Březňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
uru
802
30.7.10 21:35

Jé Šrečku tak to je fajn ,že jste si dovolenou užili a halvně ,že jste v pohodě dojeli.a kde jste byli přesně vy?? My se chystáme 20km od Zadaru na Privlaku ,ale vy jste asi podle cesty byli dál. Mě doktor moc nechtěl pusti dolů ,tak jsme zvolili zlatý střed jinak by jsme jeli do Tučep k Makarké.
a co Daneček jak se mu líbilo moře potápníkovi jednomu?? nevadila mu ta sůl?? Těším se na fotečky.

Jinak jsme oficiálně zdraví ,tak snad mu to vydrží a bude na dovolenou fit a my taky.
Ve střdu jdu na kontrolu ,tak jen trnu ,aby bylo vše ok , abychom mohli odjet , když už máme zaplacenou zálohu.
No nic celý den jsme byli pryč tak pádím do hajan se už i těším ta pa a dobrou všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.7.10 22:12

Tak vidím že dnes tu nikdo ani nebyl ale vložila jsem pár fotek na FB z dovolené ono jich je dost ale v tom množství co se nafotilo je to troška celkem jich máme něco okolo tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.7.10 22:18

*Zrovna tu píši že tu nikdo nebyl.
Uru my byli na Makarské riviéře v posledním městečku Gradac a bylo tam krásně.A Danymu se ta slaná voda moc nezamlouvala ze začátku se ani moc nepotápěl ale dlouho mu to nevydrželo ale po pár potopení ho štípali oči ale stejně pod tu vodu šel ale co se mu moc nelíbilo bylo když byli vlny.
A určitě se Vám tam bude líbit jen aby bylo fajn počasí nám to vyšlo super. *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.8.10 23:13

Ahoj kočky,
tak kdepak všechny jste ???

Šrečku, taky tě vítám z dovolené, doufám, že sis dostatečně odpočinula…hned se jdu mrknout na foto..

Verčo, držím palečky, aby bylo vše o.k., už dlouho si pamatuju, že jdeš 4.8. na kontrolu a my budeme vědět, co budete mít za miminko :-D

My jsme byli o víkendu na tom festivalu, Benátská noc, prostě super..celej víkend jen hudba, kamarádi, pivo, jídlo, nádherný počasí, super atmosféra..prostě bomba..z toho budu žít ještě dlouho :-) zítra ráno se vracím za mláďátkem, tak už se těším…

No nic, jdu chrupkat, přece jen jsme toho moc nenaspali..

Ještě jsem si vzpoměla, Heli, děkuju za ten tip na holínky, ale už jsem je měla koupené, za 290,– v pracovních oděvech, ale super, pohodlné, kvalitní, prostě na celý život :-) ale děkuju, že jsi si vzpoměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.8.10 08:31

Holky, vy se máte. Všechny máte naplánovanou dovolenou. To my zase letos pojedeme na Zlatý písky (pozn. překladatele - stavba). :-x
Zrovna teď o víkendu tady bylo několik řemeslníků. Všichni něco načali a nedokončili, takže se dál pokračovat nemůže. :cry:
Ale v neděli jsme jeli pro babču do lázní do Třeboně. Prošli jsme město, malá se natřásala na náměstí - měli tam jazzovou kapelu - a cestou zpět jsme se stavěli v ZOO u Hluboké. Už u vstupu při pohledu na klokany se naše dítko tvářilo divně. A když pakoníček zafrkal, ovečka zabečela a kozička zamečela měla jsem jí hned za krkem. Slezla až na konci u oblíbených želv. Večer jsme z toho cestování byly obě tak unavené, že jsme usnuly v osm a spaly až do rána.
A co naši marůdci? Už je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.8.10 13:52

Ahoj holky
tak už jsme doma :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Bylo to fajn,ale ta cesta :zed: :zed: ,příště už jedině letadlem…

Termální lázně se nám moc líbili,to bylo přesně pro mě,voda 35-37 stupnů :palec: .
Lucka se vyřádila na všemožných tobogánech…no pohodička.Ubytování bylo bezva,byli jsme ve velikým baráku vlastně sami,nahoře bydleli nějaký lidi,ale moc jsme je neviděli.K tomu velká zahrada,tam jezdili děti na motorkách..
Akorát jsme odjížděli o den dřív,protože Matýskův kámoš dostal horečky měl 39 a nechtěli jsme aby to chytil a hlavně ten od rána pršelo,tak jsme se rozhodli,že vyrazíme.Nastala panika co kdyby tam Matěj dostal křeče co by jsme tam dělali,tak jsme radši mazali :lol: .Kousek před Prahou jsme chytli bouračku,převrhl se tam jeřáb a zůstali jsme tam stát skoro dvě hodky,tak to bylo nepříjemný,ale nakonec děti usnuly,tak jsme to nějak přečkali.
No a co vy,co nového.Šimonku snad už je líp,co si to vymýšlíš za nemoce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
2.8.10 14:56

Ahoj holky…

Tak se taky hlásíme…My jsme už zdraví-teda doufám,ant.dobere ve středu,ale už mu praktickynic není,chodí normálně ven atd.

Blani tak vítejte!!Je dobře,že jste si to hezky užili,a ten jeden den,no to zase není tak hrozný,aspoň jste byli o to dříve doma…

Dneska je tady strašně!!Dusno na padnutí,už aby zapršelo…Ale jinak teda se těšíme zase na sluníčko ,to jo!!

Zovi,takže víkend paráda,co??
Nipo,my letos taky žádná dovča-maximálně jako u vás-my teda trochu dál,exotika-my jedem na maltu :jazyk: ,nevím,jestli znáte i sádroš a parketoš???

No a jinak nic,kluci v pohodě,ještě,že už je mám doma,fakt je to znát,ten mrňousek tolik neotravuje :hug:

Ve čtvrtek pojedou děti k mamce na chatu,asi do neděle-no co my budeme dělat holky,to teda nevím…Asi makat :nevim: …Ale chtěla bych stihnout i kino-ten novej film s Leonardem…Počátek se to jmenuje…Viděli jsme ukázky a fakt to vypadá moc dobře…

Tak pište,pište…Jupi,tak jste už doma???Sakra vám to počásko moc nevyšlo ,co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.8.10 17:59

Heduš úplně bych zapoměla,už jsme začali s pokojíčkem,takže v tuhle chvíli jsme bez střechy a předpověd nevypadá příznivě…
Manža vytrhal sádrokartony a vyndal vatu, profily atd,takže fotím a doufám,že brzy hodím nějaké konečné foto :lol: (ale ono to tak rychle nepůjde).No vida můžeme si psát o přestavbách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.8.10 20:39

Heli počásko nebylo výstavní,ale nestěžuji si,pršelo v noci,což mi nevadilo a šeredně bylo až v sobotu,takže docela dobrý,koupali jsme se.Nejtepleji bylo ve čtvrtek ráno v sedm hodin:-) Ondra už nechtěl spát,tak jsem ho musela držet v klidu,protože všichni kolem měli ještě půlnoc.Ještě že jsme měli stan hned u pláže,takže si hrál na písku a krmil kačenky,bylo tam málo lidí,takže pláž jen pro nás.Měli jsme sebou člun,takže ranní projížďka po písákách taky super romantika,jen to bylo krátký.

Jsem ráda že je Šimonkovi líp,co Tobísek Veru?

Zovi fesťák musel být super,jak počásko,sprchlo tam,využila si ty gumáky?:-)

Vítám zpátky dovolenkářky:-) Peti krásný fotky na FB,namlsala si mě ještě víc,moc si přeji jet do Chorvatska,ale přítel tam jet nechce,tak mám smolíka. :nevim:

Heli Malta taky teda není k zahození,ne dělám si srandu :mrgreen: ,víš jak to tam budete mít potom krásný novoučký.

Nipi nelam si hlavu s tím že nejedete na dovču,koukni na mě,nic neopravujeme,protože baráček nemáme a mít nebudem a naše dovolená byly čtyři dny na písákách a i za ně jsem vděčná,protože jsem se odreagovala a načerpala síly.Ubytování nás stálo 60kč na den,vařili jsme na plynovém vařiči,záchody chemické,spaní ve stanu s bandou útočících komárů,vrátila jsem se do dob mládí,užila jsem si to,Ondrášek taky a to je hlavní. :-)

Blani kde jste to vlastně byli,psala si Maďarsko nebo jsem to popletla?Namlsej nás taky nějakýma fotečkama.Je dobře že Matýsek nic nechytil,jak píšeš křeče by nebyly to pravý ořechový na dovolený a ještě v cizině :think:

Jinak jak jsem si myslela že má Ondrášk období vzdoru už asi půl roku,tak beru zpět neměl ho,pouze zlobil,má ho až teď,teprve teď vidím rozdíl,cokoliv,hlavně ať je v opozici,někdy je to fakt na mašli a nic s ním nehne,trošku bubák,ale nechci to s tím strašením moc přehánět,aby z něj nebyl poseroutka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
2.8.10 20:53

Jéé Jupi,období vzdoru-hmmm něco na mě!!Šimon:já chci zmrzlinku…Já:mám jenom tuhle On:néééé tuhle néééé-velice důrazně…Já :Ok žádná nebude…On:Já ji chci.Já : mám jen tuhle…On chci jinou…Opět ji uklízím-já chci tuhle!!A nebo počkej-našla jsem ještě nanuka-hlavně ať je klid!-ne,já chci tamtu zmrzlinku-podávám muji,že jsem přeci jen tu misku nešpinila zbytečně..Nééé tuhlenééé já chci nanuka..Hmmm tak jak chceš-chytnu ho -vypleskám prdel,uklidím zmrku i nanuka amá po ptákách,šulin jeden!!!Já chci ven-ok ,jdeme-ne!!nejdu..fajn,buď si tady sám,nééé-no na palici…aleneseru se sním-chlapeček-namě si nepřijde!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.8.10 21:25

Heli tak to sedí,on kolikrát fakt řekne že chce něco jiného jen proto aby nesouhlasil se mnou.

Jeho slovník má perlu,slovo ochutnat je docela nebezpečné slovo v jeho slovní zásobě,neumí říkat ch a vůbec si to celý zkomolil,takže výsledek je takový,že když chce ochutnat,tak říká:
ci ošukat :oops: :oops: Lidi na to reagují různě,spousta je dost zaskočených a myslí si že jen špatně slyší :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
3.8.10 09:07

Peti a Blani to je fajn ,že se dovolená vydařila ,tak to má být. Hlanvě ,že jste byli zdraví a dobře dojeli.

Hele Peti to slovo je super… nezapomeň si ho natočit ať má památku do dospělosti… To jak jsem měli my s tou čepicí pořád říkal dopičí,taky boží..těď už se tomu jen směju ,ale tenkrát mi to moc k smíchu nepřišlo hlavně ,když to říkal někde v obchodě, když jsem mu ji sundala atd… :lol:

Jinak mi jsme momentálně taky zdraví ,tak snad nám to vydrží zítra jdu na tu gyndu ,tak jsem zvědavá snad to bude vše ok.

Dnes je zase škaredě ,ale celekem teplo ,ale už mě to počasí točí pořád nic moc teplo buď jsou pařáky nebo pěkná kosa pak nemáme být nemocní že?? ,ale raději mám ty pařáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uru
802
3.8.10 09:08

Holky a vy co nejedete na dovču ,tak nevěšte hlavu zase to budete mít doma krásný a Vás to bude hřád u srdíčka dýl než dovolená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.8.10 10:01

Jé Jupí, to je sranda, u nás je zase sněhulák „šůrák“, v zimě jsme si docela užili, jééé hele mámo šůrák a tady malý šůráček, no fakt lidi koukali, ale jako já vždycky nahlas opravovala-ano to je sněhulák a tady malý sněhuláček 8-)

Vítám holky z dovolené a trochu teda závidím, my letos nikam, ale snad si to vynahradíme příští rok.
Ty jo, ale hned bych někam jela!

U nás pohoda, Adámek v noci spinká pěkně, no budí se každé 4 hodinky, což je oproti Honzíkovým dvohodinovkám v jeho věku krásný, takže jsem i vyspalá, ale hlavně ho nakrmím a hned chrní, Honzík často ještě brečel, to Adámek ne, takže super.

Na mě útočí demence :pocitac:
Běžně se mi stává, že jedno či druhé dítě zapomenu připoutat v autě, ještě, že Honzík je tak rozumný a za jízdy na mě volá " maminko musíš zapnout", Adámkovi to je jedno, no ale jako jsem blbá, kdyby se něco stalo.......
ALe už si na to dávám pozor
Nebo…
Jdeme ven, vezmu mrně, Honzíka za ruku, vyjdme ze dveří, Honzík se zasekne, že dál nejde, říkám pojď, nezdržuj, jdmeme, slyšíš, co stojíš, pojď ( chytá mě mírná hysterie…) a on smutně:
„maminko, já nemůůůůžu, já nemám botičky“
Hm, kouknu a dítě bosé…
Kurňa :nevim:

No je to sranda, Raduš, uklidni mě, že je to se dvěma malýma dětma úúúplně normální :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.8.10 13:23

krásný deštivý den,tak ńám přes noc úplně promokla garáž…sice jsme to měli zaplachtovaný,ale prd platný jak ta voda byla těžká tak to prostě prochcalo :zed:

Ráno pršelo znova,tak začli dělat až dýl a ted opět zatloukaj plachtu,protože pro změnu zase prší,je to na palici,jsou úplně turch,je to smůla.

Jupí jo,jo v Madarsku v termálech,zkusili jsme i Balaton,ale byl ledový.Fotečky hodím na FB,už je mám stažený jen nějaký čas bych potřebovala :-D

Jinak vám ty dětičky moc hezky mluví :lol: :lol: .

Matýsek je ted srandovní,dědovi říká dědísku a bráchovi Kubiško(Kuba),mě říká mamičko a tatkovi Pepo,protože to slyší u Lucky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí