Poradna duly
Jana Čurdová
Ivi, taky se přidávám ke gratulacím a tiše závidím
za deset dní se snad taky dočkám.
Jessi, dívám se, že bych mohla mít možná termín porodu jako ty. Ty jseš tedka tak v tom 5týdnu že?
Ivuš - to je dobrý, ať žije babyboom.
Holky budu se muset odmlčet - naše malá včera stoupla na včelu, má napuchlou nožku a nejde jí spát. Už v noci na dnešek se pořád budila a od půlnoci do tří nespala. Přes den byla strašně ukňouraná, nechala se nosit a plakala že ji bolí nožička. A teď se zase budí tak budu muset za ní. Asi si ji vezmu k sobě do postele, zlatíčko moje
Ivušáček píše:
Holky když jsem čekala na příjem u sestry, tak si představte, že jsem 95 těhule od začátku roku. Jen u té mé doktorky, a co teprve celý město… to asi zase bude pěkný nával do porodnice…
no ty bláho!!! A já myslela, že už to polevilo ![]()
janna24 píše:
Jessi, dívám se, že bych mohla mít možná termín porodu jako ty. Ty jseš tedka tak v tom 5týdnu že?
Janni, no já právě vůbec nevím, jak to se mnou je
počítala jsem termín od poslední ms, což bylo 4.6. ale 12.7. jsem byla u doktora a ten mi řek, že těhu nejsem a 19. už jsem měla pozitivní test
![]()
Ivet druhá vlna, sestra říkala, že to jsou převážně druhorodičky…
Gremli dobrou noc. My v noci zase spíme mizerně protože nám rostou poslední zuby, a k tomu to dusno… chudinka malá… Jak máš vlastně staré dítě? Já se toho taky dost bojím… ty vosy a včely jsou fakt všude a ta moje princezna strašně ráda chodí bosa…
Jinak Jani neboj, uteče to jako voda, a tu čárečku v té krásné siluetce uvidíš taky… Když jsem se objednávala byla jsem ve 4 tt a tak jsem čekala 14 dní, a dneska jsem se dočkala… Další kontrola je až ke konci srpna… to čekání je hrozné, ale to snad už pak dostanu těhu průkazku a půjdu na první odběr krve a testíky a testíky… ![]()
Jess, já si myslim, že tam nic neviděl, tak prostě usoudil, že těhu nejsi.....Ale máš // a nedostala jsi to ani po vyvolávačce, takže to bych viděla jako jasnou věc ![]()
Holky to jsme přesně my, co se jelo první dítě.. to přesně souhlasí a teď pojedeme všichni druhé kolo
Já když byla s klukem v porodce tak se rodilo i 35 děti denně, zazec
Holky jdu si lehnout, mějte klidnou noc..
Gremlínku držíme maličké palečky at jí to přestane bolet, kočička malá
Ivušáček píše:
Ivet druhá vlna, sestra říkala, že to jsou převážně druhorodičky…
Hmm, to jsem se měla už tak v březnu registrovat do porodnice
![]()
Ivetza píše:
Jess, já si myslim, že tam nic neviděl, tak prostě usoudil, že těhu nejsi.....Ale máš // a nedostala jsi to ani po vyvolávačce, takže to bych viděla jako jasnou věc
Ivet já už taky začínám pomalu věřit, že jsem fakt těhu
ale v kolikátém jsem týdnu, to fakt těžko říct … ![]()
No holky já ych chtěla rodit u Apolináře a tam se musím registrovat už 14týden ![]()
Jess, třeba jsi měla ovu dýl a proto dr. nic neviděl… Já třeba dělohu na 6tt mám jen mírně zvětšenou,…takže jsi mohla být jen 3tt a on nic neviděl… uvidíš, co Ti řekne, stejně se většinou TP počítá podle velikosti mimi. Já taky nemám zatím pevný TP, protože mimi bylo mililinkaté, ale na příští prohlídce bude už klíček větší, aby šel změřit… ![]()
Ivušáčku, veliká gratulace
![]()
Ivet, manžela závidím. Ale já teda nežehlím, on taky ne, chodíme ve zmačkaným. Já nějak nejsem zrovna moc hospodyně mno
Úklid mi neva, dítěti vařím, nám jenom sem tam něco… ale žehlení nenávidím a nedokážu se k tomu donutit. No až budou děti větší a budou jíst dospělácký jídla, tak mě to určo aspoň donutí víc vařit, tahle na to kašlu, protože manžel stejnak skoro nic nejí. Aktuálně má období, že každej večer jí mlíko s corn flakama, jindy zas měl období, kdy jedl každej večer chleba se šunkou, pak tousty, polívku z pytlíku, mraženou pizzu… a když mu něco uvařím, tak to jako sní, ale že by z toho byl nějak nadšenej, to ne. K obědu sní cokoliv, ale to chodí do restaurace, když je v práci… a k večeři prostě skoro nic nechce, málokdy sní něco teplýho. No a co se nějaký pomoci s domácností týče, tak to taky nehrozí, dyť přece není potřeba furt uklízet… možná by uklidil, kdyby se brodil po kolena v odpadkách, jinak asi ne. Ale zase s Vojtíkem pomáhá furt a bez keců a miluje ho, vydělává slušný peníze, nechlastá, má nás rád… tak mu to holt nějak odpustím mno ![]()
Janni24, ty jdeš taky za 10 dnů na ko poprvé? Nebo už jsi byla? Já si tu přijdu jak exot, jsem si furt říkala, že času na ko dost… a teďka si říkám, že jsem pitomá, že to nevydržím, že jsem se měla objednat hned, kdy jsem našla //. Njn ale já čekala, že mě objedná třeba za týden od telefonátu a ne za 3 týdny
No ale tak aspoň to bude jasný. Srdíčko už bude a pokud nebude, nebudou žádné plané naděje. Ale prostě bude a konec úvah. Ale stejně na to nejde nemyslet.
Btw jak jste na tom s bazénama? já bych chtěla s Vojtíkem chodit na plavčo konečně, ale zase si říkám, abych něco nechytla… ta voda nadlehčuje, takže nějaký šílený zvedání by to nebylo, ale ta infekce mě straší. Docela mě to mrzí, že ho o to ochudím, do roka jsem nechtěla, protože to u nás stojí 400Kč/30min, ale od roka jsem našla kurz za polovic… tak bych šla hned. Počkám asi po kontrole, ale spíš počítám, že mi to gyndařka stejnak nedoporučí…
Jessie píše:Ivetza píše:Ivet já už taky začínám pomalu věřit, že jsem fakt těhu
Jess, já si myslim, že tam nic neviděl, tak prostě usoudil, že těhu nejsi.....Ale máš // a nedostala jsi to ani po vyvolávačce, takže to bych viděla jako jasnou věcale v kolikátém jsem týdnu, to fakt těžko říct …
To se bude muset říct až podle utz, protože podle mě se ti posunula ovulace…