Poradna duly
Jana Čurdová
jé na Vánoce! to byl určitě nejhezčí dáreček ![]()
no jo záleží na koho narazíš, no
ale nevěděla jsem že se kolem tebe takhle střídaj směny, když rodíš… když něco začnou tak by to měl ten samej člověk dokončit.. no ne? ![]()
Jani já byla na příjmu 24.12 v 9:30 a porodila sem až 25.12 ráno v 10:25. takže to byla noční a ranní směna
holky, já mám manžela
Žehlí!!! abych to nemusela dělat já a nenamáhala břicho ![]()
Ivetza píše:
holky, já mám manžela![]()
Žehlí!!! abych to nemusela dělat já a nenamáhala břicho
Téda, Ivet, to je nádhera. Já se obávám, že ten můj by ani nenašel žehličku … ![]()
Jessie píše:Ivetza píše:Téda, Ivet, to je nádhera. Já se obávám, že ten můj by ani nenašel žehličku …
holky, já mám manžela![]()
Žehlí!!! abych to nemusela dělat já a nenamáhala břicho
No asi bych u toho padla v tom dusnu!!! zítra musim zabalit věci na tejden, tak kdybychom nežehlili, asi by nebylo co balit ![]()
Ale já se starám o jeho pitnej režim a podávám z lednice pivo
![]()
Ivuško moc gratuluju k srdíčku ![]()
Děti už spí, manžel má už několik let tradiční čtvrteční večer s kamarádama tak mám klid.Normálně bych si uvařila kafe, většinou tak třetí za den, ale teď si ho raději odpustím ![]()
Ivetza - teda to je bomba - manža žehlí a ty drbeš s holkama na netu
to buedu muset nadhodit doma. Ale je mi jasný co uslyším: že v nevyžehleném se dá taky chodit
SVET. - to je čekání,co? taky mě to nějak neutíká. Však nemusíš psát, klidně jen tak pročítej, když tě něco napadle tak to sem prostě písni a nebo kdyby ses chtěla něco zeptat nás co už jsme rodily ![]()
gremlík-děkuju,to je dobrý vědět…já dnes objevila na puse výstavní opar ![]()
vůbec na ně netrpím,ale slyšela jsem,že je to v těhotenství normální…ale štve mě syčák jeden ![]()
no já jsem teda na opary trpěla od mala, žádná větší událost se bez něj neobešla - první rande, maturita, autoškola, důležité zkoušky na VŠ. Snad jen svatba byla bez a to díky tomu že jsem si pusu mazala Vectavirem už měsíc dopředu. Ale od prvního porodu je mám mnohem míň často, zato převážně v nose a to je teda něco ![]()
Čusíček, děkuji za gratulace, Ivet tiše Ti závidím, můj manžel a žehlička, to fakt asi by nešlo dohromady, ten maximálně zaplne pračku a tím to hasne… jo a občas i prádlo pověsí, ale k žehličce bych ho nedostala, ani za sud piva… ![]()
Holky když jsem čekala na příjem u sestry, tak si představte, že jsem 95 těhule od začátku roku. Jen u té mé doktorky, a co teprve celý město… to asi zase bude pěkný nával do porodnice…