♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
25.7.10 09:47

Ahoj holky, hlásím se po dvou dnech. Všechno jsem přečetla co jste tu napsaly, hezky si povídáte. Ale já s těma dvouma dětma doma mám tak akorát chvilkama čas si sednout a rychle něco proletět. Šemi - já jdu taky zítra k dr a už se nemůžu dočkat, na druhou stranu mám strach jako blázen.Dnes začínám 7tt tak :srdce: už by mělo být…
Nevolnosti mě zatím míjejí, za což jsem ráda. Když jsem čekala holku (tedy vlastně dvojčátka) tak jse až do 4 měsíce zvracela 6× denně. Když jsem šla rodit měla jsem -2kg tak aspoň k něčemu to bylo :-)
Užívejte si všechny neděli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
25.7.10 09:55

Dobré ranko těhulky, tak jak to jde? Kyblíčku já bulím taky pořád, ty změny nálad v průběhu dne jsou fakt hrozný,…i já mám toho našeho klíčka tak moc ráda, že bych se asi zmrcla, kdybych o něho přišla… :-( ale fakt je, že strach mám veliký… jak zjišťuji tak potraty jsou už asi tak časté, že to nikdo moc neřeší, skoro každou chvíli slyším, že někdo potratil, ať už na 6 tt nebo 8 tt, už ať je ten náš brouček živý a zdravý venku… :lol: Při prvním jsem to snad tolik neřešila, chodila jsem do práce a měla jsem i jiné starosti, ale teď jsem doma s princeznou a bohužel pořád myslím, na toho našeho klíčka…jak je asi veliký, co se tam asi děje… je vše OK? HRŮZA to už je občas na to zavolat Chocholouškovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.7.10 10:42

Ahoj všem těhulkám posílám údaje pro doplnľní tabulky, TP 13. 3. 2011, věk 28, Břeclav,jména Elle, Mea, Tobias, Elias, prvorodička.Tak se mi tady všechny držte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.7.10 10:43

Ahoj všem těhulkám posílám údaje pro doplnľní tabulky, TP 13. 3. 2011, věk 28, Břeclav,jména Elle, Mea, Tobias, Elias, prvorodička.Tak se mi tady všechny držte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
25.7.10 10:52
Lekole píše:
Ano sme na tom stejně:)Já zkoušela výpočet termínu porodu podle netu a vzhledem k tomu, že jsem měla MS po 30 dnech, vychází mi to na 28 března. Teď co jdu na kontrolu bych měla být v 5+5. ALe všude jsem četla že první kontrola by měla být cce v 8-10tt byla ste některá na UTZ takto brzo? a co tam bylo?Všem držím pěstičky

já jsem byla řekla mě že bych měla být v 6 a jsem v pátým asi se to povedlo později než jsme mysleli a měla jsem tam jen áček a postrašila mě že musí vyčkat jestli se to vyvíjí nebo přestalo protože mě to ale nesefdí s měsíčkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.7.10 10:54

Gremlínku na kolikátou deš? já na 14hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
25.7.10 10:57
Ivušáček píše:
Dobré ranko těhulky, tak jak to jde? Kyblíčku já bulím taky pořád, ty změny nálad v průběhu dne jsou fakt hrozný,…i já mám toho našeho klíčka tak moc ráda, že bych se asi zmrcla, kdybych o něho přišla… :-( ale fakt je, že strach mám veliký… jak zjišťuji tak potraty jsou už asi tak časté, že to nikdo moc neřeší, skoro každou chvíli slyším, že někdo potratil, ať už na 6 tt nebo 8 tt, už ať je ten náš brouček živý a zdravý venku… :lol: Při prvním jsem to snad tolik neřešila, chodila jsem do práce a měla jsem i jiné starosti, ale teď jsem doma s princeznou a bohužel pořád myslím, na toho našeho klíčka…jak je asi veliký, co se tam asi děje… je vše OK? HRŮZA to už je občas na to zavolat Chocholouškovi

přesně tak už di kolikrát přijdu že su zralá na šaškec ale hold jak se dívám nejsem sama tobě už aspon bije to srdíčko a jsem ráda že to máš v pořádku u prvního jsem o taky tak nák neřešila ale tedd jak sem doma furt na to myslím furt něco hledám na netu chvilu su klidná zachvila zase nervozní hotovo.se vždycky těším na večer a že budu spát a o níčem nebudu vědet a budu v klidu ale když se vzbudím tak zas na to myslím jednu noc se mi o tom už zdálo prostě jsem jak magor ale doufám v to že je vpořádku prostě já nikdy nic neměla tak doufám že bude vše vpohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
25.7.10 11:07

No jo už aby byly ty začátky za náma. Snad pak bude člověk klidnější. V pondělí budu Dr volat zda tam má cenu chodit a nebo jestli to raději o týden posuneme. A vy co už máte 1 nebo víc dětiček doma kdy jste to oznámili v práci? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
25.7.10 11:10

Šemi mám tam být 11,45. Tak snad nebudu dlouho čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
25.7.10 11:12

Lekole - já mám dvě děti. V práci věděli že se snažíme a chvíli po zjištění že jsem těhu jsem z§stala na neschopence, nic jsem nečíkala ale všem to bylo jasné. No a při druhém jsem byla na rodičovské tak jsem jen v cca 3-tím měsíci oznámila žr budu domá trochu déle. No a teď nevím kdy to řeknu, s tímhle třetím těhu nikdo nepočítal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
25.7.10 11:13

Omlouvám se za pravopis, malá mi sedí na klíně a taky si s vámi chce psát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
25.7.10 11:14

Lekole já to oznámila v práci až v tom 12 týdnu, aby si pak dřív našli náhradu, navíc to pak už začalo být stejně vidět, takže až bylo ty hrozné první 3 měsíce za mnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
25.7.10 11:17

Gremli, tak pak dej vědět, jak to dopadlo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.7.10 11:50

Lekol mě hned tu první návštěvu u dr ( 6+4 ) dr vypsala neschopenku, protože jsem pracovala jako kuchačka ve školní jídelně a navíc se to dováželo z místa na místo, takže jsem kolikrát tahala i 50kg termoporty tak řekla, že ani náhodou. Ředitekla to věděla od // a i to čekala, protože tam to fakt nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
25.7.10 11:52

Kajiszku - ptala jsi se kdy se malá narodila - bylo to přesně 28+6 podle posledni ms, podle uzk byla ještě o týden mladší…

A moje doplnění do tabulky - jména fakt ještě nevím.
A Děti doma:
Vítek - 31.10.2005
Jája - 10.08.2008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest