♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3992
28.7.10 20:24

Holky k těm knížkám o těhotenství, taky jsem si koupila tu od A. Pařízka a zdá se mi super. Hlavně je to český autor, což mě těší. A dá se sehnat na Aukru nebo na Mimibazaru, každou chvilku jí tam někdo nabízí, tak koukněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200

šemi tak u toho chtela byt…hihi,ja jeste nebyla az tak dojata,jen jsem cucuela na jakysi film americky o lassce na stredni škole..tak jako zjihla jsem to jo..ale bude hur… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992

Holky k těm knížkám o těhotenství, taky jsem si koupila tu od A. Pařízka a zdá se mi super. Hlavně je to český autor, což mě těší. A dá se sehnat na Aukru nebo na Mimibazaru, každou chvilku jí tam někdo nabízí, tak koukněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
28.7.10 20:25

šemi tak u toho chtela byt…hihi,ja jeste nebyla az tak dojata,jen jsem cucuela na jakysi film americky o lassce na stredni škole..tak jako zjihla jsem to jo..ale bude hur… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
28.7.10 20:35

to mě se taky chce furt bulet.holky mě ty osičky tak bolej že nemůžu ani mluvit ani jest jak to mám natekl.í takže asi zachvilu vyhraje paralen jinak to nevydržím to je jak na potvoru fut nic a ted přijde všechno když nemůžu žádný prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 20:39

A. Pařízek je strejda kámošky, takže vždycky když jí potkám, tak řeknu ať ho pozdravuje :lol: Právě jsem se chtěla zeptat, jestli by byl ochotný mě odrodit, sám, ale kolik by to asi stálo, že??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
28.7.10 20:44

tak se pro dnešek loučím jdu odpočívat a asi spát dneska jsem skoro nespa :hug: la

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.7.10 20:46

Kyblicek mě taky naposledy bolely osmičky v těhotenství koupila jsem si ten gel pro miminka na prořezávaní zoubků celkem to zabíralo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211

holky nevíte náhodou jestli někde v Praze dělají ultrazvuk bez objednání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405

fakt tak toho teda skusím mám ho doma tak hned jsdu nato to ničemu neulíží ne,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
28.7.10 22:29

Holky, byla jsem na dovce a uz nemam sanci docitat,takze vas aspon zdravim, doufam, ze je vse fajn:-)
Ja jdu zitra do 1.poradny, bude to 9.tyden :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
28.7.10 23:33

Ahojky, tak jsem vás dočetla, ale reagovat na všechno už nebudu, půjdu chrnět, jsem celkem mrtvá.

Taky už mám pocit, že mi leze břicho, ale já to fakt nepoznám, mám hroznou pneumatiku. Akorát to teď vypadá ještě o něco hůř než předtím :zed: Rozhodně nevypadám jako těhotná, ale jako sádelňák. Ale tak časem se to zakulatí a ten špek se trochu ztratí… snad…

O screeningu už jsem psala… já půjdu i za ty prachy.

A těhu knížku jsem nečetla žádnou a teďka taky asi číst nebudu… já na to nějak nejsem. Všechno si zjistím na netu, jsem fakt počítačovej závislák a ty knížky už mě nějak nebaví. Jsem ostuda, je mi to jasný.

No a taky se hrozně dojímám, furt bych u něčeho řvala… stačí si přečíst titulek o nějakým nemocným dítěti v novinách nebo zahlídnout něco v TV a už se mi derou slzy do očí. Ale někdy se mi chce brečet i z úplnejch hovadin… no snad to přejde.

Mažu teďka do pelechu, tak zatím paa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.7.10 07:05

Dobré ranko těhulky, jak se dneska máte? Sotva jsem já sotva jsem vstala, tak byl zase šla spát… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
29.7.10 07:25

Dobré ráno tak to jsme dvě večer sem si stejně musela zít paralen nemohla jsem ani usnout a dneska j to lepší tak snad to zase nezačne.Jinak se vubec ale vubec nic nechce ještě že nemusím vařit mám uvařeno z včera.Budu držet pěstičk kdo jde dneska na kontrolu.šla bych taky znova teda aby už bylo větší ale šla byh hned :wink: já už bych toho mrnouska chtela cítit jen co ted citim ze mi je zle a nic vic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.7.10 07:35

Dobré ránko

Teda to by byla noc jak bejk :nevim: Šla jsem snad 10krát čůrat ale plný močák! :nevim: Mě snad příjde že co vypiku před den tak se to uvolnuje až v noci, nebo nevím, každopádně běhat dolu po schodech, supr no :think:

A jako perla?? Já mám kg nahoře???? Takže jako co to je toto?? :pocitac: To se mi teda přestává líbít. Miminko neni ještě ani vidět a já mám kg nahoře, no to ne teda.. a to bude asi moje pizza ne?? :zed: Sladký nejim :nevim:

Kdo jde dneska na kontrolu tak držíme palečky!! :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital