♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
22.7.10 18:35

jé na Vánoce! to byl určitě nejhezčí dáreček :wink:
no jo záleží na koho narazíš, no :( ale nevěděla jsem že se kolem tebe takhle střídaj směny, když rodíš… když něco začnou tak by to měl ten samej člověk dokončit.. no ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 18:48

Jani já byla na příjmu 24.12 v 9:30 a porodila sem až 25.12 ráno v 10:25. takže to byla noční a ranní směna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.7.10 19:20

Ty jo, jít do porodnice 24.12. - to musely bejt vánoce :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.7.10 19:21

holky, já mám manžela :srdce: :srdce: Žehlí!!! abych to nemusela dělat já a nenamáhala břicho :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
22.7.10 19:26
Ivetza píše:
holky, já mám manžela :srdce: :srdce: Žehlí!!! abych to nemusela dělat já a nenamáhala břicho :andel:

Téda, Ivet, to je nádhera. Já se obávám, že ten můj by ani nenašel žehličku … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.7.10 19:32
Jessie píše:
Ivetza píše:
holky, já mám manžela :srdce: :srdce: Žehlí!!! abych to nemusela dělat já a nenamáhala břicho :andel:
Téda, Ivet, to je nádhera. Já se obávám, že ten můj by ani nenašel žehličku … :mrgreen:

No asi bych u toho padla v tom dusnu!!! zítra musim zabalit věci na tejden, tak kdybychom nežehlili, asi by nebylo co balit :oops:
Ale já se starám o jeho pitnej režim a podávám z lednice pivo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
22.7.10 19:42

** Ivet**::mrgreen: tak to musí bejt spokojenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.7.10 19:51

Ivuško moc gratuluju k srdíčku :-)
Děti už spí, manžel má už několik let tradiční čtvrteční večer s kamarádama tak mám klid.Normálně bych si uvařila kafe, většinou tak třetí za den, ale teď si ho raději odpustím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.7.10 19:53

Ivetza - teda to je bomba - manža žehlí a ty drbeš s holkama na netu :palec: to buedu muset nadhodit doma. Ale je mi jasný co uslyším: že v nevyžehleném se dá taky chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.10 19:55

holky,já nevím,o čem psát,když mám do :srdce: 10dní čas :?: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.7.10 19:59

SVET. - to je čekání,co? taky mě to nějak neutíká. Však nemusíš psát, klidně jen tak pročítej, když tě něco napadle tak to sem prostě písni a nebo kdyby ses chtěla něco zeptat nás co už jsme rodily :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.10 20:02

gremlík-děkuju,to je dobrý vědět…já dnes objevila na puse výstavní opar :zed:
vůbec na ně netrpím,ale slyšela jsem,že je to v těhotenství normální…ale štve mě syčák jeden :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.7.10 20:07

no já jsem teda na opary trpěla od mala, žádná větší událost se bez něj neobešla - první rande, maturita, autoškola, důležité zkoušky na VŠ. Snad jen svatba byla bez a to díky tomu že jsem si pusu mazala Vectavirem už měsíc dopředu. Ale od prvního porodu je mám mnohem míň často, zato převážně v nose a to je teda něco :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
22.7.10 20:09

Čusíček, děkuji za gratulace, Ivet tiše Ti závidím, můj manžel a žehlička, to fakt asi by nešlo dohromady, ten maximálně zaplne pračku a tím to hasne… jo a občas i prádlo pověsí, ale k žehličce bych ho nedostala, ani za sud piva… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
22.7.10 20:17

Holky když jsem čekala na příjem u sestry, tak si představte, že jsem 95 těhule od začátku roku. Jen u té mé doktorky, a co teprve celý město… to asi zase bude pěkný nával do porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí