Poradna duly
Jana Čurdová
Hermi, vítej
Zrovna jsem včera přemýšlela, že dvojčátka ještě nemáme ![]()
Šemo-já otěhotněla 2.7
dnes jsem 4tt+5dní
ale myslím,že je dobře,že na gyndu jdeš až v půlce srpna-to už budeš mít i
![]()
Děkuju
teprve to doma zpracováváme,bude to záhul,ale zvládne se to ![]()
Ivet nevím, já přišla asi 2 hodiny po, ale co říkaly ženský v čekárně… že přišla ženská, že si udělala procházku a přišla k dr. že se cítí divně, že jí pobolívá břicho a tak… no a dr. jí raději vzala hned, a pak už to prý byl fofr… v tu chvíli tam byly dvě sestry, protože jedna končila a předávala to druhé, a to bylo štěstí, protože to všechno začalo lítat, zavolali sanitku, a než dojela, tak mrňousek byl na světě… oba v pořádku odvezla sanitka do špitálu… ![]()
Hermo vítáme vás tři
Máme tu i dvojčátka, nádhernýýýý !!!
Tak děvčata, víte kdy já jdu na gyndu??? V pondělí teď 26,7 takže to tam fakt nic neuvidí. Ale prý má dr dovolenou, takže abych teda přišla než něco zenedbat ![]()
šemi, moc toho vidět nebude, ale myslim, že dutinka by být mohla.
A dr má pravdu, lepší 2× brzy než 1 pozdě ![]()
Šemo,Aspoň ti vezme krev a budeš vědět,jestli hcg krásně stoupá ![]()
Ahoj holky, přeji všem krásný den, dneska opět asi bude hooodně teplo ![]()
Ty, které jsou k dr.přeji hodně štěstíčka, pak dejte vědět, jak jste dopadly. My dneska budeme malovat další část obýváku, tak se strašně těším.
Jedu nakoupit a až se má drahá polovička vrátí z práce, tak jdeme na to malování. Já teda spíše budu jen radit
pěkný den všem.
Jo jo souhlasím s Ivet, je to lepší dřív, než pak čekat dobu…
Ty bláho malovat? To bychom asi taky potřebovali, ale letos to ještě snad vydrží, není moc čásek…
Dobré ráno holky
Teda, nás tu už je. To je super ![]()
Hermi, dvojčátka? No to je nádhera!
Já jdu k doktorovi v pondělí, mám tu kontrolu naplánovanou od 12.7. kdy mi píchl dr tu vyvolávačku
Mě teda určitě nebude naprosto sedět ten výpočet podle poslední ms … tak teda nevim, jak to bude počítat ![]()
Ivušáčku a taky jdu ve 14hodin ![]()
Tak mám uvařeno. Dělala jsem kuřecí nudličky se sýrovou omáčkou, a ještě vařím testoviny. Mňam, už se na to těším ![]()