♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
23.7.10 20:25

Tak musíš hrát že ti je špatně :lol:

Světluš tak jsi ko, vid? Tak pěkně čajíček, nožky nahoru :kytka: :hug:

Berušky moje pro dnešek se loučím, mějte se pěkně :srdce: :andel: Pohlaďte bříška, papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
23.7.10 20:41

tak vidím že jsme na tom nák tak stejně taky mi je divně teda nevracím ale furt musím něco jíst to je děs a hlavně ani nevím na co mám chut chvilu na zmrzku až si ju vytáhnu tak už ju zase nechci :-)manžel se mi tu směje že jsem prej děsně vybírává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
23.7.10 20:49

Ju Kyblíčku, to jsi jako já, v jednu chvili bych snědla lví smečku, a v druhé chvili jak otevřu lednici, tak nic najednou na nic nemám chuť, nebo si vezmu jednu lžíci a pak už mi to nechutná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.10 20:52

holky(vy,co jste pražský)nechodíte některá do Medistaru na Vinohradech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
23.7.10 21:23

Ahoj holky, tak jsem zvládla celou porci Vašich diskuzních příspěvků a už si tu připadám jako doma. Tak doufám, že mě mezi sebe vezmete:-). V pondělí 19.7. jsem objevila //. Měla bych být 6.tt, ale podle ovu jsem teprve 5.tt. Na KO jdu kvůli doktorově dovolené až 9.8.
Je mi 29, jsem od Zlína, ale už 2 roky bydlíme v Liberci (zdravím Gremli:-)) Děti žádné nemáme, ale těhotná jsem už podruhé. V březnu jsem v 9 tt. musela na revizi - miminku přestalo bít srdíčko. Tak se teď trochu obáváme, ale moooc těšíme. Po 4 měsících je to tak akorát:-) Přesto si udělám metřík až po prvním trimestru… Chodím normálně do práce, posledně jsem kvůli špinění musela být od 6tt doma na neschopence, tak snad se tomu teď vyhnu…

Tak přeju klidné těhulkování. Já mám zatím extracitlivý čich, bolavá prsa, večerní nevolnosti, ale na :poblion: zatím nedošlo. Tak uvidíme, jak nám bude v dalších dnech… Přeju všem neproblematické těhu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.10 21:29

holky,co to je ten metřík? :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
23.7.10 21:33

Ahoj holky, ani jsem vás nestačila dočíst, nějak vůbec nestíhám a to zítra odjíždím na týden pryč, tak to potom už vůbec asi nedočtu :-D
Mějte se tu krásně a dávejte na sebe pozor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
23.7.10 22:15

Ahojky, tak jsem zase upravila tu tabulku, u spousty z vás tam chybí hodně údajů, tak kdyžtak dejte vědět. Děkuju. A už s tím nebudu otravovat, další změny až zase jindy, zatím to takhle snad stačí.

Jinak u mě nějak furt nic novýho, nic mi není, čekám a čekám na kontrolu… akorát jsem teda příšerně unavená, bych prospala celej den úplně s přehledem… vítám opět novou těhuli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.7.10 07:45

Dobré ránko :kytka:

Vítám nově příchozí Janču, :hug: a přeji pohodové těhulískování :srdce: :srdce: To dalo práce nás dočíst, viď? :huban:

Teda noc šílená, já se snad poslední dobou vůbec pořádně nevyspala :pocitac: Celou noc tady prší, což mě teda vůbec nevadi, nemám ráda ty vedra :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.7.10 07:51

Kaji moc děkujeme za tabulku, jsi šikulka!!! Děkujeme moc! Já jen přidám věk a to 25. Díky :hug:

Holky chci se zeptat, mám dneska náznak na bolest hlavy, a je mi jasný, že prášky se nemůžou, nevíte jestli třeba paralen, nebo víte o tom někdo něco? Na to dost trpím, ani nevím jak jsem to měla při Davídkovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.7.10 08:12

taky vítám novou těhu.No mě řekla moje doktorka když jsem čekala malou že jediný co můžu je paralen ale n ikdy jsem si ho nebrala a ed jelikož říkala že musím počkat jak se budeme vyvíje mi řekla že všechno mám konzultovat s lekařem tak nevím ale asi ten paralen můžu se podívat do knižky třeba to tam bude napsaný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.7.10 08:13
Ivušáček píše:
Ju Kyblíčku, to jsi jako já, v jednu chvili bych snědla lví smečku, a v druhé chvili jak otevřu lednici, tak nic najednou na nic nemám chuť, nebo si vezmu jednu lžíci a pak už mi to nechutná…

jo to já ted mám skoro furt manžel mi říká no nachystám t ten rohíl chceš a ja nevím jestli ho už chci on mi íká to je furt samí nevím nemyslel to zle usmíval se ae ja začla hned bulet a nešlo to zastavit to se mi stalo poprvé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.7.10 08:14

Kybličku já teda taky nejsem pro prášky,já se snažim je nebrat normálně, natož v těhu, ale mě když poslední dobou chytí hlava, tak je to třeba na 4dny,nebo musím fakt ležet a nic nedělat, a to jaksi nelze, takže proto se ptám.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
24.7.10 08:24

to je jasný někd je to fakt děs když si to člověk nemůže vzít já jelikož u malé byla těhoná přes lěto nejsem nikdy nemocná ale v zime třeba dvakrát a ted budu těhule přes zimu tak su nato zvědavá.v knížečce bohužel o tom nic nen jen co nesmíš vubec jinak na vše se rači ptát lékaře.možná mi to doktorka říkala co můžu ale yla jsem tak rozhozená z toho co mi řekla že jsem zapoměla aji v kolik přesně mám jít na další kontrolu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
24.7.10 08:25

Kyblíčku já se vždycky chci taky zeptat na x věcí, a nakonec odejdu a za dvěřma si řeknu ty seš blbec vždyť ses jí nezeptala na… :lol:

Holky co plánujete dneska dělat? Chlap jede k jeho rodičům, tak budeme sami s bobískem, teda jako s našíma ale bez něj myslim :mrgreen: Já a moje vyjadřování :roll: A jak tak koukám, tak budeme doma, páč ani na zahradu se nedostaneme když prší. A nevim ani co mám vařit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí