♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
27.7.10 07:20

Lisa3 - a kdy jdeš na další kontrolu? Mě by teda v tomto případě vycházel termín porodu někdy okolo 23.3.

Jancab - ahoj zdravím Liberec - teda i u nás umí být pořádně horko, co? Vypadá to že i dnes bude hezky. Zaplaťpánbůh přešly už ty šílené teploty :-)
Tak ať ti to v práci rychle uteče!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
27.7.10 08:15

Dobré ránko

Mcat já byla při prvním 6+4 a už tam blikalo krásně.. :srdce:

Tak holky jak je dneska? Já jsem se teď teprve vyprdelila z postele a jdu vařit a uklízet a dneska teda musím žehlit, což teda se mi nechce ani omylem, jenže to za mě nikdo neudělá, že :pocitac:

Téma chlap, to je vždycky na dlouho, to je fakt někdy síla. Včéra jsem mu říkala, že jdu toho 16 na krev+ teda kontrola a on že jestli to nejde dřív jak v půl 9 že musí do práce,ŽE SEM SI TO MĚLA ZAŘÍDÍT ABYCH PŘIŠLA A HNED ODEŠLA. já říkám a to si jako myslíš že oni budou brát ohled na tebe, že ty musíš letět do práce, tak si to tam domluv, že příjedeš prostě o hodinku dýl.. no šílenej problém, takže si kluka asi dám odkud vylezl nebo nevim. Jako já mám problém v tom, že on jak je mezi lidma který nezná, tak brečí a bojí se, a drží se mě jako klíště, takže v momentě že já ho nechám sestřičce, a půjdu teda na kontrolu, tak bude řvát jak tur, a nebude z toho nic. Jemu stačí když stojíme frontu v obchodáku a někdo stojí blízko něj a on se bojí, a tahá mě a začne bulet… :roll: :oops: Takže já opravdu sama s klukem nemůžu, to prostě nejde

Kaji už ti to uteče, neboj!! Já jdu teď až právě toho 16 a to je dloooouhá doba ty vado…

A kdo je dřív na ko? někdo tu psal ve středu myslim :think: }

Jo a asi vedu jako největší kyrysnice se startovací váhou, neboť mám 82kg -což jsem měla po 6 nedělí. Takže mám o 7 véc jak u Davídka.. A to sem šla ze začátku dolu, asi o tři kg myslim.. :think:

Příspěvek upraven 27.07.10 v 08:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
27.7.10 08:22

ahoj holky dobré ráno.No to jdu já zítra na kontrolu ve čtvrt na 12 tak jsem zvedavá snad to bude dobrý.Jinak dneska holky odjíždím k naším protože mám stejnej problém jako ty šemo chlap nemůže být doma májí prostě hodně práce tak naštestí mamka chodí na odpoledne tak mi ji u doktorky pohlídá.oni ti chlapi si myslí že se svět točí jen kolem nich a prostě nic je nezajímá někdy :-D jsem stala vzbudil mě hlad a ted nevím jestli mám jest jeliko mi je zase divně:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
27.7.10 08:25

Kyblíčku on tohle práě říká pořád. Jako i když jsem chodila k Apolináři a měla jsem být třeba na 9 ráno a šla sem já nevim třeba v půl 12 tak mi říkal ať si to dohodnu, já říkám no prostě to nejde !!! Je tam hafec lidí a nejde to, jako tohle by mohl říkat každý. ty máš dobrý, že ti malou pohlídá mamka, ale mě ne, chodí domu v půl 3 odpoledne a i když, tak mi řekla :" to zase budu hlídat vid??? " celá nadšená, takže než abych někoho otravovala, to si radši vezmu kluka snad na tu kozu když mě bude dr vyšetřovat :lol: Jenže to by fakt nešlo.. :?: :-?

Příspěvek upraven 27.07.10 v 08:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
27.7.10 08:25

Dobré ranko těhulky, jak to jde?

