Březňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
uru
802
22.7.10 08:47

Blani a kdy jedete?? tak si to pěkně užijte na dovolené určitě se tam dětem bude líbit.

Jinak mě mrzí ,že nevidíte můj metřík. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
22.7.10 09:12

Veru,já ho vidím…je hezky velkej a celkem srozumitelnej :-)))

Co jinak dneska hodláte dělat???Tady budepěkný vedro,taže budem někde ve stínu…Uvařeno mám,tak bude flákanda…

Dneska volal Tomča,že už se mu stýská,že už by chtěl domů a brečel prdelinka moje..Myslela jsem ,jakej je tvrďák a ono -přeci jen je to ještě moje málá prdelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
22.7.10 09:33

Jé to je krásný ,když se mu stýská že?? to potěší ,ale neboj on se tam zabaví a do kdy tam ještě mají být??

U nás taky krásně ,ale do bazénu nemůžeme protože Tobísek má kašel a zítra jdeme na kontrolu měl to na průduškách kašle jen když stane ,ale pořád trochu chrčí no hlavně ,když to není nic horšího.
No a já jdu postavit malému stan na zahradu… ať má radost pořád otravuje , když už mu ho postavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
22.7.10 09:42

Veru,je to milý,ale vzpomínám na sebe abyly to krušné poslední dny,už jsem se nemohla dočkat a brečela jsem fakt dost…Májí dorazit v pondělí odpoledne-už mu to uteče,ale věřím,že se mu to potáhne jak čert…

My máme taky stan,ale je tam na padnutí-už tam ani nechodí.....

Jdu ven,chce jít do bazénu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
22.7.10 10:22

No tak to mu snad už uteče jemu asi moc ne ,ale tobě určitě.

Tak stan postavený malej spokojenej a je fakt ,že je tam napadnutí dala jsem mu mokrej klobouček na hlavu. Myslím si ,že tam dlouho nevydrží.

Tak se pěkně vycáchejte. zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.7.10 11:15

Krásný dej přeji,
Heduš, děkuji za radu, už vidím metříky, i ten Uru a taky jsem ho celkem pochopila :lol: teď ještě aby to dopadlo podle plánu :lol: a jestli to bude fungovat, udělat si napřed metřík, tak to pak taky zkusím, páč holčičí jméno už máme dlouho vybrané..

Jinak Blani, všechny klumprky, co se nehodí, vyhodit..nemůžeš si shromažďovat všechny věci, které se ti za život nasbírají. Já jsem totiž vyhazovací typ, co se nehodí, letí..a bojuju s tím hlavně u našich, ti schovají úplně všechno, provázek, krabičku, nefungující věci…tak vždycky když jsem tady, děláme čístky :lol:

Heduš, no to až mi bude jednou dítě brečet do telefonu, že chce domů, to se asi zblázním..jsem hrozná cíťa v tomhle..

Jinak jsem včera byla poprvé na pilates a bylo to super, pěkně jsem se srovnala..tak uvidíme, jaký to bude mít efekt na moje záda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
22.7.10 11:35

Zovi,on neplakalže chce domů,jen že se mu stýská-aledomů prý ještě nechce-chtěl by mě vidět!!No je to mazlík malej-to víš,že jsem měla husinu a slzy na kraji,ale myslím,že by mu to vůbec nepomohlo ,tohle vědět nebo slyšet…

Takyvyhazuju-všechno,kolikrát to pak i hledám,páč by se mi to na něco hodilo,ale neva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.7.10 15:14

Veru odjíždíme v sobotu po obědě,aby děti spaly v autě a přespíme někde na Moravě na chalupě a druhý den to dojedeme,aby jsme to měli v klídečku a netrápili jsme je v autě :wink:

Heduš neboj ono už mu to uteče a za chvilku se budete vítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
22.7.10 22:57

jé no tak to máte perfektně promyšlené to mi pojedeme durch přes noc tak jsem zvědavá jak to Tobísek zvládne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.7.10 12:47

Zdravím,

myslíte, že je ještě šance se k Vám přidat? :think:
Máme doma rozpustilého čertíka :cert: se jménem Nikolka, narozeného 20.3.2008.
A musím se přiznat, že jsme sledovaly pokroky Vašich ďáblíčků na předchozí diskuzi cca od letošního jara. Pak jste se nám ztratily (to jsme zrovna řešily odstranění dudáka) a teď jste se znovu objevily po několikatýdenní pauze na těchto stránkách.
Sím už Vás znovu nechceme ztratit. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
26.7.10 16:50

Ahoj Nipo vítám tě mezi námi, hele to víš ,že tady můžeš mezi náma zůstat teda pokud se ovšem nerozpadneme. Nevím čím to je jestli létem nebo jestli tím, že někteří pracují, ale už to mezi námi není ono ,tak pokud se holky rozepíší ,tak jim určitě vadit nebueš.
A odkud jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.7.10 18:50

Asi jste všechny na dovolené. :lol:

Takže trochu o nás. Jmenuji se Pavla, můj manžel Pavel. Bydlíme v malé vesničce v Pošumaví. Již třetí pětiletku budujeme půdní byt, i když musím přiznat, že jsme budování na pár let přerušili. Bohužel jsme zjistili, že dítko nezplodíme přirozeně a museli absolvovat umělé oplodnění. Na druhý pokus se zadařilo. Narodila se nám holčička - Nikolka 3,40 kg, 50 cm. Zdá se mi, že je to mimořádně hodné dítě, ale je spíše tím, že je prvorozená a maminka je teoreticky na vše připravená. Ovšem někdy je to pěkné kvítko, jako když po dvouhodinovém uspávání si stoupne v postýlce a zažvatlá: „Maminko, maminko, zatleskej!!“
Mám mladší sestru, která rodila dva měsíce po nás, takže někdy to u nás někdy vypadá, jako bychom doma měli dva dráčky.

Na vaši předchozí diskuzi jsem narazila, když jsme se nedostali do místní školky. Chtěla jsem zjistit, zda ostatní maminky taky řeší podobné problémy - evidentně ano. Ale náš problém se vyřešil - vzali nám ji na přechodnou dobu (než pro nás budou mít místo v místní) do městské školky v místě zaměstnání.

PS: Aktuálně - manžel zaléval zahrádku, donesl dceru se slovy: „Strčila si do pusy celou lžíci písku!!“ a dítě křičí: „Nikolka napapala.“ No nejsou k sežrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
26.7.10 20:45

Tak to gratuluji ,že se zadařilo na druhý pokus.. hlavně ,že všechno dobře dopadlo a jste zdraví jak má být.
Hele to jsou k sežrání my teda písek nepapáme ,ale dokáži si to živě představit., jo a můj manža je taky Pavel.

Pěkná fotečka Nikolka tam kouká zrovna šibalsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
26.7.10 23:31

Ahoj kočky,
no kde jste všechny ???

Nipo, také tě tady vítám, hezky jsi se nám představila :-D Já na předešlém fóru přišla jako poslední, tak aspoň už poslední nebudu :-) :-)

Jako napsala bych toho víc, ale nějak není co, dnes jsem byla na rehabilitaci, zítra jdu na cvičení a večer s kamarádkama na drink, tak se těším..dnes tady na severu bylo teplo a sluníčko, takže paráda.. o víkendu jedeme na Benátskou noc na Malou Skálu, tak doufám, že nám vyjde počasí..ještě potřebuju sehnat holínky, kdyby pršelo, ale nikde nejsou, teda krom těch za 800,– a více..tak mně napadlo, že by mohly být v obchodě Pracovní oděvy..nevíte, kde se dají koupit holínky za normální cenu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.7.10 08:20

AHOJDA HOLKY…
Taky tady vítám Nipu,a pokud ,jak píše Verča,se nerozpadnem-mezi nás klíďo píďo můžete,holky :wink: :potlesk:

MY TEDA NA DOVČE NEJSME,ale je to teď nějaký uspěchaný…Šíma má od neděle večer-nebo odpoledne,nevím,40 horečky,vůbec mu to nemůžu ničím srazit-dala jsem i čípek,ale po půl hodině to spadlo pouze na 38,6,níž se prostě nedostanu..Počkám ,až se vzbudí ,a pojedem k doktorce..Nemohla jsem celou noc spát,on dýchal strašně povrchově,mluvil z horečky :wink: -to jsem se i usmála-když honil mouchu …Měla jsem strach,že má meninkokoga-no debil,a že nám umře…Jsem pako,ale jako z čeho by to měl.....Nic jinýho mu není,nebolí…
Tomča přijel z tábora s pohmožděnou krční páteří a mega zánětem spojivek :roll: ,takže mažem taky k doktorovi,ať se mu na oko podívá a něco mi napíše,na tohle tu vážně nic nemám…

Asi jsem vám nepsala,–koupili jsme si pejska-malýho Jack Rusell terier-max.25-30 cm na výšku-6-7 kg…Je to malej rarášek.KLuci jsou u vytržení,3íma už moc ne,on na něj krásně dosáhne a pořád ho olizuje,kouše a to se Šimonkovi teda nelíbí…Velký to měli jako překvápko po příjezdu z tábora-nadšení veliký-co vám budu povídat!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí