Poradna duly
Jana Čurdová
Snad bude vše ok
podařilo se nám to téměř po roce. Předtím jsem musela na revizi a tak mám teď strach
k doktorovi mam jit 29. což by ale vycházelo na 6 týden, tak si říkám zda to není moc brzo ![]()
lekole a koty vítejte!!! Přejeme pohodové těhu
Odkud jste??
Tak holky dnešní véča, kuř.prsa zapečený z brokolicí a sýrem a hranolky.. Takže sem přežraná vyloženě a čekám, kdy mě bude pálet žáha… A než se tak stane tak ještě mažu s klukem ven, asi zase na šneky ![]()
Příspěvek upraven 24.07.10 v 18:22
jsem objednaná na čtvrtek, tak jsem zvědavá, co se dozvím..to už bych měla být na začátku 7tt..akorát teda už teď stresuju z porodu..jsem děsnej bojan a bolestínek
ty se chystáš kdy na kontrolu?
Lekole píše:
Snad bude vše okpodařilo se nám to téměř po roce. Předtím jsem musela na revizi a tak mám teď strach
k doktorovi mam jit 29. což by ale vycházelo na 6 týden, tak si říkám zda to není moc brzo
no já mám ted strach jelikož paní doktorka mi řekla že e meší než má být a měl sem být v 6 a jsem v pátým snad se to povedlo jen o ten týden později a bude to v pořádku bojím se toho ![]()
Šema píše:
lekole a koty vítejte!!! Přejeme pohodové těhu![]()
Odkud jste??Tak holky dnešní véča, kuř.prsa zapečený z brokolicí a sýrem a hranolky.. Takže sem přežraná vyloženě a čekám, kdy mě bude pálet žáha… A než se tak stane tak ještě mažu s klukem ven, asi zase na šneky
tak to sis určitě dal pořádně to bych si teda taky dala.tak ted mě honí mlsná co si dám???
Příspěvek upraven 24.07.10 v 18:22
To bude určitě ok. Beztak to bylo jen o týden později než Dr. počítala neboj:)
já v to furt doufám měla jsem jen váček tak doufám že bude v pořádku moc by mě to mzelo ale hold nekd nastane chvíle kdy zase znervozním a myslím nato kdyby už aspon byla konečně ta streda.vam holky gratuluju a budu držet palecky ![]()
Ja přemýšlím že se přeobjednám, protože tam asi ještě stejně nic neuvidí tak ať se nestresuju zbytečně. Já jsem z Prostějova
Díky Ti, já vím že to moc nejde, jsem na tom stejně, ale snaž se nemyslet na to. To bude v pořádku ![]()
no mě sestřička na gyndě takhle termín doporučila..jsem tady na stránkách četla, že
jde vidět asi od 23 dne, tak to už by mohlo jít vidět i u Tebe..kdyžtak dej vědět, ju? Prostějov? Tak to jsme skoro sousedy ![]()
děkuju nechci se tresovat ale chvilkama to fakt nejde mamka říká že doktři někdy nadělaj plno vědy le je všechno jak má být.tak uvidíme a jestli se nechceš stresovat tak se klidně přeobednej ale já bych taky měla být v 6 když tam pujdu a neco asi nevím tedka ![]()