♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
27.7.10 21:24
mscat píše:
lisa:jasné…zavrtávání embrya ano..i to může způsobit špinění.
no ale víš jak to je…může to být cokoliv..doufejme že dr přijde na to o co jde a že to bude ok.a kdybych i já vám přišla nějak jakože moc chytrá..tak to jako nehážu machra a nechci tady dělat chytrou. :-D
jen už do snažilek jsem chodila rok a půl a dost jsem už taky nastudovala na netu a tak..takže :wink:

Nehážu machra prej, dobrej hlod :lol:

Letím papa berušky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
27.7.10 22:41

Ahojky děvčata. Tak já jdu konečně zítra ráno na KO. Už se nemůžu dočkat, přišlo mi to šílené čekání jako věčnost. Dám pak vědět jak jsem dopadla, jen doufám, že uslyším samá pozitiva a hlavně :srdce: . Zítra začínám 8tt, tak snad už je :srdce: dostatečně silné. Mějte se krásně, přeji všem bezproblémové těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
28.7.10 06:48

LaChica - tak ať kontrola dopadne dobře! :palec:

Já zítra začínám teprve 6. týden, takže si na :srdce: ještě musíme počkat…

Světli - snad i TObě dopadne kontrola dobře… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
28.7.10 06:55

Dobré ranko těhulky, a taky zdravím bradavičnaté prasátko, :lol: teda Šemi, to jsem se po ránu pěkně zasmála… :lol:

Jinak Světlano, ať ti to dobře dopadne, já jsem teda takový plašan, že s každým prdem chodím za dr. takže bych tam letěla při prvním nějakým takovým špinění…

LaChica i tobě přeji, aby kontrola dobře dopadla, a bylo vše OK…

Holky pak dejte vědět jak jste dopadly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 08:07

Dobré ránko :kytka:

Tak jak se dneska máte??

Já jdu vařit, dneska toho mám víc a pak má přijet kámoška tak mám co dělat :think:

Všem držíme palečky na kontrolách!!! :hug:

JÉÉÉÉÉ JÁ MÁM NA METŘÍČKU UŽ JINÝ OBRÁZEK :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.10 08:19

takže holky…volala jsem na gyndu a sestra mi řekla,ať přijdu.takže to asi normální není:-( takže já jdu do sprchy a razím…pak napíšu co a jak…držte mi palce,prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
28.7.10 08:31

Světluš, myslíme na Tebe, pak dej vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 08:42

Svetluš tfujtfujtfujffuj, myslíme na tebe moc!!! Neboj, bude to v pořádku! Drž se a dej vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
28.7.10 08:48

ahooojte

Svetlna:držím pěsti!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.7.10 09:12
lisa3 píše:
Já četla že v době uhnizďování špinit můžeš. Nesmí to být čerstvá krev. A dr. mi říkala že dobře založenému těhotenství nevadí ani silné krvácení. Já u toho posledního zamlklého těhot. nekrvácela ani nešpinila. Když jsem čekala kluka tak jsem krvácela šíleně a má 16. A v dalších těhot taky. Buď v klidu nic netahej. Ráno to zavolej svojí dr.

Jej, tos mě uklidnila. |Vzpomněla jsem si, že v době MS jsem 1 den špinila taky, ale to jsem ještě netušila, že jsem těhu a pak už tam byly ty // tak doufám, že OK.
Holky, jen klidně machrujte, ráda se něco dozvím :palec: :wink:
Světlano, držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
28.7.10 09:29

Já jsem taky lehce zašpinila 7. a 8. den po pravděpodobném oplození. V předchozích 2 měsících se mi pak rovnou rozjelo krvácení a přešlo v menstruaci, tak jsem si říkala, že těhotenství tentokrát zase nepřijde. A dala jsem si několik deci vína, když teda opět nejsem těhotná :lol: Jenže špinění ustalo a menstruace nepřišla… Tak si říkám, že tentokrát se vajíčko zavrtalo pořádně a vydrží:-) Posledně jsem v prvních 4 týdnech nešpinila vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
28.7.10 10:04

Dobré ráno děvčata, tak jsem po kontrole. Srdíčko nádherně bilo :srdce: to je úleva. Plod už má 9 mm a TP vyšlo na 17.3. Představte si, že dle ultrazvuku a velikosti plodu se délka těhu shoduje přesně na den s délkou dle MS. Takže abych udala kompletní údaje do tabulky: věk 29, Turnov, prvorodička a jména jsou zatím v jednání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 10:20

:srdce: Lachica gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je dobře že už máte krásně vidět :srdce: Mám radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.10 10:24

takže holky…myslím,že jsem dopadla dobře…na UTZ jsem viděla jenom takovou malou kuličku :palec: doktorka říkala,že nic špatného tam nevidí,sliznice je hooodně vysoko,děloha větší a je tam ta kulička :potlesk: ale říkala,že to vypadá spíš na 4tt a kousíček…každopádně žádnej hematom,žádná krev tam není,prejť takhle špiní 50-60% těhulek takhle na začátku.mám to ale hlídat,kdyby to byla čistá krev je to špatně,nebo kdybych měla křeče…nechala mi termín na pondělní UTZ,abychom věděli,jestli se kulička zvětšuje…takže jsem stejně lehce nervózní :-( říkala,ať papám tu listovku,ale žádnej ultroš mi nenapsala,že je to prejť na přírodě a hlavně uvidíme v pondělí…tak já vám nevím :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.7.10 10:42

Svetlno bude to dobré. :srdce:
Lachica gratuliji. :hug:
Já si totiž myslím že co se má stát to se stane i kdyby se člověk stavěl na hlavu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí