Březňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
27.7.10 12:32

Tak jsme doma od doktorky-Hnisavá angina-naše první antibiotika!No aspoň vím,co je to a můžu klidněji spát :wink: :oops:
Tomášek dostal atb.do očí a Mreček pigáro na žloutenku…Jééé já mám radost-máme to všechno najednou odbyté u jedné doktorky…

Jdu vařit-i když teď kluci zlajzli Mekáče a oběd bude až tak ve dvě-myslím,že to vydržej :-).....

Jdu pověsit prádlo,dát prát další a čeká mě kopa žehlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.7.10 13:08

Ahojky :-)
Vítám tě Pavli mezi nás.Já si myslím že holky nepíšou kvůli dovoleným,určo se nerozpadnem,ono taky poradna byla poradna,ale díky aspoň za tyto stránky :potlesk:

Heli ty si to teda užíváš :-? Hlavně ale jak píšeš,víš co Šimonkovi je.Antibiotika bych tak neřešila,když je nemá každý měsíc,je to v pohodě,i rychle zaberou a prďolkovi bude líp.Posíláme hubana :hug: Úplně vidím jak je Šimonek nadšenej z pejska,to je přesně jeho velikost a došáhne mu všude,neschová se před ním a hlavně když to je ještě štěňátko :-D On se ale zklidní a budou kámoši.To museli kluci koukat když se vrátili z tábora a nic netušili :-D Jo jinak odhadla si to správně proč jsem nepsala… Zítra možna vyrazíme na ty Mělice,tak ti dám vědět,ale asi to nehrozí když je Šimonek nemocnej,tak mi prostě dorazíme v srpnu přímo k vám ju?
Veru metřík vidím,je krásnej :lol: Přeji vám aby to tak dopadlo :-)
Já byla dneska u kadeřnice a jsem ostříhaná,nechala jsem si to vzít o hodně,tak 15 cm,aspoň budu mít na léto klid,v těch vedrech to bylo utrpení,mít takovou deku na hlavě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
27.7.10 13:18

Jééé Jupi,a jak dlouho tam budete??Uvidím,jak bude malýmu,a když by to bylo dobrý,přijeli bysme…

Jinak jo,kluci čučeli,byli hotoví,fakt nadšení…A Šimonek-no někdy ho pes už štve,právě proto,že mu všude dostane,když si šíma sedne,hned je na něm…

Tak a příťa dostaneasi na budku,holomek jeden!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
28.7.10 11:33

Ahojky tak unás je to taky na divoko malej teploty kolem 39 jinak nic jiného nic ho nebolí měla jsem podezdření na gangínu ,ale zatím to prý nevypadá dělala mu včera CRP tak to má trochu zvýšené , tak čekáme co z toho bude. Včera i jednou zvracel ,ale jinak pořád jen teploty. :-(
Já jsem byla teď u zubařky naštěstí vše ok. tak jsem si odychla. Šimonkovi přeji brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
28.7.10 11:59

Jé, tak to mě mrzí, že marodíte.

Synoveček byl minulý týden v Jizerkách na dovče. Taky dostal vysoké horečky (to byly ještě ta vedra). Na pohotovosti se mu koukli do krku a zkonstatovali, že chytil Libereckou angínu. Dostal penicilín, antibiotika a jeli domů. Třetí den horečky polevily a osypal se. Takže si myslíme, že měl pátou (šestou!!!!) nemoc. Už potřetí. :cry:

U nás v Pošumaví se už zatahuje a začíná foukat vítr. Taky by si tam nahoře v tom počasí mohli udělat pořádek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
28.7.10 12:08

Jééé Verčo,tak ať to hlavně nechytneš ty!!Taky se brzy uzdravte…

Jooo ty nemoci jsou prevít.
Zrovna tlačím špagety,malej vstával opět o půl desátý,jako včera,tak asi zase nepůjde odpoledne spát.Ale neva,aspoň to večer zalomí dřív,včera o půl devátý :pankac: …

Tady taky fouká a to celkem dost,i kruhy z bazénu odletěly-prej má dneska pršet,ale tady zatím sluníčko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
28.7.10 12:09

Verčo,hlavně se z toho dostaňte do dovči!!Teď mi tak došlo-příští týden chcete jet,že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
28.7.10 16:14

Zovi,teď čtu Globus amají akci na holínky"celkem fešný" od 149,–…což myslím jde.Kdyby měly ty,co jsou vyfocený,taky bych je brala…Hezký růžový :wink: kostkatý-nahoře jako by s přeskou :-D :-D Zkus mrknout…Pa pa H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
28.7.10 21:17

jj Heli máme odjíždět 6.8. tak snad do té doby bude fit. No jak píšeš hlavně ,abysme to nechytli i my. Loni jsem to taky na dovolené od něj chytla byla to fakt příšerná dovolená jako kdybychom nebyli nemocní ,tak super.
Dnes se zdál být lepší ,ale teplota pořád kolem 38.
Jako je blbý ,že už máme zase zaplacenou zálohu, byl by to fakt pech kdyby to bylo jako loni.

U nás teda taky pěkně fučelo ,ale my jsme byli celý den doma ,tak mi to tak nevadilo ,ale to počasí je fakt hrozný buď krásný vedro a nebo hnusná zima prostě nic mezi tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.7.10 07:42

Veru a tak jako co mu je??My jsme měli horečky od něděle do úterý a pak jako když utne-je teda takovej nijakej,bere antb.,ale jiank snad dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
29.7.10 08:42

No ještě je pořád s teplotama ,ale víc jak 38,5 nemá teda relativně nemá pak už mu dávám léky. v noci se potil jak nikdy a ještě chrupe ,tak snad je to na ústupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.7.10 09:04

A máte taky atb.,nebo to léčíš sama???Já jsem zjistila,že mu vůbec nezabírá Panadol na teplotu,ale jen Nurofen..Všimla jsem si toho už dříve,ale teď jsem ho doma neměla,jen ten Panadol,koupila jsem Nurofen a bylo po teplotách :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.7.10 15:27

Ahojky chci jen pozdravit už jsme doma z dovolené bylo super vše jsme zvládli hlavně cestu z které jsem měla strach později napíši více snad se mi vás podaří dočíst napsali jste toho dost tak zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.7.10 15:32

Super Peti.To jsme rádi,že jste v pohodě doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.7.10 10:04

Ahojky holky,tak jsem Vás dočetla nezaručím kolik jsem si toho zapamatovala.
Hned ze začátku vítám nové maminky a doufám že se nerozpadnem když už si píšem tak dlouho jen si musíme zvyknout na něco jiného a o prázdninách to bylo vždy takové mírnější snad se to pak zase upraví.
Já se teď nějak zžívám že už jsme doma tam bylo tak fajn a tady je deštivo sice včera bylo i fajn ale tam bylo lépe ikdyž ke konci se trošku ochladilo ale aspoń nebyli šílené vedra.
Veru tak snad Vám vyjde pohlaví co si přejete budu držet taky palečky a z cesty nějak strach neměj určitě to zvládnete já se toho taky bála a do kterých míst se chystáte v Chorvatsku.My tam jeli v šest z Ostravy a na místě jsme byli kolem desáté dopoledne a zpátky jsme jeli v pět ráno a u kámošky za olomoucem byli něco málo po šesté ale cestu zpět jsme jeli sami tak to šlo rychleji tam jsme jeli se známými a ono se trochu loudali.A děti to zvládli i dobře. Čtu že tu máme marůdky tak ať se brzy uzdraví a jsou co nejdříve fit.
A už nevím co jsem chtěla.
Péti tak hlavně že jsi porod zvládla ikdyž to byli bolesti já bych taky řekla že druhý byl bolestivější než první sice oba byli rychlé ale Danyho jsem vytlačila opravdu z posledních sil ale nastřihli mě u obou jinak bych byla asu roztrhlá durch.
Moji bývalé švagrové se narodil chlapeček o měsíc dříve takový malí chvístek 45cm a 2119g minulý týden ji pustili z porodnice a malý má teď dva kila včera jsme ho na chvilku viděli jak jsme byli u tchýně.Je to taková panenka i ta je asi větší.
A to je asi vše zase písnu už tak jsem napala román.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí