Březňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
26.8.10 22:08

Díky moc, kočky, já jsem samozřejmě taky nadšená, ale byla bych divná, kdyby ne, jsem jejich máma, teda modelek, ne těch fotek :wink:

Blani, ona Emilka taky moc nespolupracovala, pořád zdrhala, ale zaprvé jak říkáš, do určité míry je to pro to dítě hra (ovšem, když něco opravdu nechtěla, tak přes to vlak nejel, mít fotky vztekajícího a vzpouzejícího dítěte by celkem nemělo cenu) a navíc celé focení trvalo skoro dvě hodiny, za tu dobu se toho prostě nafotilo dost na výběr :-)
No a Ninečka je fakt modelka. Tu jsme někam posadili/položili a ona se okamžitě začala křenit nebo se zatvářila nějak jinak, ale vždy vhodně a fotogenicky :D

NiPo, tobě obzvláště děkuji za pochvalu mé osoby, celkem jsem spokojená i já, abych na fotkách vypadala ještě líp, to už by obnášelo tým vizážistů a „retušérů“ za zadkem…nebo fotoshop :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
27.8.10 12:38

Raduš fotečky jsou fakt super teda a dvě hodiny to jsou holky šikulky ,že to zvládli. No a jak si s Ninuškou tak Vám to fakt moc sluší.
Prosím tě kolik taková fotografka za dvě hodiny bere?? Tady je u nás za hodinu 1000,–

Luci myslím na tebe a držím palečky ať máte soud brzy za sebou ani jsem nevěděla ,že malej jel k moři s tatínkem?? a kde byli?? a jak dlouho??

Včra jsem byla na genetice a mimi je v pořádku byla to paráda se na něj čučet 20 min.

Nejde mi počítač mám zapojený provizorní ,tak na net ani moc nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.8.10 13:16

Ahoj holky

Raduš taky by mě zajímalo kolik si platila,vím že tam Jarka má nějaký ceník,ale takhle to bude rychlejší.I bych tu cestu podstoupila ,ale musím kouknout kolik to je km…
Jinak včera jsem byla s Matějem u dr.a má ekzém,ale jak ho to svědí,hrůza drbe se a brečí.Má to na ručičkách nejvíc a na noze a na břiše,kde jsme k tomu zase přišli :zed: ,doufám že to nebude atopický-já ho měla když jsem byla malá a v pubertě se to zklidnilo.

Je u nás pěkně hnusně přesně jak na podzim a fučí vítr.
Lucince tu dneska spala kamarádka,tak jsem jak zmlácená…v noci vyvolávaly duchy a ráno už zase strašily v sedm :roll: :roll:

URU mě počítač u Lucky taky nejde,tak jsem ráda za notas…minulý týden ta pračka,do toho nám přestala jít televize,tak jiná anténa…DVD nám taky nejde…všechno se nám sype a to ty věci máme necelých pět let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.8.10 14:12

AHoj holky,
tak vás jdu pozdravit, četla jsem četla, ale nějak nebylo co psát..akorát v úterý jsem se trošku picla s kamarádkou v hospodě, pak jsme spaly u nás, takže ještě kecely, no spát jsme šly asi ve 3 a ráno bylo dost krutý..rok od roku ty kocoviny nějak hůř zvládám..a to jsem hned dopol jela s třema kamarádkama a dětma na Petřín…tam jsem to nějak rozchodila…to bylo ve středu, to bylo nádherně, sluníčko..

Jinak Raduš, fotky už jsem chválila, opravdu nádhera, myslela jsem, že jste byli tady někde, no aspoň jsi mně přivedla na myšlenku, zajít někam do ateliéru..

Jo jinak bylo zajímavé, porovnat výšky a váhy dětí, my teda už máme metr a tipuju cca 16-17 kg, Emík je myslím naprosto v pořádku…neřešila bych tabulky..

Luci, je mi to moc líto, že budeš muset bydlet u táty, tak nějak jsem pochopila, že nemáte nejlepší vztahy..tak snad to nebude na dlouho..a co bude s baráčkem ? prodáte ? pronajmete ?

Blani, to mně mrzí, ten akzém, hlavně když ho to bohužel svědí, chudáček malej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.8.10 17:30

Tak platili jsme dva tisíce a dostaneme za to 40 fotek A5, 5 fotek A3, 3 × 12 stránkový kalendář A4 a CDčko se všemi fotkami. Myslím, že opravdu dobrá cena, ale teda bylo to s 30% slevou (tu jsem získala při nějaké soutěži na FB).
Blani, od vás to do té Kdyně nebude tak hrozné, myslím, přece jen jste o min.50 km blíž. A fakt můžu doporučit, zvládli jsme to i s našimi treperendami. Tobě už Lucinka bude spolupracovat a Matýska nějak ukočírujete, vždyť je to brouček hodnej. Moc me mrzi, ze ma exém, zvlášť, když ho to svědí, ono se takovému prckovi těžko vysvětluje, ať si to neškrábe, viď…
Veru, tak to je super, ze genetika dopadla dobre, moc grauluji. A jak to, ze nemas metrik, at muzeme sledovat, jak jsi na tom?
Věruš, já jsem už nějaké ateliérové focení dětí plánovala dlouho, takže jsem to pak, když jsem na FB objevila tu Jarku, zkombinovala s tou dovčou a bylo.
Tyjo, to je Adámek teda obřík, to je tak o rok napřed v té velikosti, ne?
A to „picnutí“ ti závidím. Až já jednou nebudu těhotná nebo kojící, tak.....se taky picnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.8.10 20:05

Ahojky zdravím všechny,
Věruš no to je Adámek opravdu vysoký a řekla bych jak píše Raduš že určitě je tou výškou tak o rok od normálu vždyť Adámek nemá ještě ani dva a půl roku a to nemá většina dětí ani ve třech letech takovou výšku.Ale asi to taky nebude pak moc s medem když tak poroste pořád o tom by mohla napsat své určitě Adel ta má taky syna vysokého na svůj věk.
Ale hlavní je že jsou děti zdravé ať jsou malí nebo velcí.
Blani to je blbé ten ekzém snad se toho zbavíte co nejdříve hlavně ať ho to nesvědí to je pak na nic.
Raduš fotky úžasné ani nevím jestli už jsem to psala nebo ne ale to nevadí.
Nám taťka odjel na víkend na kola tak jsme doma s dětmi a tedy dnes večer jsou děti u mamky já si jdu sednout s kámoškou po dlouhé době.
Tak se všichni mějte pěkně papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.8.10 23:07

Dobrý večer dámy,

Raduš, tak to je opravdu super cena, za to všechno, to je paráda…
No a to picnutí sem tam si fakt užívám, protože plánujeme na podzim zasazení semínka, tak pak budu mít zase na „pár let“ utrum :lol:

Adámek je opravdu asi velký, všichni to říkají, vypadá jak školkový dítě, akorát chováním je ještě takovej bambula :-D no ale má 2 metrovýho tatínka, tak se není čemu divit..

My budem na víkend taky asi s Adámkem sami, manžel jede za kamrádem a mně se nechtělo, má být hnusně, tak co tam, zavřený v baráku..

Jinak jsem se domlouvala s mamčou, pojedou v září na 10 dní k moři, tak vezmou Adámka s sebou, tak už jsem z toho mírně nervní, tak dlouho bez něj, jsem ještě nebyla..už jsem měla sen, jak padá letadlo, no prdlouš :roll: :-D snažím se brát ty pozitiva, jako že budu mít „volno“ a tak, ale je to těžký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
28.8.10 13:44

Raduš tak za to všechno to je fakt sper cena.

Zovi ,tak to se nedivím,že jsi nervozní byla bych taky 10 dní a tolik km. ,ale neboj Adámek si to užije a ty taky.

U nás škaredě ale to asi všude co?? Tobískovi začala dnes malinko rýma, tak snad z toho nic nebude.
Už jsme i vyžehlila a dnes na všechno prdím.
Chci si koupit notebook předčasně k vánocům ,tak vybírám a vybírám a vůbec mě to nebaví v pták jsem vlítla do města mají docela slušný HP v protonu a když jsem přišla do dvou obchodů ,tak mi řekli ,že jedině na objednávku a já ho chtěla prvně vidět ve skutečnosti a pak mi paní mile sdělila, že už asi ani není, tak to mě dostalo úplně akcička končí v úterý ,tak uvidím v pondělí obvolám pár prodejen jestli někde není.
Holky to je hrůza co jak to uteklo prázdniny - léto a bude zase zima hnus. to jsme si toho sluníčka moc neužili že? no co s počasím nic nenaděláme.
Přeji všem pěkný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.8.10 10:37

Ahoj holky,

Radu ta cena se mi zdá super za to všechno co v tom je. Je fakt, že Ninečka se musí fotit nejlépe, protože na ní stačí se usmát a už se řehtá :srdce: No máte krásnou památku, je to úžasný…

Uru díky, no já jsem předtím furt řešila, jestli ho s ním pustit, bylo to dohromady na 10 dní - 7 dní pobyt + cesta autem :( takhle dlouho beze mě totiž nikdy nebyl - max. 4 dny. Byli v Chorvatsku, nad Splitem a myslím, že to pro Ondru byl zážitek, proto jsem ho hlavně pustila, páč u moře nebyl a se mnou se tam asi jen tak nepodívá :( Asi hůř jsem to nesla já než on, protože mě se fakt hodně stýskalo, sice jsem si udělala program, ale nějak to bylo těžší než se nejdřív zdálo.
Bezva, že je mimi v pořádku. Užívej si bříško a pohlaď ho za nás…
Blani držím palce ať už je to cokoliv. Myslím na tebe :huban:
Zovi teda Adámek je pořádnej chlapák, má být po kom. Ondra je hned v závěsu. Taky mu každej hádá víc a pak vypadá trochu zaostale když neumí tohle a támhleto…

JInak v sobotu vypukne akce kulový blesk, snad to všechno zvládnu, přeci jen když jsem na to sama, je to horší. Teď začínám balit a snad to všechno do čtvrtka stihnu. V pátek mám nějaké zařizování v Praze a pak jsme pozvaní na dětskou oslavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.8.10 15:29

Ahoj holky

tak nevím jak je u vás,ale my snad začneme topit…

Zítra jedeme do PB,sehnala jsem primářku(kožařku)sice bere děti až od deseti let,ale podařilo se mi jí ukecat :palec: .
Už mu na to museji něco dát,od té doby co to má,tak se denně v noci budí asi jak je v klidu a přikrytý,tak ho to svědí a pak se hodinu převaluje a né a né usnout..
Jinak v sobotu jsme měli oslavu,tak super bylo nás jedenáct,hráli jsme activity,srandy kopec :lol: :lol: ,ale dělali jsme to venku a po půlnoci už byla taková kosa,že ani taneček ani alkohol nezabíral :lol:

Raduš koukala jsem na Kdyni a je to 130km,tak to by šlo.Musím ty fotky mít je to krásná památka a hlavně jsou krásný.

Kdyby jste viděly jakou máme v pokojíčku zimu,jak je tam udělaný ten arkýř a ještě tam není okno…to bude až za tři týdny :think: :think: ,to zatím Lucka dole zmrzne,ale kdo mohl tušit jak bude :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
31.8.10 19:14

Ahojte,

koukám, že se ta technika nějak s příchodem chladnějšího počasí sype. Nám taky odešel internet. Dnes sme tu měly opraváře. Musel chudák vydržet houkání vláčku, pohádku O červeném autíčku a svačinu. Ten hned tak po dětech nezatouží. Za to když Nikču vyzvedla babička, rozpovídal se o routrech a IP adresách, tak sem tak na něj koukala a v duchu si říkala, kde jsou ty doby, kdy sem taky používala podobná slova - a hlavně věděla „vo co go“. Ale net konečně po několika dnech jde,a to je hlavní.

V neděli sme k večeru vyrazili s tatínkem pouštět draka. Počasí jak objednané. Drak „Mrak“ lítal vysoko a dítko bylo nadšené.
Dnes nás ale počasí zklamalo. Že je zima, to by ještě člověk překous, ale jednu chvíli svítí slunce, za pár okamžiků slejvák. Nedaleko budují novou cyklostezku, bagříky a válce na dosah ruky a my se bojíme vystrčit nos.

Tak ještě uspat, vyžehlit, poklidit a padnu za vlast. Hezký zbytek večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
31.8.10 23:08

Blani to je nejhorší když vidíš že tvýmu prckovi něco je a nemůžeš mu pomoc, s doktorama to je někdy na palici.Písni jak jste dopadli,o dobré kožaře je docela nouze,tak doufám že se vám zadaří :srdce:

Luci v sobotu budu na tebe myslet,bude to pro tebe asi dost těžký,drž se***

Radu k fotkám není co dodat,taky bych si takový přála,ale pro mě je to teď docela drahé,no ale nikdy neříkej nikdy :-D Jsou fakt nádherný.

Zovi Adámek je teda fakt kus chlapa :lol:

Heli podle fotek na FB koukám jaký to tam máte krásný,šikulové jste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.9.10 14:28

Ahoj holky

tak kožní máme za sebou…vypadá to nejspíš na atopický ekzém,podle toho co má na ručičce a na noze,ale pak má ještě různě po pusině a po rukou zase něco jiného,to jsou nějaká ložiska která se furt rozlézají asi jak to škrábe(to se vždycky udělá jakoby vřídek a pak se z toho udělá stroupek),tak na to máme nějakou ATB mast a na zbytek něco na promazávání+nějaký olejíček do vody.Koupat minimálně a zcela upravit jídelníček což u nás bude asi nejhorší,ale nedá se nic dělat.Kakao,čokoláda cokoliv dobarvovaného(medvídci atd).Vlastně asi ze sladkostí nic moc,džusy…No tak uvidíme hlavně at se to nerozlejzá..dneska jsem objevila další na krku :roll:

Do toho včera po obědě průjem,byl tedy jen třikrát,ale stálo to za to :potlesk: :potlesk: ,pak už nic,ale v noci z ničeho nic přes 38 horečka,tak dostal nurofen a diazepam a ráno nic vůbec nic mu není,náladu má výbornou,tak asi nějaká jednodenní viroza či co :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.9.10 21:28

Blani vím že s jídlem u dětí to je složitý,je těžký jim vysvětlit že něco nemůžou.Věřím že ale najdeš Matýskovi nějakou dobrou náhradu.Zkus ještě vysadit nebo co nejméně mu dávat vajíčka.Vím že jsou ve spoustě věcech,ale myslím vejce jako takové.Držím palečky ať se to zlepší.Já čekám jestli to Ondráškovi na zimu opět vypukne,nemá to sice tak hodně jak popisuješ u Matýska,má to hlavně pod kolínkama,na nártu a pár míst po tělíčku,když si to ale pod kolenama rozškrábe,tak to má až do krve.No uvidíme,teď to má zatím docela dobrý,mažu mu to krémem od firmy Klorane Bebe,byl mi doporučený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.9.10 00:15

Ahojky,
teda to je kosa, to je děs, venku je mi zima, doma je mi zima..teda nebyla by tady zima, jenže máme naprosto strašný okna, který vůbec netěsněj…asi tady letos zmrznem..no nic, už jsem se s přišlým podzimem smířila, stejně nic nenadělám..

Blani, to mně moc mrzí, ten ekzém, no budu vám držet palečky, ať to co nejdřív zmizí…

Raduš, tak to je super, že Emík je ve školce v pohodě, mně teda taky tak před 14-ti dny napadlo, že už by Adámek potřeboval školku-kolektiv, aspoň 1-2 x týdně, že už se doma se mnou tak trošku nudí…ale opravdu si neumím představit, že bych ho zavedla do nového-cizího prostředí a nechala ho tam…to by byl mazec..tak počkám ještě do zimy a zkusím se zeptat ve školce, zda by občas mohl chodit..a do té doby budem trénovat v mateřském centru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí