Březňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
17.7.10 13:41

Ahojky tak auto už je nabaleno chybí jen jídlo teď se spočívá po obědě pak se nabalí jídlo a pojede se.
Tak se všechny opatrujte a po dovolené se přihlásím.
Až teď jak jsem četla příspěvek od lumit jsem zjistila že Heduš má taky jiné jméno včera jsem taky uvažovala kdo to je že nás asi zná až dnes jsem to přečetla a Heduš to napsala hned kdo je.
Tak papa zlatíčka užijte si všechny dovolené. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
17.7.10 13:51

teda holky já vám ty dovolený závidím,…snad nám to vyjde příští rok,no ale co,…bazén máme,horko je až moc,na výlety taky jezdíme,takže docela paráda,příští rok budu pendlovat mezi službama v práci,tak to bude horší…jinak taky nočníkujeme,teda už jsme přes den 2měs.bez plíny,po 2měsících se naučil čurat jako chlap,…teď ještě odplínkovat přes den a noc…no nic,jdeme do bazénu,se to nějak nedá vydržet…
takže si všichni užijte dovolenou 8-) 8-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
17.7.10 16:20

Ahojky všechny zdravím je super ,že jste to hodili tam , když na to FB nikdo nepsal. To je mazec s tou poradnou, když tak dlouho nefunguje.

a jak užíváte krááásného léta mě se to moc líííííbí mohlo by takhle být až do října. sice občas by mohlo sprchnout ,ale jinak parááádička. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.7.10 18:49

Ahoj holky,

všem co jedou na dovči přejeme ať si je krásně užijou a vyjde jim počasí. :-)My už nikam nepojedem. Teď jsme u našich, tak tu nemůžu být moc na netu, no doma je doma.

Petronče gratulujeme k Adámkovi. Nic moc nevím, nedostala jsem smsku :wink: Tak napiš míry a jakej byl porod. Podle zkrácenýho popisu asi nic moc, co? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.7.10 21:02

Ahojky,

Luci já ti ji fakt neposlala??? :zed: No vidíš, jak jsem blbá a to jsem myslela, že jsem ji poslala všem. Tak se nezlob, nějak jsi mi z toho seznamu asi vyklouzla :think:

Jak je Luci? Moc jsem na vás s Ondrou myslela…
Napiš aspoň, že už je ti lépe…Moc ti to přeju.

Šrečku a ostatní co jedete na dovču, krásně si to užijte!

Óóó brečí mi škvrně, jdu chovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.7.10 21:04

jo jinak porod hrozný, ale popíšu vám ho tady, jen co se k tomu dostanu… Taky jsem si myslela, že druhý porod bývá v pohodě a jak já se na něj těšila, vždyť víte. Ale tohle byla podpásovka… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.7.10 22:09

Krásný večer přeji,
Lucí, taky mně moc zajímá, jak se máš a jak je…tak prosím něco písni..

Heduš, my to máme taky posunutý, Adámek chodí spát kolem 21.30-22.00, když jsme venku a ráno chrní do 9.00, no to mi naprosto vyhovuje, lepší, než kdyby vstával v 6.00, to by mi asi hráblo :o)

Dneska jsem se byla cournout po městě, takový slevy všude, 50-70 %, tak jsem se neudržela a udělala si trošku radost, nějaký ten hadřík a prádýlky..no ale za ty prachy, to jsem prostě musela :-)

Uru, taky miluju teplo, teď se „ochladilo“ na 27 a já už mám tepláky :-D

Tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.7.10 22:45

Dobrý večer…

Skončil film,tak jdu na vás mrknout :wink:

Normálně tady prší!!!Krásně se ochladilo,venku nejsou komáři-pohoda pohoda…

Šíma taky chodí spát okolo půl devátý,ale nežli usne,je to tak hodinka-no neva-stejně-obývák je zrušenej,telka v ložnici,tak mi to ani nevadí,se tam mele vždycky,povídá pořád něco,najednou ticho a chrní :-) …

Dávaj další film,tak já pádím,nějak se mi nechce spát,když jsem teď do růžova vyspinkaná…Dneska jsem teda vstala už v sedm a šla jsem sekat,protože během dne by to byla sebevražda!!

Tak jdu čudit a čučet..

Joo Verčo,jak je???Už víte,co nosíš pod srdíčkem????Nějak teďnevím,jaký jsi týden :oops:

Dobrou kočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.7.10 07:46

Ahojj holky,tak jsem vás našla,ale napíšu jindy.Měějte se fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.7.10 18:05

Ahoj holky,

no popravdě lepší to není, možná malinko, ale furt to moc bolí, ještě jsem se s tím pořádně nesrovnala. Furt nad tím přemýšlím PROČ se to muselo stát. :cry: :cry:

Tak nějak si myslím, že by mě vyléčilo jedině najít nějakýho chlapa a zamilovat se, což by ale asi zase nebylo fér vůči dotyčnému. Stále myslím na toho bývalýho, nějak se od něj nemůžu odpoutat, přeci jenom to byla moje největší láska v životě. Už se nechci trápit, ale musím si tím holt projít až dokonce. Už vím, že je v tom jiná, což mi taky nepřidává a navíc řešíme výživné (možná se budem i soudit, dělá problémy) a pak i rozvod. No prostě fakt nic veselýho se v mém životě teď neděje. Aspoň, že malej se s tím už asi srovnal, už se nepočůrává, neptá se na něj. Ví, že vždycky ob víkend je s ním a těší se na něj. Ale i tak mě mrzí, že přišel o tátu - 4 dny v měsíci mu tátu nenahradí… Navíc on má chlapi všeobecně moc rád.

Nechci Vám tu kazit prázdniny, všichni si je užíváte… Tak se mějte líp než my, tohle fakt nikomu nepřeju :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
18.7.10 19:07

Luci je to určitě těžký to každopádně,ale snad se najde brzo nějaký chlap moc ti to přeji :hug: Hlavně ,že Ondřík to nese stateně jak jsou děti malé ,tak je to lepší i když by jsi si naša nového taťku.

U nás se teda taky pěkně ochladilo je fakt kosa ani venku jsme nebyli je tam 15st fakt mazec. Včera 33st a dnes tohle no snad bude zase brzy hezky.
Jinak já se mám dobře myslela jsem ,že durhé těhotenství bude pohoda žádný stres ,ale řekla bych ,že stresuji naprosto stejně. :think: nevím čím to je ,ale asi tím věkem… :twisted: Pohyby už cítím ,tak jsem trochu klidnější,ale fakt jen trošku.
Zítra jdu na kontrolu jestli je vše ok ,tak pojedeme na tu dovču do chorvatska ,tak jsem zvědavá jak to dopadne. Jo a zvracím už jen občas třeba dnes jsem zvracela :poblion: asi po týdnu.
No nic jdu se naložit do vany… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.7.10 20:39

Luci seš holka statečná,často na vás s Ondráškem myslíme,ale nechtěla jsem tě bombardovat meilíkama jak se máte.Jak píšeš že ti pomůže jedině zamilovat se do někoho jiného,tak to je pravda,ale až po čase,teď určitě ne,zažila jsem to a jak píšeš vůči tomu novému partnerovi to není fér,láskou lásku nahradíš,ale až přijde ten pravý čas a on přijde :srdce: :srdce: :srdce: Co mě vytáčí když se lidi musí soudit o výživné,chlap by se k tomu měl postavit jako chlap,pořád jde přeci o jeho dítě :-( Držte se :kytka:
Všem co jedou na dovolený přejeme krásný pobyt a bezpečnný návart domů :-)
My jsem byli včera na grilovačce u známých,odpolko jsme se ještě koupali,pak se zatáhlo a začlo pršet,naštěstí jsme byli pod střechou,děcka pak lítali v gumáčkách po trávě,vydařilo se to,došli jsme dom o půl desáté.
Heli uritě ti dám vědět kde přesně jsme:-)Pokud si to do té doby nerozmyslím,přítel je opět na odstřel :think: :cert:
Máme v rodině další miminko,sestřenice má Nikolku,je šíleně malinká,má 2 a pů kila.
Abych nezapomněla KLORANE ty jsi mezi námi nová že,teda jestli se za přezdívkou nezkrývá někdo ze staré party :-) ,takže jestli jsi nová,tak tě mezi sebou vítáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
19.7.10 07:58

Taky vítám novou maminku Klorane. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.7.10 14:04

Ahoj holky,
děti spinkají, tak se jdu podívat za vámi, co je nového.
Luci… :cry: ani nevíš, jak hrozně je mi to všechno líto… To, že se potvrdí, že je v tom ženská, jsem bohužel čekala, byla to jen otázka času, vždyť víš, že jsme to u vás na návštěvě probíraly.
Tvůj manžel je srab a lhář.
Víš Luci, strasně moc ti přeju, aby ses zamilovala co nejdříve, určitě je to ten nejlepší lék na všechno. Jenže víme jak to je, pokud to chceš, hledáš to a toužíš po tom, nepřijde to…Přijde to, až to budeš nejméně čekat…až se třeba manžel bude chtít vrátit nebo až zjistíš, že je ti vlastně bez chlapa lépe…tak pak to přijde, ta láska, prostě, až to budeš nejméně čekat.
Vím jak ti je, můžu to s klidným svědomím říct, že opravdu vím, jak se cítíš (i když u mě v tom ještě tenkrát nebyli děti…ale i tak…vím)a je mi samotné z toho hrozně zle. Tohle se nemá prostě dít…
Myslím na tebe a přeju ti v životě už jen to nej nej nej nejlepší!!!

Zovi, takové nákupy bych si taky nechala líbit :dance: No já si ještě chvíli počkám, než shodím ten rosol a pak vezmu taky obchody útokem, to úplně miluju!!! :andel:

Veru a opravdu ještě nevíš, co máš v bříšku??? Nebo jen před námi tajnůstkaříš :think: No ale nám to MUSÍŠ říct né???!!!! :lol: Opatruj se mamino :srdce:

Péťo, ty jo, jen 2,5 kila, to je špuntík malinký… Ale hlavně, jestli je zdravá, ona to dožene :srdce: Sestřence moc gratuluju!
No to Adámek měl téměř o 2 kila více :mrgreen:

Taky vítám Klorane :kytka:

A kde jste zbytek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.7.10 14:07

Jinak si taky změním přezdívku, pohybuje se tu pár šmíráků, tak abych taky nebyla tolik na očích.
Tak snad to pak poznáte, že jsem to já…
Jdu vymyslet jakou..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí