Poradna duly
Jana Čurdová
Lisa3 - a kdy jdeš na další kontrolu? Mě by teda v tomto případě vycházel termín porodu někdy okolo 23.3.
Jancab - ahoj zdravím Liberec - teda i u nás umí být pořádně horko, co? Vypadá to že i dnes bude hezky. Zaplaťpánbůh přešly už ty šílené teploty ![]()
Tak ať ti to v práci rychle uteče!
Dobré ránko
Mcat já byla při prvním 6+4 a už tam blikalo krásně.. ![]()
Tak holky jak je dneska? Já jsem se teď teprve vyprdelila z postele a jdu vařit a uklízet a dneska teda musím žehlit, což teda se mi nechce ani omylem, jenže to za mě nikdo neudělá, že ![]()
Téma chlap, to je vždycky na dlouho, to je fakt někdy síla. Včéra jsem mu říkala, že jdu toho 16 na krev+ teda kontrola a on že jestli to nejde dřív jak v půl 9 že musí do práce,ŽE SEM SI TO MĚLA ZAŘÍDÍT ABYCH PŘIŠLA A HNED ODEŠLA. já říkám a to si jako myslíš že oni budou brát ohled na tebe, že ty musíš letět do práce, tak si to tam domluv, že příjedeš prostě o hodinku dýl.. no šílenej problém, takže si kluka asi dám odkud vylezl nebo nevim. Jako já mám problém v tom, že on jak je mezi lidma který nezná, tak brečí a bojí se, a drží se mě jako klíště, takže v momentě že já ho nechám sestřičce, a půjdu teda na kontrolu, tak bude řvát jak tur, a nebude z toho nic. Jemu stačí když stojíme frontu v obchodáku a někdo stojí blízko něj a on se bojí, a tahá mě a začne bulet…
Takže já opravdu sama s klukem nemůžu, to prostě nejde
Kaji už ti to uteče, neboj!! Já jdu teď až právě toho 16 a to je dloooouhá doba ty vado…
A kdo je dřív na ko? někdo tu psal ve středu myslim
}
Jo a asi vedu jako největší kyrysnice se startovací váhou, neboť mám 82kg -což jsem měla po 6 nedělí. Takže mám o 7 véc jak u Davídka.. A to sem šla ze začátku dolu, asi o tři kg myslim.. ![]()
Příspěvek upraven 27.07.10 v 08:22
ahoj holky dobré ráno.No to jdu já zítra na kontrolu ve čtvrt na 12 tak jsem zvedavá snad to bude dobrý.Jinak dneska holky odjíždím k naším protože mám stejnej problém jako ty šemo chlap nemůže být doma májí prostě hodně práce tak naštestí mamka chodí na odpoledne tak mi ji u doktorky pohlídá.oni ti chlapi si myslí že se svět točí jen kolem nich a prostě nic je nezajímá někdy
jsem stala vzbudil mě hlad a ted nevím jestli mám jest jeliko mi je zase divně:-(
Kyblíčku on tohle práě říká pořád. Jako i když jsem chodila k Apolináři a měla jsem být třeba na 9 ráno a šla sem já nevim třeba v půl 12 tak mi říkal ať si to dohodnu, já říkám no prostě to nejde !!! Je tam hafec lidí a nejde to, jako tohle by mohl říkat každý. ty máš dobrý, že ti malou pohlídá mamka, ale mě ne, chodí domu v půl 3 odpoledne a i když, tak mi řekla :" to zase budu hlídat vid??? " celá nadšená, takže než abych někoho otravovala, to si radši vezmu kluka snad na tu kozu když mě bude dr vyšetřovat
Jenže to by fakt nešlo..
![]()
Příspěvek upraven 27.07.10 v 08:26
Dobré ranko těhulky, jak to jde?
Šemi ty jdeš až 16, ale já až 25… to čekání je hrozné. Jinak s těma dětma to máme stejné, ta moje princezna by u sestřičky nemohla být ani náhodou, já teda jdu na krev v 7 hodin, takže si myslím, že hned půjdu na řadu, takže po ránu půjde s tatínkem do práce, a pak si jí vyzvednu…jinak to nejde…
naštestí to mám dobrý a když obědá až po 3 tak to už je chlap zase doma a může mě tam zavest ale jinak u sestřičky by malá teda taky nevydržea má období taky furt jen bojím bojím.naštestí mám dnesa plán jdu na procházku v brně s kamoškou a pak dojde babička takže nebdu myslet že už zítra se dozvím co a jak ale e tředu budu asi pěkně nervní myslete na mě a držte palečky jak dojedu domu tak se určitě ozvu.cejtím že je vše v pořádku ale víte jak to je stejně jsem nervozní
Kyblíčku tvojí nervozitu chápeme neboj!! no, moc velkou radost nemám z toho teda že jdu na krev až v půl 9
Nejdřív mi řekla, že ať se klidně najím a pak mi řekla, a nebo víte co? Přijdte na lačno nabereme rovnou i cukr.. takže já do půl 9 nebudu jíst, takže sváču musím vzít ![]()
Ivušáčku tak to jdeš ještě pozdějc než já vid, to je doba, to čekání..
Můj jezdí asi 40km do práce, takže kdybych ho měla mu dávat do práce, tak by to bylo ještě komplikovanější..
No jsem na to zvědavá a když si vezmu kolik ještě kontrol, ty vado.. tak to bude ještě nářez ![]()
Jo a ještě tu někdo ptal, na sex. Tak u nás vlastně od početí, to znamená dneska přesně tři týdny nic. Ani já nemám chuť a to je teda co říct, když já která by mohla každý den
a když neotravuju já, tak chlap nemá zájem, takže toť u nás… BEZ SEXU!
Šema píše:
Jo a ještě tu někdo ptal, na sex. Tak u nás vlastně od početí, to znamená dneska přesně tři týdny nic. Ani já nemám chuť a to je teda co říct, když já která by mohla každý den![]()
![]()
![]()
a když neotravuju já, tak chlap nemá zájem, takže toť u nás… BEZ SEXU!
jo tak jak u nás ze začátu nemám chut ani já ani u malé sem nechtěla ale ten muj chlap otravuje snad každej den takže sem se musela přemluvit abych ho teda netrápila jak on říká
jo to bude ještě kontrol u toho prvního jsem fakt tak nervozní nebyla ale ted to je děs a hruza pak už snad budu klidnější a budu se radovat že je vpořádku
a šemo ty jsi jakej tejden,
kyblíčku já jsem teď 4+6´. Mám to dole na metříku jestli to máš zapnutý. když tak nahoře klikni na zobrazovat podpisy.
A to sem včéra říkala dr, že vím přesně kdy jsem otěhu, a ona že jestli to bylo na po poprvé tak super, ale že se tím neřídí, že jedině dle ms.. ![]()
právě ona to bere taky podle menstruace a a to mi neodpovídala ale ovulka mohla být jinej tejden než za těch 14 dní no já jsem bya asi na začátku 5 tak 5 +1 nebo 2 nák tak já si to zapnu nemm to zaplí
jinak do deviti bez jídla to bude teda dobrý ikdyž ted bych to já vydržela ale třeba u malé mě budil hlad ve 3 ráno a prostě jsem se musela jít najest sem si říkal jestli nejsem divná a pak mi mamka řekla že to tak taky mělaže jedla v noci snad furt já jen ty tři měsíce a ted váha jde nák rychle nahoru na konci budu jak kolos ![]()
No to právě máme kyblíčku stejné, né sice každý den, ale 2× do týdne… a já nějako ztratila chuť a to je taky co říct,… takže se z toho stala taková povinnost, aby se chlapovi ulevilo, nebo tak nějak…
![]()
Holky je mi mdlo, musím se jít najíst, fuj se mi uplně zamotala hlava a na
To sem zvědavá jak to budu mít na tom odběru, ty vado.. JDU AT SEBOU NEŠVIHNU
Jo to já jsem už po hamání,…
Jdu si udělat kakao, jsem si dala za úkol vypít hodně tekutin tak pro začátek kakao, pak vodičku a pít a pít a pít… třeba pak nebudu tak unavená, jako jsem byla včera…