♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
26.7.10 15:16

Gremlínku moc gratuluji!!!!

Bavila jsem se sní o tom NT screeningu a říkala že mě pošle k Apolinářia tam se neplatí nic. A že to dělá automaticky, že se nikoho neptá 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.7.10 15:36

Tak to je super, samé pozitivní zprávy z kontrol u gyndr. :potlesk: Já jsem zatím ve fázi hledání, jeden gyndr, co ho mám vyhlídnutého má akorát dovolenou, tak zkusím za týden, jestli mě vůbec vezme, když je tak vyhlášený :think: . Už nehodlám chodit k někomu otravnému, teď jsem nějak víc přecitlivělá než minule.
Holky, já o víkendu koukala na film Cena za něžnost a řvala jsem jak želva :oops: :roll: Já se snad dopracuju do stavu, ve kterým byla moje kámoška - ta řvala i při reklamě na Persil, bylo jí líto, že je to prádlo tak špinavé :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 15:41
Šema píše: Ähojík Tak jsem doma.No samo že nic neviděla, ale aspon mu udělala utz, tak říkala, že sliznice je vysoká nebo co.. :think: a že to je vidět že se jedná o těhu. Jednou tam viděla něco ale říkala že mi to ještě neukáže, že si něni jistá. Ale že se jedná o těhu, tak mě rovnou pošle na krev,až půjdu na ko. Ještě mi rovnou koukla na spodek jestli je vše ok, + teda ta vys.sliznice nebo co.. takže říkala, všechno v pořádku Setřička mi meříla tlak 130/80 říkala dobrý a moč negatnivní, Toť vše. Jo a 16 jdu na kontrolu +krev v 08:30.Příspěvek upraven 26.07.10 v 15:26

tak to jsi na tom stejně jako á ty jsi v pátým.já teda měla už ten váček a je fajn že tě nevystresovala jak mě vydím že je to opravdu normální hold sem tam šla brzy taky.a moc gratuluju aspon víž že jsi těhulka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 15:42
Gina108 píše:
Tak to je super, samé pozitivní zprávy z kontrol u gyndr. :potlesk: Já jsem zatím ve fázi hledání, jeden gyndr, co ho mám vyhlídnutého má akorát dovolenou, tak zkusím za týden, jestli mě vůbec vezme, když je tak vyhlášený :think: . Už nehodlám chodit k někomu otravnému, teď jsem nějak víc přecitlivělá než minule.
Holky, já o víkendu koukala na film Cena za něžnost a řvala jsem jak želva :oops: :roll: Já se snad dopracuju do stavu, ve kterým byla moje kámoška - ta řvala i při reklamě na Persil, bylo jí líto, že je to prádlo tak špinavé :lol: :lol: :lol:

tak to je teda moc to jsem ještě neslyšela aby někdo brečel u reklami na persil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.7.10 15:46

ještě mě napadá - nevíte, kdy se pozná vícečetné těhotenství? Šlo by to třeba poznat už v tom 5.TT? Já se toho docela děsím, neboť k plození dvojčat mám silné genetické předpoklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 15:56
Gina108 píše:
ještě mě napadá - nevíte, kdy se pozná vícečetné těhotenství? Šlo by to třeba poznat už v tom 5.TT? Já se toho docela děsím, neboť k plození dvojčat mám silné genetické předpoklady.

já studovala na netu ultrazvuky a byli tam dvojčata zatím jen ty váčky dva vedle sebe a bylo to v pátým týdnu skusím to zase najít a pisnu kde to bylo abys mohla mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 15:59

www.babyonline.cz/…ka/sedmnacty- ​az-dvacaty-tyden.html
tak tady jsou ty ultrazvuky našla jsem to je tam aji ten pátý týden tak mrkni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
26.7.10 16:03

tak já jsem strávila v čekárně dlouhé dvě hodiny :roll: říkám doktorovi, že po vyvolávačce ms nepřišla a že test pozitivní. nakonec spíš na moje přání (kvůli mým nervům) udělal i utz a když ho dělal, tak se najednou začal smát. Jsem nechápala, vždycky bývá strašně vážný. Řekl, že mi ukáže, čemu se smál. Otočil obrazovku a tam úplně maličká bublinka a to že je prej miminko a je hezky v děloze. Tak jsem se aspoň trochu uklidnila. Na další kontrolu jdu 16. to uz by mělo být vidět i srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.7.10 16:05

Kyblíčku, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 16:17
Gina108 píše:
Kyblíčku, díky.

tak jsem se nato dívala a ono to tam není tz ultrayvukz ale určitě vím že tam byli dva váčky vedle sebe v 5 týdnu tak se omlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 16:18
Jessie píše:
tak já jsem strávila v čekárně dlouhé dvě hodiny :roll: říkám doktorovi, že po vyvolávačce ms nepřišla a že test pozitivní. nakonec spíš na moje přání (kvůli mým nervům) udělal i utz a když ho dělal, tak se najednou začal smát. Jsem nechápala, vždycky bývá strašně vážný. Řekl, že mi ukáže, čemu se smál. Otočil obrazovku a tam úplně maličká bublinka a to že je prej miminko a je hezky v děloze. Tak jsem se aspoň trochu uklidnila. Na další kontrolu jdu 16. to uz by mělo být vidět i srdíčko.

paráda gratuluji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 16:18

Jess a Šemi, to jsou super zprávy, hele nechodíte ke stejným dr. obě zase jdete 16 na kontrolu… :lol: Já bych chtěla taky, já jdu až 25… ach jo… :-( Jinak super, 16 ty vaše broučky už krásně uvidíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.7.10 16:19

Mně stačí vědět, že to jde zjistit už takhle brzo. Až půjdu na kontrolu, aspoň rovnou budu vědět, na čem jsem, přestože se může i gyndr přehlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 16:20

tak jsem to už našla musíš tam dýt vzvoj plodu týden po týdnu a je to vidět kdzž dáš 4 týden dole jsou utrayvukz dva dvojčátek skus to pořádně projet a snad to najdeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 16:25

Gino, já myslím, že pak vidí, už takhle malé, že tam jsou dva, i pak když slyší srdíčko, tak buď slyší obě, nebo jen jedno… ale někdy můžou být schovaná za sebou a uvidíš to třeba až na 12 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí