Březňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
6.8.10 09:29

Heli my máme parkety a po malování jsem kupovala nějaký přípravek na podlahy v drogerce,ale už si nepamatuju jak se to jmenovalo,po tom se podlaha leskla jako nová,tak se zkus jedině zeptat,ať ti poraděj.Rada naprd co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.8.10 10:06

Rada nad zlato :wink: ,zeptám se a něco koupím v drogerce…Díkas

No pojedu pomalu na gyndu-.dneska mám vzít prášek a zjistila jsem,že už žádnej nemám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
6.8.10 12:25

Zdravíme z deštivého odpoledne.

K záchodovému tématu: prkénko na záchod jsme kupovali v OBI cca 60,–- Kč a drží perfektně, manža ještě dokupoval malý plastový nesmysl - schůdek, který pasuje k „noze“ záchoda. A vlhčené ubrousky opravdu do záchoda neházejte, manže tam házel posmrkané kapesníčky a ucpal septik. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.8.10 10:15

Ahoj holky, tak jdu za váma nakouknout.
U nás je pořád frmol,doma nejsme skoro vůbec,teď přespáváme většinu týdne u tety,protože ji zemřel nečekaně manžel,takže to těžce nese,tak pomáháme jak se dá.

Nelinka je éro,neposedí,nepostojí,ale je to naše prdelka.Začala ji bavit zedničina-včera s manžou skládala zámkovou dlažbu,vozí kolečkama písek,kope hlínu,všechno nářadí má taky -akorát pro děti.
Jinak jsme bez plínek i přes noc,čučím jak to může vydržet bez čurání od 8 večer až do 7 do rána,ale jde to.

No a jinak mě bříško roste,už mám nahoře 10 kg,ale docela se to teď zastavilo.Nad čípkem mám vyhráno,takže si těhu užívám.No a už 2× máme potvrzenou holčičku,tak snad se pan doktor nespletl.

Srazík si užijte a Heduš škoda,že to nevyšlo s tou návštěvou,ráda bych vás zase viděla,ale pokud to nestihnete vy,my se ukážeme jak pojedeme na dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.8.10 11:42

Jéé Silvi-čus!!!
Tak super ,holčička-to věci modré barvy asi nebudeš chtít,co??? :lol:

No chtěli jsme přijet,ale jak sem psala výše…:-)
Doufám,že vám to určitě vyjde!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
9.8.10 12:29

**Ahojky zdravím všechny,tak už jsme doma po prodlouženém víkendu bylo super až na ty povodně trochu nám to zkomplikovalo sobotní večer ale co se dalo dělat neboť jsme byli ubytovaní ve Vysoké na koňské farmě ale příjezd jsme tam měli přes Chrastavu a ta byla večer v sobotu neprůjezdná a my museli uvážit co dál bez věcí po celém dnu kde jsme byli v Babylonu a ještě Dany nestihl na WC tak byl počůraný no hrozný stav tak jsme zvažovali jestli jet domů a nebo najít něco jiného na jednu noc a doufat že ráno se tam dostanem a tak jsme to taky udělali jen večer v osm něco hledat taky sranda když Liberec moc neznáme ale nakonec jsme našli docela solidní apartmán pro nás všechny a ráno se tam naštěstí dostali ale chudáci lidi nikdo to tam nečekal a ani by je to nenapadlo a zasáhlo je to opravdu moc až jsem měla slzy v očích jak jsem tu zkázu viděla a to jinde to je i horší no nic už dost dramat.Domů jsme dojeli v pořádku a to je hlavní jinak tam bylo fajn.

Luci opravdu je těžké nějak Ti pomoci v takové situaci ale věř že bude lépe ono to moc bolí a věřím že se ptáš proč právě Ty ale to už tak bývá mám kámošku už je rozvedená něco přes rok a dva roky je tomu co se s ní chlap rozešel kvůli jiné a ona na tom je teď snad hůře než byla před tím měla už nějakou známost ale dost na rychlo a tím pádem to asi tak dopadlo ale zavírá se před světem a trpí depresemi a moc ji to asi nepomůže tak taky věřím že se z toho dostane a bude lépe tak i Tobě to moc přeji vše zlé skončí a bude zase dobře.

Uru taky děkuji za soukromou zprávu a moc gratuluji.

Slivi gratulace k holčičce si myslím že doktoři se už moc nemýlí tak máte aspoň věci po Nelince.

Ještě jste tu probírali nočník tak já ho jen vymívám vodou a utírám papírem jen když je hodně špinavý použiji vlhčený ubrousek a snažím se ho vyhazovat do koše si myslím že by to mohlo i ucapt wc a když jsme někde mimi a jde čúrat tak to je ve stoje takže na záchod nic nedávám a jdem většinou ven a pokud musí na velkou což je venku málokdy tak to obložím papírem jak psala Heduš.

A já Danyho dávám v noci na nočník na dovolené to bylo na wc nočník jsme nebrali jen desku ze začátku to nebylo potřeba a nebo ho čůrání vzbudilo a přišel za mnou ale minulý týden se stalo že se v noci počůral asi to už nestihl a dnes se mu to taky stalo tak nevím jestli je i nachlazený ale když už jsme skoro půl roku úplně bez plen tak mu ji snad nebudu dávat tak uvidíme jak dále snad to přejde.A desku máme úplně obyčejnou co jsme koupila už dávno Nikolce a hýbat se mi nehýbe jen teď jak jsme byli pryč tak tam měli otvor na záchodě menší a nevešlo se nám to tam ale Dany už zvládá vše i bez desky tak to problém nebyl.

No už jsem toho napsala dost snad jsem reagovala na vše já tu zase nakouknu.
a kdy je vůbec srazík u Raduš tím že jsem se tam nechystala tak si to ani nepamatuji ale měl by být teď někdy tak si ho užijte.

Zatím papa.* *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.8.10 22:29

Ahojky, tak jsem konecne taky tady, a to diky Lucikovi. Srazik byl dnes takovy komorni, ale moc fajn, myslim, ze jsme si ho uzili a vse krome pocasi vyslo pekne. Doufam, ze si to zase zopakneme a treba i v rozsahlejsi sestave. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.8.10 14:18

Ahoj kočky,
já jsem ještě pořád mimo, v Praze budu od příštího týdne..už mi to začne, vaření, úklid atd. :roll:

Raduš, máte nějaké fotky ze srazíku ? šup sem s nima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.8.10 13:43

Ahoj holky

tak srazík byl super :palec: ,manža nás tam dovezl a pak pro nás zase dojel,tak to bylo v pohodě.Při cestě tam nám Matýsek usnul v autě,takže jsme nepotřebovali ani postel…a při cestě zpátky usnul taky hned.

Děti si pohrály,maminky si pokecaly,hezky jsme se nabaštili :lol: ,hned na zítra to mám Raduš naplánované,moc mi to chutnalo…a pak jsme se dorazili buchtou od Šárky(ještě na ní musím vydrndat ten recept)byla výborná.

Fotečky taky dodám,ale nejvíc jich má určitě Lucík,protože Krisíčkovi se líbil její foták takže fotila furt a všude :lol: .

Heduš co Tomášek,už je mu lepší a co mu vlastně je?

