♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13674
25.7.10 11:54

ahojte holky, nějak mi to nedalo a musela jsem k vám nakouknout. Já patřím mezi březňátka 2010 a nemůžu uvěřit, že už je to rok, co jsem zjistila, že jsem těhu. Teď mi tady chrupkaj dvě zlobidla. Přeju všem, ať máte pohodový těhu a zdravá miminka a nezlobte se, že jsem sem tak vtrhla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
25.7.10 11:58
Šema píše:
Lekol mě hned tu první návštěvu u dr ( 6+4 ) dr vypsala neschopenku, protože jsem pracovala jako kuchačka ve školní jídelně a navíc se to dováželo z místa na místo, takže jsem kolikrát tahala i 50kg termoporty tak řekla, že ani náhodou. Ředitekla to věděla od // a i to čekala, protože tam to fakt nejde :think:

já všechny udaje dodám až budu vedět jak to bude dá ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
25.7.10 12:17

ahoj holky! Tak já jdu na kontrolu taky zítra, o prázdninách se neobjednává, takže tam zas prosedím celý dopoledne v čekárně… Mě to podle ms taky naprosto nesedí … :nevim:

Holky myslíte, že s sebou mám vzít tabulku, kde jsem si zapisovala bazální teplotu? Že ba se tak mohlo líp určit, jak je mimi staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
25.7.10 12:45

Jess já bych jí vzala, aspon se třeba budou mít čeho chytit :kytka:
 "

Bulí děkujeme moc a Vám přejeme jen to nejlepší!! Ať se Vám daří! Máš krásný dětičky! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
25.7.10 13:33

Jess já bych jí taky vzala sebou, je to lepší, i když mě teď dr. říkala, že TP se nejlíp určuje cca na 12 tt podle velikosti plodu, tak uvidíš… co ti řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
25.7.10 13:40

AHOJKY

šema:děkuji za přivítání :-D :wink:
já jdu ve čtvrtek k Dr. vůbec nic mi není..naopak mám pocit že se všechno sklidnilo..bradavky bolí mín to je asi jediný příznak.ani čůrat už tak často nechodím a už i ranní lehká nevolnost mě přešla..tak mám fakt bobky :nevim: :-( a ani unavená už nejsem..ted je to naopak..jsem čilá jak rybička…příští týden nás čeká stěhování a já bych stěhovala hned :dance: :-D :think:

doufám že je mimi v pořádku a vyvíjí se!
v lednu jsem potratila.v 5tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
25.7.10 13:42

a jinak jsem si všimla..že je tu někdo z břeclavi??? :-D já jsem též od břeclavi a ted se tam stěhujem. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
25.7.10 13:47

Jééé tady je ale těhulek..to je paráda :dance:

Jinak teda posílám taky údaje o sobě…město-Břeclav, Věk -23 let, syn Adrianek -26.4.2007
TP..doplním později co poví Dr. :-D a jména mám taky ale to bude tajné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
25.7.10 14:25
Gina108 píše:
Ohl. toho prvotrimestrálního sceeningu (ve 12.tt) zrovna jsem to řešila dneska ráno. Já bych stejně na potrat nešla, to už je pro mně přijatelnější dítě odložit :oops: ale ten život mu dát, no ale ani na to nemám, asi bych si ho nechala a zbláznila bych se z toho rovnou :zed: Takže za peníze na ty testy nejdu (můj lakomý přítel si mne ruce, že ušetříme přes litr :mrgreen:) ale bojím se jít i na tripltesty v 16.tt. Já mám pocit, že jsem to datum porodu stejně určila blbě, MS jsem měla podle plotu, takže velký riziko, že vyjdou blbě a já pak budu šílet. No, ale nejít na ně, tak to asi zas nepřekousne gyndr. No fakt nevím :nevim:

Gino, na ten screening taky nepůjdu, minule jsem taky nešla, no… Navíc teď mám novýho gyndr. a přijde mi, že možná ani není moc velký příznivec těchto vyšetření… :nevim: Akorát se mě zeptal, jestli ty odběry chci a na odmítnutí ani nehnul brvou…

Gremli, nám se malá taky narodila předčasně, 26tt+4… Když se někdo ptá na věk, tak teda většinou říkáme pořád ten korigovaný… když je to ale někdo z rodiny, tak říkám, jak by měla být stará a jak je to od narození… 8-)
Mmch, kde se malá narodila? My byli u Apolináře, porodila jsem ale v Brandýse n.L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
25.7.10 14:39

Rébi - já jsem rodila v Hradci Králové. Už jsem tam 6 týdnů před porodem ležela. Je tam totiž MuDr. Hodík, jediný v Čr který se zabývá problematikou jednovaječných dvojčat. A díky němu jsme to dotáhly po úmrtí nemocného dvojčátka(ve 23tt) až do toho 29tt.
A u Apolináře dobrý? Byla jsi tam potom s malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
25.7.10 14:44
mscat píše:
AHOJKY

šema:děkuji za přivítání :-D :wink:
já jdu ve čtvrtek k Dr. vůbec nic mi není..naopak mám pocit že se všechno sklidnilo..bradavky bolí mín to je asi jediný příznak.ani čůrat už tak často nechodím a už i ranní lehká nevolnost mě přešla..tak mám fakt bobky :nevim: :-( a ani unavená už nejsem..ted je to naopak..jsem čilá jak rybička…příští týden nás čeká stěhování a já bych stěhovala hned :dance: :-D :think:

doufám že je mimi v pořádku a vyvíjí se!
v lednu jsem potratila.v 5tt.

určitě to bude v pořádku budu držet palečky mě ted tay strašili jesti se bude vyvíjet ale teda furt chodím čurat a unavená jsem jak kdy a prsa mě nebolí to ani u malé ale brečet se mi chce hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
25.7.10 14:53

kyblicek:moc děkuji: já v to doufám a snažím se věřit že je to v pořádku. :-D ale či uvidím už ted srdíčko to netuším :think:
budu asi plus minus 5tt+4.
dnes jsem 22 den po ovulaci.takže to budu 26 den po ovulce.a prý bije srdíčko 23 DPO? :-D čekali jsme na mimi dlouho než se mi to dalo vše dopořádku ten cyklus :-D

jejda…vám se miminka narodila tak brzy?no hlavně že jsou v pořádku a zdravý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
25.7.10 15:23
gremlinek píše:
Rébi - já jsem rodila v Hradci Králové. Už jsem tam 6 týdnů před porodem ležela. Je tam totiž MuDr. Hodík, jediný v Čr který se zabývá problematikou jednovaječných dvojčat. A díky němu jsme to dotáhly po úmrtí nemocného dvojčátka(ve 23tt) až do toho 29tt.
A u Apolináře dobrý? Byla jsi tam potom s malou?

Těch 6 týdnů muselo být teda hodně náročných na psychiku, to si vůbec nedovedu ani představit… U nás k tomu porodu došlo ze dne na den (spíš z hodiny na hodinu), sice jsem byla v nemocnici od středy od večera, ale myslela jsem si, že půjdu o víkendu domů a malá se narodila v noci ze čtvrtka na pátek… :roll:

Byli jsme nakonec rádi, že malou převezli k Apolináři. Oni mě nejdřív chtěli převážet do Podolí, tam měli ale zrovna plno, navíc mě už ani převézt nestihli, takže potom malou převezli k Apolináři…

Přišlo nám, že jsou tam opravdu výborní doktoři… Sice nejsem odborník a nemůžu srovnávat, ale celkově jsme k jejich přístupu měli důvěru… Např. malá měla dost velký problémy s dýcháním a i docela dlouho, ale celou dobu byla jenom na CPAPu…Po týdnu jsme už mohli klokánkovat, každý den jsme za ní jezdili… Ubytovaná jsem tam byla ale jenom týden než nám malou pustili domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
25.7.10 15:41

Ahoj, mohla bych se k vám přidat? Už vás čtu dlouho ale jsem pořád vyklepaná o tom někde psát. Ať to nezakřiknu. Poslední rok byl pro nás hodně smutný, v prosinci jsem přišla o holčičku v 35tt, na jaře v 8tt zamlklé těhotenství. Hrozně se bojím ať to dopadne..
Jinak dvě děti 16 a 8 věk 36. V pátek jsem byla u dr. měla jsem být 5+4 a bylo to trochu mladší srdíčko zatím ne říkala že je to ještě malé, těhotenství objevila dvě v jednom plod a druhé ukáže čas.. Vytvořil se mi ale hematom takže jsem začala krvácet tak mi říkala že vyhráno nemám tak to snad zvládnem. Mimi si hrozně přejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
25.7.10 16:04

Ahoj holky, na první návštěvu k doktorovi si budu brát mentruační kalendř s bazálními teplotami a pozitivní těhotenský test - posledně mě ani nenapadlo si jej vzít:-)

Liso - já mám za sebou jen zamlklý potrat v 9.tt teď v březnu. Musela jsem na revizi :cry: Snad to tentokrát půjde lépe. Zatím nemám žádné špinění, tak doufám, že posledně to byla jen náhoda… každopádně ti držím palce stejně jako všem.

Gremli - kam chodíš na kontroly? Já na Klášter a s doktorem jsem docela spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí