♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
23.7.10 10:21

Hehe, Steveko :lol: minulé těhu, zejm. při jízdě MHD jsem se bavila přemýšlením, kam případně hodím šavli,i kabelka byla předmětem spekulací, ale že to někdo dovede ke zdárnému konci :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
23.7.10 10:25

jejda, sem přijdu a vy zrovna zvracíte :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
23.7.10 10:44

Ahoj holky,prosivm vas ,chci se zeptata,nemate problem s pitim(nealko samozrejme),nemuzu do sebe pomalu nic dostat musim se nutit.z vody je me zachvilku zle,tehotensky caj me moc nechutna.
Co me dela dobre,tak pelevky.
Denne dam asi tak 1litr az 1 1/2 litru,ale 2 litry urcite nedam?Nevadito necemu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 10:53
Gina108 píše:
Hehe, Steveko :lol: minulé těhu, zejm. při jízdě MHD jsem se bavila přemýšlením, kam případně hodím šavli,i kabelka byla předmětem spekulací, ale že to někdo dovede ke zdárnému konci :palec: :lol:

jo to bylo tak silny…a za me si pristoupil jakysi chlapek,smrdel hospou a rozbalil si chlaba s cimsi…hotovson…chladnokrevne jsem si vsechno z kabelky vytahla,krom prukazky..a sla na to..pak jsem dala kabelku na zem a zdarne dojela do prace… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
23.7.10 10:53

ahoj holky, tak jak vam dneska je? Me porad poboliva bricho, ne nejak strasne, ale cejtim to. Vcera to bylo lepsi a dneska zase od rana :-( Zacinam se bat, aby to neznamenalo, ze je neco spatne … ? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 10:54
Šema píše: :lol: :lol: :lol: No ono hlavně když to příjde tak člověk toho moc nestihne

ja toho stihla dost…za Zeletavou to na me přišlo..no.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
23.7.10 10:56
Jessie píše:
ahoj holky, tak jak vam dneska je? Me porad poboliva bricho, ne nejak strasne, ale cejtim to. Vcera to bylo lepsi a dneska zase od rana :-( Zacinam se bat, aby to neznamenalo, ze je neco spatne … ? :cry:

me boli bricho taky…neco jako hooodne malinky m.bolesti,to je tim jak se roztahuje deloha ne??pokud to nejsou vyloženě křeče a nekrvacís..nemas se čeho bat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.7.10 10:59

Jessie, ty jsi prvotěhule? Jsou ty bolesti jako při MS?To by znamenalo, že se ti roztahuje děloha, mimi si dělá víc místa. Já mám břicho už pěkně vytahaný :lol: , tak mě zatím nic nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
23.7.10 11:00

Steveko díky, jsem z toho lehce vystrašená, no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
23.7.10 11:05

Ahojky, tak jsme se opět rozrostly - super :wink: Jsem zvědavá, ajk to tu budu stíhat, dostanu se na net leda když mi dítě spí. Btw jestli vás můžu poprosit, jukněte na tu tabulku http://breznatka.machar.cz/ a kdyžtak doplňte údaje… a ještě teda přidáme sloupeček současných dětí, tak mi kdyžtak napiště jméno a datum narození dětí, co už máte. Někdo už to psal, ale nějak nevím, jestli jsem schopná to se svým časovým deficitem dohledat :lol:

Děkuji a dítě je vzhůru, tak zase letím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
23.7.10 11:06

Jessie, já měla docela silný ms bolesti celý první tři měsíce s Vojtou… takže klídek :wink: Taky jsem měla strach, ale bylo vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
23.7.10 11:32

Ahoj holky, tak jsem konečně sbalila věci na dovču. už abysme tam byli. Vyrážíme ve 4h odpoledne. Dívám se, že na netu píší, že se má ochladit, tak snad v chorvatsku bude příjemně a né takový vedra.

Jessi já ty bolesti v podbřišku mám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
23.7.10 11:34

jo ještě bych prosím potřebovala poradit, jak jste si přidaly ty metříky pod sebe? já tam mám ještě jeden úplně starej po Eričce. už jsem si vyrobila novej, a na mail mi došel nějaký klíč, ale nevím jak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
23.7.10 11:43

Jani tak si užijte dovču :srdce: Ten metřík dáš v nastavení tak, že jak tam máš tu tabulku tak ten odkaz dáš pod ten co tam máš, nebo teda kolik máš metříku tak to dášá pod sebe a ono se ti to takhle složí jako to mám třeba já, budeš mít hned pod sebou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
23.7.10 12:16

holky děkuju za uklidnění :hug:

Gino, jo, jsem prvotěhule :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...