Jinak v noci bez plen v pohodě,počůral se zatím jen jednou a to spíš pro to,že jsme grilovali a maminka ho zapoměla dát vyčůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.8.10 09:22

Ahojky, zase mi zlobil nějak net, takže jsem nemohla napsat ani o srazíku. Srazík byl moc příjemný, hezky jsme si pokecaly. Díky Rádě za odvoz domů, bylo to o moc příjemnější než tím busem. Už jenom 2 dny a Ondrášek mi přijede, už se na něj hrozně moc těším. Jak ho pomuchluju :wink: :wink: JInak fotečky dodám, ještě jsem je nestáhla, není moc času, jsou tu naši a furt tu na něčem pracujeme u baráčku…

Šrečku tvůj příspěvek mi zrovna moc nepomohl, spíš naopak. Možná si to ani psát nemusela, tohle v tuto chvíli opravdu nepotřebuji slyšet, že mi za rok bude ještě hůře… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
13.8.10 12:32

Ahojky Luci,tak to jsem opravdu nechtěla já to nemyslela zle a myslím že Tvůj případ to nebude ona kámoška se upla hned na jiného chlapa ke kterému se během chvíle stěhovala a to neudělalo dobrotu a tedy už raději nic psát nebudu a uvidíš sama jak Ti bude za rok.Tak se ještě jednou moc omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.8.10 10:35

Holky co máte chlapečky,jak jste docíliy toho že spí bez plíny?Já jsem se teď už naštvala a včera jsem Ondrovi plínu na noc ani v poledne nedala,vzbudila jsem ho v jedenáct na nočník a dopadlo to dobře.Na dnešek jsem ho chtěla dát zase v jedenáct na nočník a už byl počůraný a ráno znova počůraný.Tu ochranou podložku měl shrnutou,takže matrace pročůraná :-x Poraďte jak na to.Je mi divný když jde spát v devět,je čerstvě vyčůranej a nevydrží dvě hodiny bez čůrání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.8.10 14:03

Ahoj Jupi, já ti neporadím, protože my jsme s plínama přestali dost pozdě a v momentě, kdy jsem sebrala plínu na den, tak ji má v poledne i ráno suchou..asi mu ji už i přestanu dávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.8.10 14:18

Ahojky Jupi ono je to asi těžko radit každé dítě je jiné.A pije Ti třeba hodně před spaním a nebo nemá moc tvrdé spaní někde jsem četla když děti spí tak nečůrají ale kdoví co je na tom pravdy.My už jsme pár měsíců úplně bez pleny a taky se nám sem tam stane že se počůrá ale spíše se mu něco musí zdát protože i v noci vstane a přijde ale poslední dobou než jdu spát tak ho na nočník dám a do rána už to vydrží někdy přijde i v noci za námi tak ho raději taky dám pro jistotu.
Tak když tak zkoušej častěji ale je to opravdu individuální a záleží na dítěti.Tak snad to budete mít co nejdříve bez nehod.
Ono je asi Ondrášek prostě na noc mít plenu a už je na ni moc zvyklý Dany vlastně od doby co začal být bez pleny na den tak přes poledne jsem ji rušila hned a na noční spaní ji už taky pořád suchou tak jsem mu ji brala a to pil mléko i čaj teď už do něj mléko nedostanu a pití má u sebe v noci.
Tak snad se Vám to povede co nejdříve.Snad jsem nenapsala nic zlého.Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.8.10 16:46

Ahoj holky

JUPÍ Matýsek chodí spát v osm a budím ho tak v půl jedenáctý a zatím se počůral jen jednou,ale to jsem ho zapoměla vzbudit :lol: ,předtím jsem si nařizovala budíka i na třetí,ale už to nedělám a zatím v pohodě.Tak to ještě zkoušej já myslím,že se to za chvilku upraví…
Já pod ním mám taky podložku a ještě osušku,protože pak je to mazec,všechno to prát a drhnout.

Šrečku myslím,že si nic zlého nenapsala :wink: ,ale Lucík to ted má opravdu těžké,tak jí to asi přišlo líto…ono kdo si to neprožil,tak asi nemůže úplně tak pochopit :think:

Jinak mi už sunar taky nemáme,úplně ho přestal chtít.Zato jsem dneska musela koupit dalšího dudlíka,protože toho posledního ztratil a když se vyspal,tak přišel úplně štastný do obýváku a v puse měl narvané oba :lol: :lol: ,někde ho našel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí