlak 130/80 říkala dobrý a moč negatnivní, Toť vše. Jo a 16 jdu na kontrolu +krev v 08:30.

Příspěvek upraven 26.07.10 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital