Poradna duly
Jana Čurdová
S nočníkem to byl u nás boj- Řekla jsem si, že nebude mít do 2 let plíny, jenže mu to necvakalo vůbec! Pak teda bylo léto, ale žádný teplo ještě tak jsem řekla že to zkusím. Nic, prostě nezájem. Hodina na nočníku a šel pryč a za rohem se počůral, ale viděla jsem na něm, že ví ale je línej. Tak jsem začala být ráznější, protože na něj to někdy jinak nejde, a fakt jedno ráno příšel a miminko čůrat, pak maminko kakat a nakonec když šel spát tak nechtěl ani na spaní, ale to jsem mu nechala ještě asi 4noci a pak sundala, ted když hodně pije tak se někdy počůrá, tkaže má pod sebou ty no jak se to jmenuje.. no ty podložky. Takže fakt můj názor, dokud jim to nedojde, nemá to cenu. ![]()
Holky jdu vařit a něco dělat, zase juknu. Zatím papa ![]()
Svetluško, držíme palečky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napiš
noa tam pěkně čura taky jí nechtěla apk šla za roh uplně to stejný ted si řekne čurá tam ale nekdy když s hraje si cvrkne že to ještě neřekne v takovích situacích brz ale kadit tam nechce takže kadíme do plínky tak snad začne já utíkám do obchodu teda pujdu polmle abych se zabvila s malou táta bude až do večera dneska pryč ![]()
Dobré ranko, to teda byla noc. Od 3 hodin čumim do stropu a ne a ne usnout
. Od té doby co jsem těhu strašně špatně spím. Máte to taky tak?
LaChica píše:
Dobré ranko, to teda byla noc. Od 3 hodin čumim do stropu a ne a ne usnout. Od té doby co jsem těhu strašně špatně spím. Máte to taky tak?
Bohužel já bych spala furt, furt, furt… ![]()
Ahoojte
Svetlno: nooo
…drž se! ![]()
Holky jinak s tím nočníkem tak mi naštěstí paráda.Malý začal sám od 21 měsíců.nenutila jsem ho.pak ho to přestalo bavit že chtěl zase plýnu ale od těch dvou let už byl bez plýny a od dvou a půl i na noc.Naštěstí na to moc línej nebyl to jsem byla ráda neměli jsme s tím problém.a to se říká že jsou na to holčičky chytřejší ale není to vůbec pravda.Znám tady plno holčiček mají 2roky a půl a ještě si vesele kadí do plyny a nebo se pokadí či počůraj do kalhutek a ani si neřeknou.teda ted konkrétně jedna.ale vůbec to jak kdyby ani neví přijde mi na to ještě hloupá.a to už má tolik.
my se to snad naučíme aspon tam curame ale ven má ještě plínku tak dobře zatím na tom nejsme:-).jinak s tím spaním to mám taky tak u malé jse mi chtelo furt jen spát a ted jak kdy ale kolikrát se mi chce spát lehnu a nic a nejde to třeba dvě hodiny usnout nebo se budím
mscat píše:
AhoojteSvetlno: nooo
Holky jinak s tím nočníkem tak mi naštěstí paráda.Malý začal sám od 21 měsíců.nenutila jsem ho.pak ho to přestalo bavit že chtěl zase plýnu ale od těch dvou let už byl bez plýny a od dvou a půl i na noc.Naštěstí na to moc línej nebyl to jsem byla ráda neměli jsme s tím problém.a to se říká že jsou na to holčičky chytřejší ale není to vůbec pravda.Znám tady plno holčiček mají 2roky a půl a ještě si vesele kadí do plyny a nebo se pokadí či počůraj do kalhutek a ani si neřeknou.teda ted konkrétně jedna.ale vůbec to jak kdyby ani neví přijde mi na to ještě hloupá.a to už má tolik.…drž se!
jinak držím palečky na kontorlu at je všechno v pořádku ![]()
kybliček..moc děkuji. ![]()
a jak máš staré dítko?
ještě menší ne? ![]()
jinak malý mě čůrával hezky doma ale na ven jsme taky mívali plynku to nechtěl venku.takže tak i tak..jednou bez té plyny budete ![]()
Ahojky, tak u nás se dneska vstávalo hrozně brzo, nic moc teda…
Svetlano, teda holka drž se! A pak dej vědět, jak jsi dopadla, moc držím palce!
Co se plínek týče, my na to máme ještě čas. Vojtík je na nějaký učení ještě prťavej. I když teda moje sousedka naučila tu svoji holčičku čůrat a kakat do vany už snad v roce, ale učila ji to v podstatě od porodnice… a ve finále z toho byla nešťastná, že se jí holka nechtěla vyčůrat nikde jinde než doma ve vaně, takže ji nakonec naučila zpátky na plíny… fakt nechápu, proč to takhle udělala… nejdřív se tak snaží ji odnaučit plíny a pak ji to učí zase zpátky. Jí pak vadilo, že chtěla bejt s ní celej den venku a nemohla kvůli tomu, že zadržovala čůrání až domů do vany. Já to určitě hrotit nebudu, možná kolem 18 měsíců začneme se zkoušením, ale když to nepůjde, tak ještě počkáme, až na to bude připravenej.
joo už vidím..budete mít dva roky.tak to jo za chvilku to půjde už hezky ![]()
Kajiszek: jasné to je ještě malý
…můžeš mu jen ukazovat kam se dělá aaa tak jsme začli my,a pak si ho jednou malý sám přinesl že tam chce čůrat a bylo.
no to ta paní udělala teda pěknou blbost že do vany..co to je za nápad.
![]()
taky ten nápad nechápu.joj bude mít dva rok za měsíc a půl hold někomu to jde líp a někomu to trv á nám to trvalo měsíc než tam začla sam čurat furt ne a brečela ale nenutila jsem ju furt jsme to skoušeli pak jí děckaod ségry zatleskali a od te doby chodí na nočním někdy to nestihne nebo tak ale snaží se ![]()
mscat píše:
Kajiszek: jasné to je ještě malý…můžeš mu jen ukazovat kam se dělá aaa tak jsme začli my,a pak si ho jednou malý sám přinesl že tam chce čůrat a bylo.
no to ta paní udělala teda pěknou blbost že do vany..co to je za nápad.
![]()
a kdypak jdeš k doktorce v kolik?