Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky holky ![]()
tak za 1.)hlásím svou první ranní nevolnost
![]()
ale hlavně jsem celá vyjukaná(upřímně doufám,že úplně zbytečně)posledních pár hodin mám bolesti podbřišku a zdají se mi trošku jiné než doteď
chvíli jako při MS,pak zas píchání,pnutí…výtok pořád mléčnej,ikdyž měla jsem chvilku,kdy se mi zdál trošililinku tmavší,teď po sprše byla kontrola výtoku v pořádku…tak nevím,myslíte,že je to tím,jak se mi roztahue ta děloha
![]()
mám strašnej strach,abych nezačala krvácet ![]()
Světlus roztahování dělohy " bolí" to vím že jsem kolikrát chtěla jet ze začátku prvího těhu jestli se něco neděje a vždycky bylo všechno v pořádku. Přeci jen to musí být znát že se to roztahuje a ten výtok je normální prý taky v těhu. Jestli tě to nesvědí, a nějak nepálí..
Holky jdu si lehnout, bobísek čeká na mě.. Tak dobrou všem a zítra ahoj, pohladte bříška
![]()
Ahojky holky, já vás vůbec nestíhám, sice dočteno něco mám, ale všechno to mám pomotané. Už se nás tu docela dost schází. ![]()
Vítám nové těhulky. ![]()
Jinak mě dneska dobře, včera mi bylo blbě a furt mě z něčeho natahovalo. takže se těším na zítra, to si to určitě vyberu.
Tak já se zatím loučím, můj si vyžaduje místo u počítače.
Tak zatím papa a kdybys se tu nedoslala tak všem co jdou v nbejbližší době na Ko držím palečky i na nohou.
papa a dobrou. ![]()
Ahojte holky
![]()
bohužel ráda bych si vás přečetla všechny.ale to se nedá těch 51 stránek
![]()
Taky jsem čerstvá těhule..podle výpočtu na netu mám termín koncem března ![]()
U Dr jsem ještě nebyla jdu ve čtvrtek tak se nemůžu dočkat.Zítra zřejmě začínám 6tt.
Ahojky, tak jsem se za váma dostala zase až teď. Vítám nový těhule, dokonce tři za večer, to je teda skóre, za chvíli už vás vůbec nebudu stíhat ![]()
Co se bolení břicha a podbřišku týče, už jsem to tu psala - v prvním těhu mě bolelo břicho celý tři měsíce, každej den, v podstatě i skoro pořád. A občas to byla i fakt jako silná ms bolest. A všechno bylo v pořádku. Teďka to jenom pobolívá, ale tak děloha už jednou roztažená byla, tak to přičítám tomu. Ještě jsem četla, že to je hodně častý u štíhlých prvorodiček. Já teda nebyla kdovíjaká hubeňoura, ale zase vyloženě tlustá taky ne.
Jinak už jsem si říkala, že to je divný, že snad fakt nemám žádný příznaky, ale od včerejška jeden mám - chce se mi čůrat
A to pořád a hodně
Taže už jsem trochu klidnější. Jsem zvědavá, kdy vykoukne bříško, posledně to bylo vidět už někdy v 9. týdnu, ale teďka nevím, zbyl mi takovej megašpek, že vypadám těhotná i normálně, takže se těhu bříško v tý pneumatice asi ztratí ![]()
Jo a taky mám kamarádku, co v těhu zhubla 12 kilo, blila fakt pořád až do porodu… a kvůli tomu už se taky bojí mít další dítě. Musí to bejt hrůza, to už je lepší fakt nemít žádný příznaky… i když teda ještě něco jsem na sobě vypozorovala - furt žeru, trochu mě bolí prsa a mám obličej samej beďar… no ale stejně jsem nervózní, jestli je všechno ok.
Ahoj holky,
tak jsem konečně dočetla, píšu teprve podruhý…
Oznamovat rodině budeme asi až po I.trimestru, ale už to ze mě vytáhla jedna moje kamarádka, manžel to vykecal jiný naší kamarádce a ještě to z manžela vytáhli naši sousedi… ![]()
Jinak na pití mám dobrou výmluvu, protože pořád ještě kojím…
Jsem teď s malou u našich, slavili jsme před týdnem babiččiny 90iny a taťka nalíval něco na přípitek a přitom sám i řekl: „tobě ne, ty kojíš“… ![]()
Kaji, asi ti radši napíšu SZ…
Nebo jestli to stíháš z diskuze, tak moje údaje: 37let, Praha-Východ, 1 dítě: Judita (*21.11.2008), TP: 9.3.2011…
příznaky..mě se občas točí hlava, hlavně teda minulý týden, teď už v pohodě… Zezačátku jsem měla pořád děsnej hlad (to byl asi první příznak) a tentokrát mě bolí břicho asi víc než minule…
A hlavně: mě děsně začaly brát záda v bedrech… přes den je to teda dobrý, ale ráno když se probudím, tak mám skoro problém vstát z postele…
Budu s tím asi muset něco dělat…
A jasně že únava…
ahoj holky tak u nás je dneska pěkne hnusně tak budem asi sedět s alou doma.mě už teda tři dny snad nebylo blbě ale včera bolelo pod břišku trochu víc takže snad to je v pohode.su ím dál víc nervoznější jak se blíží středa a to ve středu se rači nevidím to budu uplně nervozní když budu čekat než mězavolá doktorka.tak bych si přála aby bylo všechno v pořádku.akorát co se mi furt chce je brečet stačí jen nákou kravinu říct a já už bulím všechno se mě hnedka dotkne ![]()
všem přeji dobré ráno a krásný i když co se týče počasí dost hrozný den. Zase neděle zíra do práce
Docela se těším aspoň budu chvilku myslet na něco jiného než zda je še ok ![]()
Dobré ránko
Mscat vítej!!!
tak to budeme rodit asi stejně mám termín 30.3. stejně jako asi tři holčiny tady
Teda jestli bude vše ok, ještě jsem nebyla ani u dr..
Holky zítra jdu na tu ko a už teď jsem docela nervozní, máte to taky tak, nebo jsem jen já tady plašan březnátek?
Zítra budu 21den po početí, a od 23dne začíná pracovat srdíčko, tak třeba by dr něco mohla vidět
![]()
kyblíčku tak s tím brečením jsme na tom stejně! Zrovna dneska ke mě v noci přišel davídek spát, chytil mě za prst a já ve tři ráno bulela jak pako ![]()
Lekole taky furt myslim jestli je vše ok, tam kde má atd… i v noci.. ![]()
Rébi ta hlava se mě točí taky, a zrovna dneska v noci když jsem šla čůrat, tak jsem cítíla jak se motám, i záchod mi utíkal ![]()
Kaji tak čůrat chodím už taky…
Dneska v noci třikrát ![]()
nejsi jediná já se bojím taky hrozně třeb tam bude vidět aspon ten váček jak mě.Furt skoumám na netu ultrazvuky a odpovídá tomu mímu z 5 týdne jen ten váček tak su zvedava co bude příště snad tam bude musela to jen kruci špatně vypočítat asi sem taky mohla ovulovat jinej týden než přesně ve 14 dnu že?já bulím fakt kraviny manžel mi řekl že furt nevím co bych si dala žeto je samé nevím a mě se to dotklo a bulela jsem tak jak kdyby mi řekl buhví co a nemohla jsem to zasatvit. ![]()
Kyblíčku tak to jsi na tom stejně jako já! Já taky včéra lovila na netu utz
No, jsem zvědavá… ![]()
je to hrozný už si připadám otravná ale už ted miluju toho mrnouska v bříšku a moc by mě mrzelo kdyby to nevyšo.nikdy jsem s ničím neměla problémy nebyla jsem nikdy nemocná žádníé costy nebo tak nic a kdyby přišlo tohle bylo by to za všechno.ale doufám že to bude dobréa tobě budu držet palčky budu na tebe myslet a pak musíš dát vědět jaksi dopadla. ![]()
Ahoj holky, dnes je u nás pěkná zima. Manžel vyrazil do OBI, aby mohl namontovat rolety - před několika týdny jsme se přestěhovali, tak zařizujeme… Jsem docela ráda, že zítra jdu do práce, čas tak uteče rychleji a hlavně nemusím pořád myslet na to, jestli je vše OK. Já budu mít termín taky až koncem března, ale na kontrolu jdu až 9.8. Tak snad do té doby nebude nic, kvůli čemu bych musela vyhledat doktora… Jak si tak pročítám příspěvky, tak jsme na tom všechny stejně:-)))
Ano sme na tom stejně:)Já zkoušela výpočet termínu porodu podle netu a vzhledem k tomu, že jsem měla MS po 30 dnech, vychází mi to na 28 března. Teď co jdu na kontrolu bych měla být v 5+5. ALe všude jsem četla že první kontrola by měla být cce v 8-10tt byla ste některá na UTZ takto brzo? a co tam bylo?Všem držím pěstičky