♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.7.10 08:50

ahojky mé dámy :mavam:
já vím,že sme se o tom už bavili,ale dnes jsem objevila lehoučky tmavší výtok…tak jen doufám,že je to tím,jak se mimi uhnizďuje a je vše ok,na UTZ jdu až příští pondělí… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.10 08:59

holky,jak se dostanu na tu tabulku?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
26.7.10 09:02

Steveko tady nahoře nad stránkou máš zobrazit podpisy tak to dej, a ukážou se ti metříky. A u mě pod mětříkem najdeš odkaz na tabulku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.7.10 09:25

Ahoj holky, tak jsem si po 2dnech udělala další test a čárka byla téměř okamžitá. Menzes nic, takže je to asi jasné:-) Bude to boj mít doma 2mimča. Hlavně si neumím představit, jak budeme chodit na procházky:-) Nebaví mě být doma, jsem couravý typ. Asi budeme muset pořídit ten dvojkočárek, protože Martin toho na 1roce a 7měs asi moc neujde. Nemáte nějaká tip na kočárek? Nevím totiž, zda bude stačit jen ten „skejt“. Jak to budete řešit vy? Nevolnosti zatím nijaké, minulé těhotenství do 7měs bezproblémové, pak jsem bohužel trpěla se zády (hrudní páteř a dýchání) a sem tam byla i pár dní v nemocnici na kapačkách.To mě momentálmě děsí víc než 2.mimi. Musím doufat.Všem vám přeju co nejméně tehotenských obtíží a pohodový průběh. Hlavně ať jsou miminka v pořádku. Zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
26.7.10 09:30

Svetlo, kdybys měla výtok s krví, tak raději jdi k doktorovi už dříve. Zjistí, jestli nemáš hematom, případně ti dá hormony na podporu těhotenství (berou se jen v prvních 3 měsících, než přebere vyžiování miminka placenta). A taky se dává něco proti krvácení. Četla jsem, že špinění nebo slabé krvácení má až polovina budoucích maminek a ve spoustě případů to nic neznamená a vše je OK. Takže hlavu vzhůru!
A výtok bez krve je opravdu normální, pokud nesvědí… A ani to prý není žádná tragédie…

Příspěvek upraven 26.07.10 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.7.10 09:30

Ahoj holky vubec vas nestiham.
dnes sem byla na ultrazvuku a :srdce: krasne,je to pekny pocit
spatne mi bylo jen prvnich 14 dnu ale ted je to zatim ok :pankac: ,tak si to uzivam
preji krasne tehulkovani vsem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
26.7.10 09:32

KOtelnice, gratuluju :kytka: :potlesk: a už taky chci psát stejné zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
26.7.10 09:34

Daniela - zrovna včera jsem v jedné diskuzi narazila na zajímavý sourozenecký kočárek
http://www.babydracek.com/…+-double-kit
Dá se koupit i v bazaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
26.7.10 09:35

Kotelnice to je nádhera,gratuluju! já k dr vyrážim za chvilku, tak snad to budou taky jen dobré zprávy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 09:42

moc gratuluju a držím palečky dalším závidím že jdete už dneska já musím ještě čekat:-(nenapadlo me udelat si dalsi test jestli se carka oběví silnější ale ted už to dělat nebudu když jdu ve středu k doktorce akorát bych bla nervozní.tak já budu vařit špagety nic extra se mi nechce a malá to má ráda.světluš budu držet palečky at je všechno v pořádku hlavně myslet pozitivně za ten týden jsem se to už naučila ikdyž strach je furt ale ten bude celé těhu asi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.7.10 09:46

Jani,děkuji za super tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
26.7.10 10:27

dobre ranko :-D ,jak je??šwmi dik..už jsem to zobrazování podpisu našla..ja to hledala porád výs nez to bylo.je mi porad blbe… :poblion: to ale jestě nepřišlo..mam jeste dovcu,jsemzvedava jak to budu zvladatvpraci..mame tam pachu az moooc.. :nevim: uvidime..holky jen taka otazka,sexikujete??neni to nebezpečny..? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
26.7.10 10:30

světli,bud v pohode..ja měla slabe krvácení ve 12tt,o pulnoci jsem zburcovala celou nemocnici,delali mi utz,vse v pořádku,našli mi dva hematomy..a ten jeden se vyprazdnoval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 10:47
steveka píše:
dobre ranko :-D ,jak je??šwmi dik..už jsem to zobrazování podpisu našla..ja to hledala porád výs nez to bylo.je mi porad blbe… :poblion: to ale jestě nepřišlo..mam jeste dovcu,jsemzvedava jak to budu zvladatvpraci..mame tam pachu az moooc.. :nevim: uvidime..holky jen taka otazka,sexikujete??neni to nebezpečny..? :wink:

ahojky pokud ti neco neni a je vsechno v poradku klidne muzete spolu spát až dokonce potom mě to i doktorka doporučila:-)takže se nemusíš ničeho bát si myslím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
26.7.10 10:49

dneska mě je teda pěkně divně ale taky jsem ještě :poblion: naštestí to nepřišlo až k tomuhle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí