Poradna duly
Jana Čurdová
my bydlíme s babičkou a dědou od manžela ale máme své postavené spíše druhé patro než podkroví a tak jdeme k nim dolu babička má 80.narozeniny a pak chce jet manžel na nákej koncert tak neím jestli pojede pokud ona budeme na tom stejně a budem sami doma
ale vařit naštestí nemusím bude svíčková dole takže paráda u malé sem k ní snědla 6 knedlí tak sem na sebe zvědavá ted. ![]()
Já teda v prvním těhu moc nejedla, hlavně na začátku to jsem zhubla snad 3kg, už přesně nevím. Sladký jsem nejdla, jen třeba když už tak ráno, večer, ovoce, zeleninu.. Stejně sem přibrala 20kg. Ale když pak viděla dr po porodu Petra, tak říkala, že i kdybych nejedla vůbec tak to dítě ty 4kg bude mít, že to má v genech. Takže jsem mohla klidně jíst ![]()
dobré ráno holky, jsem tu nebyla, nestíhám…dnes mi mladší dítko odjíždí na tábor a takovéto počasí
no a já pak pofrčím za příťou, protože tento týden má tatínek…no abyste tomu rozuměly, máme střídavou péči a ještě tak, že se stěhujeme my, děti zůstali ve svém domově…je to na palici, ale manžel si užíval posledních 8 let jinde a to už jsem opravdu psychicky nedávala, tak jsme se po 17 letech rozvedli…
Ahoj holky, dnes je u nás v Liberci pěkná zima, prší, tak asi zůstaneme doma. Na návštěvu přijedou známí z Pardubic - čekají mimi v září, tak snad vydržím nic neprozradit:-) Ale musím uvařit oběd - hodím kuře do trouby a uvařím rýži se zeleninou. Snad to neskončí
…
Zatím je mi nejhůř odpoledne a když musím do nějakého obchodu - zvedá se mi kufr ze všech pachů…
Vidím, že s prvním a jediným manželem, žádným dítětem a vlastním bytem daleko ode všech příbuzných máme pěkně nudnou domácnost ve srovnání s ostatními:-) Ale je to jedno - hlavně ať je tentokrát vše vpořádku. A ať nám to vyjde všem… ![]()
Šema píše:
Kaji moc děkujeme za tabulku, jsi šikulka!!! Děkujeme moc! Já jen přidám věk a to 25. DíkyHolky chci se zeptat, mám dneska náznak na bolest hlavy, a je mi jasný, že prášky se nemůžou, nevíte jestli třeba paralen, nebo víte o tom někdo něco? Na to dost trpím, ani nevím jak jsem to měla při Davídkovi
miláčik paralen můžeš,je to neškodný
dobré ranko,tak ted jsem taktak přežila návštěvu nasí jednoty…boze..ja snadanido obchodu nebudu moct jit…nesnáším salámy a jakasi babinka přede mnou si jich nechala nakrajet,snad od každyho druhu 10dk..boze..jsem si musela pořád dokola na dveřích čist jak mají pracovní dobu,jinmak bych jim tam vrhla…a to jsem si dneska rano rikala jak je mi dobre…pri probuzeni..uvarila jsem nastesti uz vcera takyze denska nic..chtela bych jet do obchodáku do jihlavy,ale nevim jak to zvladnu..
![]()
jancab píše:
Ahoj holky, dnes je u nás v Liberci pěkná zima, prší, tak asi zůstaneme doma. Na návštěvu přijedou známí z Pardubic - čekají mimi v září, tak snad vydržím nic neprozradit:-) Ale musím uvařit oběd - hodím kuře do trouby a uvařím rýži se zeleninou. Snad to neskončí…
Zatím je mi nejhůř odpoledne a když musím do nějakého obchodu - zvedá se mi kufr ze všech pachů…Vidím, že s prvním a jediným manželem, žádným dítětem a vlastním bytem daleko ode všech příbuzných máme pěkně nudnou domácnost ve srovnání s ostatními:-) Ale je to jedno - hlavně ať je tentokrát vše vpořádku. A ať nám to vyjde všem…
to je jasný je to jedno hlavě aby bylo vše v pořádku budu držet palečky mě je nehur večer rano nic ale večer mi byvá zle ale ještě jsem nezvracela u malé jen jednou tak snad to tak bude i ted ![]()
tak to zatím mě smrdí vonakvy u malé jsem nejdela kuřecí masi když jsem ho cítíla blo mi nazvracení všichni na mě koukali že zrovna kuřecí nejím ale po malé jako by se to nikdy nestalo a zase ho jím normálněkromě teda topinek to nejím z toho jsem se pozvracela u malé a i tedka jsem si dala pizuu na ní byl česnek a bylo pěkně zle ale zvládla jsem o bez záchodu ![]()
Ahojky všem, vítám i novou těhulku a přeji hodně štěstí a zdravíčka, a to až do konce… ![]()
Holky chci se zeptat, nabízela vám gyndr. testík na 12 tt za 1500,– kvůli vývojovým vadám? Mělo by to především být zaměřeno na downův syndrom… Já nad tím pořád přemýšlím, jestli si to dát nebo ne, ale asi ne, pak mi říkala že na 16 tt by stejně měla takový podobný testík podstoupit… jak jste na tom vy?
me vadí i bonbony..takové ty uměle cucave..ten smradek z nich…přítel vozi v autě pytlicek tech malinkech snad zpolskanebo odkud..tak to je des…jinak jsem zatim taky nevrhla..ale je mi poradzle…teda krome dneska rano..pak to zase najelo do starych koleji
posnidala jsem..jakz takz..
no nic do jihlavy si vezmu hromadu pytliku nederavych..a nejak bude ![]()
Ivušáček píše:
Ahojky všem, vítám i novou těhulku a přeji hodně štěstí a zdravíčka, a to až do konce…Holky chci se zeptat, nabízela vám gyndr. testík na 12 tt za 1500,– kvůli vývojovým vadám? Mělo by to především být zaměřeno na downův syndrom… Já nad tím pořád přemýšlím, jestli si to dát nebo ne, ale asi ne, pak mi říkala že na 16 tt by stejně měla takový podobný testík podstoupit… jak jste na tom vy?
Ahoj holky,
mně se podezřele dělá líp, tak sem trošku na nervy, ach jo - to je furt něco. Pořád zkoumám, jestli mě bolej prsa, jestli mi smrdí tohle nebo tamto.....jestli já neskončim v blázinci, tak nevim ![]()
dobaluju poslední věci. dneska na tejden odjíždíme, nevím, jestli se sem dostanu, tak na sebe buďte opatrný a mějte se fajn.
Šemi, já si myslim, že paralen je neškodnej, taky jsem ho v těhu brala. Na bolesti hlavy dost trpim, vím, že paralen mi nikdy nezabere, ale musim říct, že tenkrát zabral - a občas i půlka ![]()
škurpi - mně se to náhodou líbí, jak to máte pořešený. Myslim, že je pro děti lepší, že jsou pořád v jednom bytě..nemaj stres s přesouváním a jsou prostě doma!!!
Ivet já se taky pořád pozoruju ![]()
Příspěvek upraven 24.07.10 v 09:30
Ivu, to ti asi nebízela ten screening. Vím, že někde za to chtěj prachy, můj dr. to dělá automaticky, ale radši se ho na to příště zeptám. Na další KO bych měla být 9+4
Dneska už 8+0 - docela to utíká, ale hlavně aby bylo všechno dobrý, fakt se hrozně bojim ![]()