Šemi ty jdeš až 16, ale já až 25… to čekání je hrozné. Jinak s těma dětma to máme stejné, ta moje princezna by u sestřičky nemohla být ani náhodou, já teda jdu na krev v 7 hodin, takže si myslím, že hned půjdu na řadu, takže po ránu půjde s tatínkem do práce, a pak si jí vyzvednu…jinak to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
27.7.10 08:31

naštestí to mám dobrý a když obědá až po 3 tak to už je chlap zase doma a může mě tam zavest ale jinak u sestřičky by malá teda taky nevydržea má období taky furt jen bojím bojím.naštestí mám dnesa plán jdu na procházku v brně s kamoškou a pak dojde babička takže nebdu myslet že už zítra se dozvím co a jak ale e tředu budu asi pěkně nervní myslete na mě a držte palečky jak dojedu domu tak se určitě ozvu.cejtím že je vše v pořádku ale víte jak to je stejně jsem nervozní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
27.7.10 08:35

Kyblíčku tvojí nervozitu chápeme neboj!! no, moc velkou radost nemám z toho teda že jdu na krev až v půl 9 :think: Nejdřív mi řekla, že ať se klidně najím a pak mi řekla, a nebo víte co? Přijdte na lačno nabereme rovnou i cukr.. takže já do půl 9 nebudu jíst, takže sváču musím vzít :jazyk:

Ivušáčku tak to jdeš ještě pozdějc než já vid, to je doba, to čekání.. :think: Můj jezdí asi 40km do práce, takže kdybych ho měla mu dávat do práce, tak by to bylo ještě komplikovanější.. :think: No jsem na to zvědavá a když si vezmu kolik ještě kontrol, ty vado.. tak to bude ještě nářez :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
27.7.10 08:38

Jo a ještě tu někdo ptal, na sex. Tak u nás vlastně od početí, to znamená dneska přesně tři týdny nic. Ani já nemám chuť a to je teda co říct, když já která by mohla každý den 8-o :roll: :oops: :pankac: a když neotravuju já, tak chlap nemá zájem, takže toť u nás… BEZ SEXU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
27.7.10 08:41
Šema píše:
Jo a ještě tu někdo ptal, na sex. Tak u nás vlastně od početí, to znamená dneska přesně tři týdny nic. Ani já nemám chuť a to je teda co říct, když já která by mohla každý den 8-o :roll: :oops: :pankac: a když neotravuju já, tak chlap nemá zájem, takže toť u nás… BEZ SEXU!

jo tak jak u nás ze začátu nemám chut ani já ani u malé sem nechtěla ale ten muj chlap otravuje snad každej den takže sem se musela přemluvit abych ho teda netrápila jak on říká :-D jo to bude ještě kontrol u toho prvního jsem fakt tak nervozní nebyla ale ted to je děs a hruza pak už snad budu klidnější a budu se radovat že je vpořádku :dance: a šemo ty jsi jakej tejden,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
27.7.10 08:45

kyblíčku já jsem teď 4+6´. Mám to dole na metříku jestli to máš zapnutý. když tak nahoře klikni na zobrazovat podpisy.

A to sem včéra říkala dr, že vím přesně kdy jsem otěhu, a ona že jestli to bylo na po poprvé tak super, ale že se tím neřídí, že jedině dle ms.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
27.7.10 08:49

právě ona to bere taky podle menstruace a a to mi neodpovídala ale ovulka mohla být jinej tejden než za těch 14 dní no já jsem bya asi na začátku 5 tak 5 +1 nebo 2 nák tak já si to zapnu nemm to zaplí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
27.7.10 08:52

jinak do deviti bez jídla to bude teda dobrý ikdyž ted bych to já vydržela ale třeba u malé mě budil hlad ve 3 ráno a prostě jsem se musela jít najest sem si říkal jestli nejsem divná a pak mi mamka řekla že to tak taky mělaže jedla v noci snad furt já jen ty tři měsíce a ted váha jde nák rychle nahoru na konci budu jak kolos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
27.7.10 08:53

No to právě máme kyblíčku stejné, né sice každý den, ale 2× do týdne… a já nějako ztratila chuť a to je taky co říct,… takže se z toho stala taková povinnost, aby se chlapovi ulevilo, nebo tak nějak… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
27.7.10 08:54

Holky je mi mdlo, musím se jít najíst, fuj se mi uplně zamotala hlava a na :poblion: To sem zvědavá jak to budu mít na tom odběru, ty vado.. JDU AT SEBOU NEŠVIHNU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
27.7.10 08:56

Jo to já jsem už po hamání,… :lol: Jdu si udělat kakao, jsem si dala za úkol vypít hodně tekutin tak pro začátek kakao, pak vodičku a pít a pít a pít… třeba pak nebudu tak unavená, jako jsem byla včera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí