Poradna duly
Jana Čurdová
Gremlínku moc gratuluji!!!!
Bavila jsem se sní o tom NT screeningu a říkala že mě pošle k Apolinářia tam se neplatí nic. A že to dělá automaticky, že se nikoho neptá ![]()
Tak to je super, samé pozitivní zprávy z kontrol u gyndr.
Já jsem zatím ve fázi hledání, jeden gyndr, co ho mám vyhlídnutého má akorát dovolenou, tak zkusím za týden, jestli mě vůbec vezme, když je tak vyhlášený
. Už nehodlám chodit k někomu otravnému, teď jsem nějak víc přecitlivělá než minule.
Holky, já o víkendu koukala na film Cena za něžnost a řvala jsem jak želva
Já se snad dopracuju do stavu, ve kterým byla moje kámoška - ta řvala i při reklamě na Persil, bylo jí líto, že je to prádlo tak špinavé
![]()
Šema píše: Ähojík Tak jsem doma.No samo že nic neviděla, ale aspon mu udělala utz, tak říkala, že sliznice je vysoká nebo co..a že to je vidět že se jedná o těhu. Jednou tam viděla něco ale říkala že mi to ještě neukáže, že si něni jistá. Ale že se jedná o těhu, tak mě rovnou pošle na krev,až půjdu na ko. Ještě mi rovnou koukla na spodek jestli je vše ok, + teda ta vys.sliznice nebo co.. takže říkala, všechno v pořádku Setřička mi meříla tlak 130/80 říkala dobrý a moč negatnivní, Toť vše. Jo a 16 jdu na kontrolu +krev v 08:30.Příspěvek upraven 26.07.10 v 15:26
tak to jsi na tom stejně jako á ty jsi v pátým.já teda měla už ten váček a je fajn že tě nevystresovala jak mě vydím že je to opravdu normální hold sem tam šla brzy taky.a moc gratuluju aspon víž že jsi těhulka ![]()
Gina108 píše:
Tak to je super, samé pozitivní zprávy z kontrol u gyndr.Já jsem zatím ve fázi hledání, jeden gyndr, co ho mám vyhlídnutého má akorát dovolenou, tak zkusím za týden, jestli mě vůbec vezme, když je tak vyhlášený
. Už nehodlám chodit k někomu otravnému, teď jsem nějak víc přecitlivělá než minule.
Holky, já o víkendu koukala na film Cena za něžnost a řvala jsem jak želva![]()
Já se snad dopracuju do stavu, ve kterým byla moje kámoška - ta řvala i při reklamě na Persil, bylo jí líto, že je to prádlo tak špinavé
![]()
![]()
tak to je teda moc to jsem ještě neslyšela aby někdo brečel u reklami na persil ![]()
ještě mě napadá - nevíte, kdy se pozná vícečetné těhotenství? Šlo by to třeba poznat už v tom 5.TT? Já se toho docela děsím, neboť k plození dvojčat mám silné genetické předpoklady.
Gina108 píše:
ještě mě napadá - nevíte, kdy se pozná vícečetné těhotenství? Šlo by to třeba poznat už v tom 5.TT? Já se toho docela děsím, neboť k plození dvojčat mám silné genetické předpoklady.
já studovala na netu ultrazvuky a byli tam dvojčata zatím jen ty váčky dva vedle sebe a bylo to v pátým týdnu skusím to zase najít a pisnu kde to bylo abys mohla mrknout
www.babyonline.cz/…ka/sedmnacty- az-dvacaty-tyden.html
tak tady jsou ty ultrazvuky našla jsem to je tam aji ten pátý týden tak mrkni
tak já jsem strávila v čekárně dlouhé dvě hodiny
říkám doktorovi, že po vyvolávačce ms nepřišla a že test pozitivní. nakonec spíš na moje přání (kvůli mým nervům) udělal i utz a když ho dělal, tak se najednou začal smát. Jsem nechápala, vždycky bývá strašně vážný. Řekl, že mi ukáže, čemu se smál. Otočil obrazovku a tam úplně maličká bublinka a to že je prej miminko a je hezky v děloze. Tak jsem se aspoň trochu uklidnila. Na další kontrolu jdu 16. to uz by mělo být vidět i srdíčko.
Gina108 píše:
Kyblíčku, díky.
tak jsem se nato dívala a ono to tam není tz ultrayvukz ale určitě vím že tam byli dva váčky vedle sebe v 5 týdnu tak se omlouvám
Jessie píše:
tak já jsem strávila v čekárně dlouhé dvě hodinyříkám doktorovi, že po vyvolávačce ms nepřišla a že test pozitivní. nakonec spíš na moje přání (kvůli mým nervům) udělal i utz a když ho dělal, tak se najednou začal smát. Jsem nechápala, vždycky bývá strašně vážný. Řekl, že mi ukáže, čemu se smál. Otočil obrazovku a tam úplně maličká bublinka a to že je prej miminko a je hezky v děloze. Tak jsem se aspoň trochu uklidnila. Na další kontrolu jdu 16. to uz by mělo být vidět i srdíčko.
paráda gratuluji ![]()
Jess a Šemi, to jsou super zprávy, hele nechodíte ke stejným dr. obě zase jdete 16 na kontrolu…
Já bych chtěla taky, já jdu až 25… ach jo…
Jinak super, 16 ty vaše broučky už krásně uvidíte…
Mně stačí vědět, že to jde zjistit už takhle brzo. Až půjdu na kontrolu, aspoň rovnou budu vědět, na čem jsem, přestože se může i gyndr přehlédnout.
tak jsem to už našla musíš tam dýt vzvoj plodu týden po týdnu a je to vidět kdzž dáš 4 týden dole jsou utrayvukz dva dvojčátek skus to pořádně projet a snad to najdeš ![]()
Gino, já myslím, že pak vidí, už takhle malé, že tam jsou dva, i pak když slyší srdíčko, tak buď slyší obě, nebo jen jedno… ale někdy můžou být schovaná za sebou a uvidíš to třeba až na 12 tt