♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
26.7.10 16:26

Jees tak to zase půjdeme spolu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
26.7.10 16:38
Šema píše:
Jees tak to zase půjdeme spolu :srdce:

Jé, tak to je dobře, aspoň se budem zase nervovat spolu. :-D Možná budem mít nakonec i stejnej termín porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
26.7.10 17:24

Gino já byla minulý týden 5+3 aly říkala že je to menší a těhotenství už viděla dvě. V jednom už i plod a v tom druhém se uvidí do týdne.
Gremlinek to by jsem měly TP přibližně stejný ale já v pátek :srdce: ještě neměla. A ještě ten hematom jsem z toho na nervy zase jsem dneska dost krvácela tak jsem ji volala říkal že ať to neřeším že to z toho může být ale… Bojím se jít i na záchod a kýchnot ať to zase nezačne. Fakt nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 17:26

dneska je teda ale holkz nuda venku prší nic se nedá dělat kristýka kouká na pohádku s tatínkem a já nemám co dělat jen tak polehávám protože mě furt není dobře ale přitom furt ám hlad :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
26.7.10 17:31

http://preg.fertilityfriend.com/…7604298.html
Gino to jsem ještě našla .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
26.7.10 17:45

To já bych pořád něco dělala, ale moje dahá polovička je stále unavená. Prý to těhu prožívá se mnou :roll: Musím ho vždycky něčím motivovat a pak ochotně vše udělá :lol: Jinak holky taky mám stále pocit hladu. Myslíte že to je normální takhle brzy? Vždyť to malé má proboha jen pár milimetrů :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 17:54

určitě je to normální protože já jím snad každou hodinz nebo druhou a aji když mi je blbě zatím teda nedošlo až ke zvracení.No to jsi jak já právě proto se nudím protože manžílkovi se nic nechce tak nemám co dělat to je totiž televizní manijak tak je rád že se dívá s malou a má se naco vy :mrgreen: mluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
26.7.10 18:15

tak gratuluju k prvním kontrolám :)

já(protože jdu na první kontrolu až za dlouho) sem si dneska skočila na krev a HCG nám hezky narůstá :-)
ve středu to bylo 738 a dneska (teoreticky 20 DPO) 6156. Podle výpočtů to dnes mělo být kolem 4428, takže to předčilo očekávání a hlavně, že to neni míň.

Máte taky někdo výsledky z krve? zajímalo by mě kolik máte, aby se to dalo porovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
26.7.10 18:26

Ahoj holky, tak já jsem zase nezvládla odejít z práce po osmi a půl hodinách:-( Dnes jsem tam byla deset hodin a po obědě jsem musela z kanceláře na chvíli na vzduch, abych nemusela :poblion: Snad to nebude horší… Manžel už taky dorazil domů a chtěl využít hezkého počasí (ano, v Liberci je dnes krásně teploučko a slunečno) a ještě někam vyrazit na procházku, ale já jsem KO a jdu do postele. Přece jenom je lepší chodit do práce než zůstat doma na neschopence a ještě bez vycházek :-)

Gratuluju ke všem kontrolám :kytka: Kéž bychom měly stroj času a mohly se posunout do doby, kdy budeme mít miminka v pořádku v postýlkách… :roll: Ten čas se teď hrozně pomalu vleče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
26.7.10 18:27

Výsledky krve nemám - nikdy jsem neměla HCG z krve měřené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
26.7.10 18:47

Holky já dneska když jsem jela k dr, tak jsem fakt myslela že tam to se mnou svihne, cejtíla jsem, jak mám lehké tělo, ospalá.. ale nakonec u dr byla v čekárně paní a tak jsem se s ní dala do řeči a pak už jsem šla, takže dobrý, ale bylo mi fakt divně než jsem tam jela, a dojela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 18:50

to je děs člověk nev í kdz tě co potká a ještě někde omdlít třeba.no mě asi bude ve středu taky blbě jak tam pojedu ale asi z nervozity nebo nevím minule jsem čekala a už ě bylo špatně jak sem byla nervozní co teda jak to bude a všechno se mi honilo hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
26.7.10 19:15

Kybličku já tohle „špastně z nervozity“ znám jak svý boty to s tím počítej! A to jak mi dneska sestřička měřila tlak, tak jsem ji narovinu řekla že jsem nervní ani nevim jestli je 130/80 dobrej. :think:

Holky ten můj už mě zaes se.. ! Dneska jedeme na tu ko, a on mi říká jsi nervní? A já ne asi, kdo by nebyl, a on z čeho, prosim tě? vždyt se na tebe jenom podívá!! Chlap!!! A teď příjde domu, otevře si pivo, a jde si číst noviny tak mu říkám, jasně a taham z vany budu 20kg kluka já asi ne??? No fakt… Dneska tam zrovna byla pani a vyprávěla když čekala syna že zvedla těžký a ve třetím měsící jí praskla voda, takže do konce těhu v nemocnici! No mazec prost! Někdy bych vzala granát, fakt :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
26.7.10 19:20

Kyblíčku, nebuď nervózní vše dobře dopadne uvidíš…já vím, mě se to říká, sama jsem byla nervózní jako sáňky v létě… :lol: Výhodou bylo, že jsem dlouho nečekala a navíc máme v čekárně televizi, tak se člověk i něco dozví… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 19:21

mě přijde že tz chlapi jsou fakt někdz na yabití dneska mu říkám že mi je furt blbě a místo abz řel at teda odpočívám fut mě honil a podrž mě to a podej mi tam to a honem pohni katastrofa a kdzž mu řeknu vem malou taky třeba v¨z vany no mě se ted moc nechce na zabití fakt jo.můj brácha byl u porofu a pak mi řekne stejně nechápu co vás na tom tolik bolí v tu chvilí sem se už musela smát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí