♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
23.7.10 19:52

ahojte holky omlouvám se že píšu až ted ale byla jsem u našich tři dny takže jsem tu nebyla.u nás už to vsichni ví jen doufám že tam ve středu ten mrnousek už bude videt:-)a že to nebude náký špaqtný furt nad tím dumám ale trošku jsem klidější manžel říká že všechno bude vpořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
23.7.10 19:54
Daniela78 píše:
Děkuju za podporu. Zvládneme to, musíme:-) Začátky asi budou hodně krušné, ale časem by to mohlo být fajn. Je prima, když k sobě sourozenci mají blízko. My jsme s bráchou o 6 let a je to hodně znát. Pořád ještě nevím…, testy jsou pozitivní, i když čárka je slabší (asi způsobeno nízkou hladinou hCG), menzes nemám…, vyčkávám. Bolí mě podbřišek, jako bych to měla dostat. Stále mi to nedochází. Martínkovi bude teprve 11měs a teď bude vyžadovat čím dál větší péči. To bude panečku lítačka…Pořád ho dost kojím. Kojení opravdu není úplně spolehlivá antikoncepce:-)Chystám se ho odstavit, ale stále to odkládám. Vadí mi jeho noční buzení ze zvyku. Lump jeden:-) Pa.

to určitě zvládeš ze začátku to třeba bude fofr ale určitě to bude fajn a budou mít k sobě blíž já jsem s jednou sestrou ao deset let a je to hrozný vlatně se všema pomale o 7 mám 3 sourozence a taky právě jsem nechtěla čekat dlouho.budu držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 20:11

takze normal…při minulém těh.jsem jen zvracela pocity ani nestihly byt.. :poblion: :poblion: ted jeste ne…zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 20:13
Šema píše:
Steveko přesně, je mi divně od žaludku, ale zároveň mám hlad. Krásná fotečka!Tak jsme na zahradě, náš bobísek si našel šnečky na procházce takže je teď hlídá ať mu neutečou :mrgreen: Jdu ho vyfotit :kytka:

taková menší opička.. :mrgreen: :mrgreen: zítra mám jít na oslavu,jak to zakamuflovat??,asi budu brát silná antibiotika.o)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 20:14

Holky teď jsem bulela jak malá, no kdyby mě někdo viděl :lol: Davídek dal šnečky k tujim, a říkám mu at jde už že začíná pršet, a on se k nim naklonil a říká " poňoňoč " ( dobrou noc ) já bulela jak želva-hormony! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 20:15

stevis tak řekneš že ti něco nesedlo no. Že máš asi střevní virozu :lol:

Kyblíčku tak to ti ve středu budu moc držet palečky, já jdu v ponděli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 20:16

Šemi počkej až budeš řvát u pošty pro tebe..jak se obejmou dva dedousci,co se nevideli 50let..az budu v tomto stadiu,tak poteš..zatím jsem si pobrečela jen u susan Boyle..jak zpívala Bídníky a jak ta porota čučela.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 20:17

Hele a už jsem to tady teda psala ale víš podle čeho jsem poznala že sjem těhu?? Že venku začalo pršet a mamka měla venku mikinu a mě to rozbulelo že jsem musela jít a donést jí domu. :lol: U prvního sem tenhle stav měla totiž pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 20:18
Šema píše:
stevis tak řekneš že ti něco nesedlo no. Že máš asi střevní virozu :lol:Kyblíčku tak to ti ve středu budu moc držet palečky, já jdu v ponděli :kytka:

no jo,ael bude se jistě pít,ja pít nebudu…a jak to?????takze maám zánět a jistijou to antibiotika…nebo že bych si zavazala krk???sakra,prekerní to situace..jsem se domluvila minulou neděli,jak zapaříme a v pondělí jsem měla poz.test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
23.7.10 20:19
Šema píše:
stevis tak řekneš že ti něco nesedlo no. Že máš asi střevní virozu :lol:Kyblíčku tak to ti ve středu budu moc držet palečky, já jdu v ponděli :kytka:

já už jednou byla u doktorky ale nedopvídá měsíčkum nevím jestli si to tu četla tak mám strach doufám že bude všechno v pořádku a u tebe taky budu držet palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 20:20

No já byhc řekla, že mi prostě neni dobře, že jsem třeba i zvracela a že nechci radši pít, že i teplota byla. jenže víš co je nejhorší? že já když to říkám, tak to pak tak fakt je 8-o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 20:21

:-D :-D :-D :-D tak to by mě nenapadlo ani náhodou..mě to řekl přítel,že prej mám divny voči..doslovně..no,tak jsem si zkušebně koupila testík..a krasny dvě čary..me to uplně rozhodilo. :-? jsem se chvilu uklidnovala..večer dojel z prace,mu říkám,co kdyz jsem v tom??a on neboj nejses..a ja jsem.o))delala jsem si test.čučel jak puk :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.10 20:22

Krásný večer holky :mavam:
tak jsem dorazila z práce,hrůza hrůz-já už to nezvládám sem unavená jako pes(už teda dopoledne jsem byla)ty 12ky jsou moooooc :zed:
navíc mi překážej ty prsa,bolí mě bříško(asi jak se roztahuje děloha,jak říkal dr)a o nateklých nohách ani nemluvím :roll:
jo a všichni tak strašně smrdí(vším možným-voňavkama,kolís­kejma,potem) :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 20:23

hm..to mi asi nebudou věřit..celá růžovolící…opalena a vysmátá..ale mam virozu.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 20:24

jj světli,a bude hůř..nejhorší je smrad z hospy a cigaret.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie