Poradna duly
Jana Čurdová
ahojte holky omlouvám se že píšu až ted ale byla jsem u našich tři dny takže jsem tu nebyla.u nás už to vsichni ví jen doufám že tam ve středu ten mrnousek už bude videt:-)a že to nebude náký špaqtný furt nad tím dumám ale trošku jsem klidější manžel říká že všechno bude vpořádku ![]()
Daniela78 píše:
Děkuju za podporu. Zvládneme to, musíme:-) Začátky asi budou hodně krušné, ale časem by to mohlo být fajn. Je prima, když k sobě sourozenci mají blízko. My jsme s bráchou o 6 let a je to hodně znát. Pořád ještě nevím…, testy jsou pozitivní, i když čárka je slabší (asi způsobeno nízkou hladinou hCG), menzes nemám…, vyčkávám. Bolí mě podbřišek, jako bych to měla dostat. Stále mi to nedochází. Martínkovi bude teprve 11měs a teď bude vyžadovat čím dál větší péči. To bude panečku lítačka…Pořád ho dost kojím. Kojení opravdu není úplně spolehlivá antikoncepce:-)Chystám se ho odstavit, ale stále to odkládám. Vadí mi jeho noční buzení ze zvyku. Lump jeden:-) Pa.
to určitě zvládeš ze začátku to třeba bude fofr ale určitě to bude fajn a budou mít k sobě blíž já jsem s jednou sestrou ao deset let a je to hrozný vlatně se všema pomale o 7 mám 3 sourozence a taky právě jsem nechtěla čekat dlouho.budu držet palečky
takze normal…při minulém těh.jsem jen zvracela pocity ani nestihly byt..
ted jeste ne…zatim
Šema píše:
Steveko přesně, je mi divně od žaludku, ale zároveň mám hlad. Krásná fotečka!Tak jsme na zahradě, náš bobísek si našel šnečky na procházce takže je teď hlídá ať mu neutečouJdu ho vyfotit
taková menší opička..
zítra mám jít na oslavu,jak to zakamuflovat??,asi budu brát silná antibiotika.o)))))))
Holky teď jsem bulela jak malá, no kdyby mě někdo viděl
Davídek dal šnečky k tujim, a říkám mu at jde už že začíná pršet, a on se k nim naklonil a říká " poňoňoč " ( dobrou noc ) já bulela jak želva-hormony! ![]()
stevis tak řekneš že ti něco nesedlo no. Že máš asi střevní virozu ![]()
Kyblíčku tak to ti ve středu budu moc držet palečky, já jdu v ponděli ![]()
Šemi počkej až budeš řvát u pošty pro tebe..jak se obejmou dva dedousci,co se nevideli 50let..az budu v tomto stadiu,tak poteš..zatím jsem si pobrečela jen u susan Boyle..jak zpívala Bídníky a jak ta porota čučela.. ![]()
Hele a už jsem to tady teda psala ale víš podle čeho jsem poznala že sjem těhu?? Že venku začalo pršet a mamka měla venku mikinu a mě to rozbulelo že jsem musela jít a donést jí domu.
U prvního sem tenhle stav měla totiž pořád ![]()
Šema píše:
stevis tak řekneš že ti něco nesedlo no. Že máš asi střevní virozuKyblíčku tak to ti ve středu budu moc držet palečky, já jdu v ponděli
no jo,ael bude se jistě pít,ja pít nebudu…a jak to?????takze maám zánět a jistijou to antibiotika…nebo že bych si zavazala krk???sakra,prekerní to situace..jsem se domluvila minulou neděli,jak zapaříme a v pondělí jsem měla poz.test
Šema píše:
stevis tak řekneš že ti něco nesedlo no. Že máš asi střevní virozuKyblíčku tak to ti ve středu budu moc držet palečky, já jdu v ponděli
já už jednou byla u doktorky ale nedopvídá měsíčkum nevím jestli si to tu četla tak mám strach doufám že bude všechno v pořádku a u tebe taky budu držet palečky ![]()
No já byhc řekla, že mi prostě neni dobře, že jsem třeba i zvracela a že nechci radši pít, že i teplota byla. jenže víš co je nejhorší? že já když to říkám, tak to pak tak fakt je
![]()
tak to by mě nenapadlo ani náhodou..mě to řekl přítel,že prej mám divny voči..doslovně..no,tak jsem si zkušebně koupila testík..a krasny dvě čary..me to uplně rozhodilo.
jsem se chvilu uklidnovala..večer dojel z prace,mu říkám,co kdyz jsem v tom??a on neboj nejses..a ja jsem.o))delala jsem si test.čučel jak puk
![]()
Krásný večer holky ![]()
tak jsem dorazila z práce,hrůza hrůz-já už to nezvládám sem unavená jako pes(už teda dopoledne jsem byla)ty 12ky jsou moooooc ![]()
navíc mi překážej ty prsa,bolí mě bříško(asi jak se roztahuje děloha,jak říkal dr)a o nateklých nohách ani nemluvím ![]()
jo a všichni tak strašně smrdí(vším možným-voňavkama,kolískejma,potem)
![]()
hm..to mi asi nebudou věřit..celá růžovolící…opalena a vysmátá..ale mam virozu.. ![]()