Poradna duly
Jana Čurdová
Hehe, Steveko
minulé těhu, zejm. při jízdě MHD jsem se bavila přemýšlením, kam případně hodím šavli,i kabelka byla předmětem spekulací, ale že to někdo dovede ke zdárnému konci
![]()
Ahoj holky,prosivm vas ,chci se zeptata,nemate problem s pitim(nealko samozrejme),nemuzu do sebe pomalu nic dostat musim se nutit.z vody je me zachvilku zle,tehotensky caj me moc nechutna.
Co me dela dobre,tak pelevky.
Denne dam asi tak 1litr az 1 1/2 litru,ale 2 litry urcite nedam?Nevadito necemu??
Gina108 píše:
Hehe, Stevekominulé těhu, zejm. při jízdě MHD jsem se bavila přemýšlením, kam případně hodím šavli,i kabelka byla předmětem spekulací, ale že to někdo dovede ke zdárnému konci
![]()
jo to bylo tak silny…a za me si pristoupil jakysi chlapek,smrdel hospou a rozbalil si chlaba s cimsi…hotovson…chladnokrevne jsem si vsechno z kabelky vytahla,krom prukazky..a sla na to..pak jsem dala kabelku na zem a zdarne dojela do prace… ![]()
ahoj holky, tak jak vam dneska je? Me porad poboliva bricho, ne nejak strasne, ale cejtim to. Vcera to bylo lepsi a dneska zase od rana
Zacinam se bat, aby to neznamenalo, ze je neco spatne … ? ![]()
Šema píše:![]()
![]()
No ono hlavně když to příjde tak člověk toho moc nestihne
ja toho stihla dost…za Zeletavou to na me přišlo..no.. ![]()
Jessie píše:
ahoj holky, tak jak vam dneska je? Me porad poboliva bricho, ne nejak strasne, ale cejtim to. Vcera to bylo lepsi a dneska zase od ranaZacinam se bat, aby to neznamenalo, ze je neco spatne … ?
me boli bricho taky…neco jako hooodne malinky m.bolesti,to je tim jak se roztahuje deloha ne??pokud to nejsou vyloženě křeče a nekrvacís..nemas se čeho bat
Jessie, ty jsi prvotěhule? Jsou ty bolesti jako při MS?To by znamenalo, že se ti roztahuje děloha, mimi si dělá víc místa. Já mám břicho už pěkně vytahaný
, tak mě zatím nic nebolí.
Ahojky, tak jsme se opět rozrostly - super
Jsem zvědavá, ajk to tu budu stíhat, dostanu se na net leda když mi dítě spí. Btw jestli vás můžu poprosit, jukněte na tu tabulku http://breznatka.machar.cz/ a kdyžtak doplňte údaje… a ještě teda přidáme sloupeček současných dětí, tak mi kdyžtak napiště jméno a datum narození dětí, co už máte. Někdo už to psal, ale nějak nevím, jestli jsem schopná to se svým časovým deficitem dohledat ![]()
Děkuji a dítě je vzhůru, tak zase letím ![]()
Jessie, já měla docela silný ms bolesti celý první tři měsíce s Vojtou… takže klídek
Taky jsem měla strach, ale bylo vše ok.
Ahoj holky, tak jsem konečně sbalila věci na dovču. už abysme tam byli. Vyrážíme ve 4h odpoledne. Dívám se, že na netu píší, že se má ochladit, tak snad v chorvatsku bude příjemně a né takový vedra.
Jessi já ty bolesti v podbřišku mám taky.
jo ještě bych prosím potřebovala poradit, jak jste si přidaly ty metříky pod sebe? já tam mám ještě jeden úplně starej po Eričce. už jsem si vyrobila novej, a na mail mi došel nějaký klíč, ale nevím jak dál.
Jani tak si užijte dovču
Ten metřík dáš v nastavení tak, že jak tam máš tu tabulku tak ten odkaz dáš pod ten co tam máš, nebo teda kolik máš metříku tak to dášá pod sebe a ono se ti to takhle složí jako to mám třeba já, budeš mít hned pod sebou ![]()