Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, kočky,
tak jsme zpět z dovči (už teda dva dny
), bylo ot moc fajn, u Štěpána jsme se parádně nadlábli, být to blíž, špatně dopadneme
Focení bylo moc fajn, pár foteček jste už viděly na FB a o moc víc jich zveřejňovat nechci, aby se k nim nedostali babičky a dědečkové, neb pro ty máme objednán ještě kalendář (klasika 12tistránkový), tak ať nevidí vše, co tam bude. Pokud to vydržím, dostanou ho k vánocům.
Dneska jsem byla s Emikem na předoperačním vyšetření a doktorka mně ji i zvážila a změřila, tak jsem z toho teď špatná, měří jen 91 cm, ale váží 14,5 kg, což je ovšem na tu výšku podle růstových grafů moc. Ale tlustá není (teda podle mě), tak nevím ![]()
Kolik váží a měří vaše mrňata?
Raduš co blázníš nepřipadá mi nějak extra malá a už vůbec né silná!Na grafy se vyprdni.Schválně ti večer zvážím a změřím Matýska at to můžeš porovnat a víš dobře,že Matýska je přeci jenom kus
.
Mám to ted nějaký špatný denně cesta z domova do Motola,tak je to náročný už toho mám po krk.Snad napíšu víc,třeba na břez.(fb).Ale to už bude dobře,tak takhle u nás.Mějte se všichni krásně a ty Raduš neblázni Emilka je krásná a podle mě akorát
![]()
Ježíš, Blani, a co se děje? Někdo je u vás nemocnej? ![]()
Jinak, já nemyslela, že je malá, to není, je úplně normoš, ale že je malá na ty kila. Mně taky přijde Ema normální, se na graf fakt vyprdnu, asi má prostě „těžké kosti“ to se u nás dědí z generace na generaci, já jsem taky vždycky vážila víc, než na kolik jsem vypadala (teď už ne, srovnalo se to. Jsem přesně tak tlustá, kolik vážím)
Ale když zvážíš a změříš Matýska, budu jedině ráda, Matýsek je akorát ![]()
Ahojky všem,
Raduš mě taky nepřijde Emilka malá a že by byla silná taky ne aspoň jak ji vidím ono podle grafů to možná nesedí ale na to kašli já Danyho zvážím a změřím ráno ale má zhruba kolem 93cm a váhu si drží kolem 13-13,5kg.Jsem koukla do průkazky Nikolce a měla ve třech 98cm a 15kg.
A je fajn že jste si dovču užili a fotečky jsou úžasné opravdu možná bych do toho taky šla ale je to asi dost daleko tak se to moc neoplatí jsem se tedy nedívala ale asi jo.
Jinak já dnes s mamkou zavezla taťku do nemocnice na další vyšetření plic to poslední nic neukázalo a pak si tam doktoři napsali že nesouhlasí s endoskopií aspoň myslím že to je vzorek přímo z plic tak ho doktor poslal do Ostravy kde mu to budou dělat a budem čekat co se stane když mu tam přidají vzduch snad to bude ok,ale jisté je že nemocen je má tumor na kyčli a drolí se mu prý páteř a má tam nějaké metaztázy takže nic moc nadějného to není tak uvidíme jak to bude dál.Ale dobře mi z toho taky moc není.
Tak se mějte a zase písnu papa.
Tak Raduš…90,5cm a 15,7kg.
No tak zřejmě taky vybočujeme z grafů
![]()
Tyjo, je na 95. percentilu a to Matysek taky neni zadnej tlustoch. Ty grafy jsou teda fakt debilni… kaslu na ne ![]()
Diky, BLani
Shrecku, tak to je Dany uplne akorat, ten je uplne ukazkovej. A je mi lito, ze je tata tak nemocnej
, ale leci se a neco s nim delaji, tak je to nadejne, ne? Moc drzim palce, at to vsechno dopadne co nejlepe, jak muze. Myslim na vas.
A tobe, Blani, taky drzim palce, at uz jezdis do Motola z jakehokoliv duvodu ![]()
Holky, drzte se
![]()
Ahoj holky,tak jdu za váma nakouknout, v sobotu odjíždíme na dovču,tak už pomalu začínám chystat.
Jaak píšete výšku a váhu,tak Neli je uplný prcek - měří 88 cm a váží 12,5 kg.Ale je to malá potvůrka,zrovna má období vzdoru,ale to asi nemusím psát.
A už umíme asi měsíc písmenko - „r“,takže když mluví tak jen hrčí,dává to skoro všude.
Já jsem zatím v pohodě,bříško roste-už mám nahoře 10 kg,v pátek jdu na kontrolu,tak jsem zvědavá jestli se doktor strefí do toho pohlaví co minule.
Tak užívejte poslední dny prázdnin a zase nakoouknu.
Ahojte,
Raduš, kašli na tabulky.
Někteří z nás mají opravdu „těžší kosti“.
Minulý týden jsme byly s Nikčou na procházce. Že jí ukážu les. Vlezeme pod stromy, ukazujeme díru, kde spinká myška, nasbíráme žaludy s čepičkou a najednou dítě křičí: „Hele, houba.“ Hřib. Za chvíli další a další. Pak už musela máma vyndat kapesník. Jenže za pár chvil už ani ten nestačil, takže máma svlíkla tričko (naštěstí bylo chladno, takže jsem měla ještě bundu). Triko jsme zaplnila za 15 min na cca 50 m2. Jakmile to viděla babča, taky vyrazila. Už druhý týden se živíme řízky z hub, smaženicemi, houbovkami. U babči to smrdí od sušení tak, jako by tam měla měsíc nevyprané ponožky. ![]()
Ahojky tak všechny zdravím,
no jak jsem psala tak Dany má 93cm a 13,5kg.
Silvi myslím že nevadí že je Nelinka menší ona to může dohnat a když tak holka nemusí být extra vysoká a že už mluví r je šikulka.
No Raduš zatím taťku neléčí pořád zjišťují co vše mu je tak snad na to přijdou a budou ho moci léčit věříme že to bude lepší a taťka bude mezi námi dlouho ale musíme být trošku připraveni na nejhorší.
Ahojky, jste se nějak rozepsali. Šrečku nezlobím se na tebe, jenom mi to bylo prostě líto. Protože ta představa, že by mi takhle mělo být ještě přes rok je úplně hrozná no…:(
Jinak Ondra má podle posledního měření 98 cm a 14 kg (měl už 14,5 kg, ale po dovče s tátou u moře zhubnul - no nedal mu pořádně najíst chudáčkovi
, žebra mu lezou…) Takže je celkem hubenej, jenom ty tvářičky mu zůstali furt stejně naducaný. Ale on tomu jídlu moc nedá no.
Teď měl pátou nebo šestou nemoc. Nevím která to byla. Šestou už měl, takže by ji znovu dostat neměl, ale ta pátá se prý projevuje vyrážkou i v obličeji, což nemá, takže fakt nevím. Ale bylo to fakt děsný, moc jsem se o něj bála, měl jednou i přes 40 a nechtělo to dolu ani po čípku ani sirupu, tak jsem dělala zábaly, ty pomohli jenom na chvilku. Ležel a byl vyřízenej. No hrůza, už jsem chtěla volat záchranku, páč auto tu nemám, byla jsem na všechno sama. No fakt nic moc
Naštěstí včera už byl bez teplot a objevila se ta vyrážka, tak aspoň vím, co to bylo.
Jinak za 3 týdny máme stání u soudu ohledně svěření Ondry do mé péče a přiklepnutí alimentů, tak se toho trochu bojím
Pak někdy potom bude rozvod. Už aby to bylo všechno za mnou a bylo líp.
Příští víkend se definitivně stěhujeme z domečku zpátky do Prahy, budem bydlet s tátou, což je pro mě ta nejhorší varianta co mohla nastat…
Ale nějak to budem muset zvládnout než začnu pracovat, abych si mohla dovolit vlastní bydlení a mít od táty pokoj. Ale mám ještě plno dalších starostí hlavně se školkou a pak taky jak to bude v práci.
Radu taky si nemyslím, že by Emča byla tlustá, je úplně normální holčička. ![]()
Mějte se krásně…
Ahoj kočky,
mám trochu času, tak jdu pozdravit,asi nestihnu reagovat na všechno, tak se předem omlouvám ![]()
Tak Honzík má asi 97 - 98cm a 15kg, Radu Emilka není na pohled vůbec „tlustá“ v porovnání k délce, pusť to z hlavy, je to kočička a je tak akorát.
A navštívit se musíme určitě, těším se, tak dej jen vědět, jestli chcete přijet k nám nebo máme zavítat my k vám, ale každopádně se na vás moc těšíme ![]()
Mrzí mě, že mi jaxi unikl ten váš srazík, v záplavě rodinných povinností jsem na něj nějak zapomněla ![]()
Luci, narovinu ti řeknu, že věta o vašem rozvodovém stání mě rozbrečela
Nestydím se za to… Prostě je mi to hrozně líto.
Nevím, co napsat, prožíváš asi ted jedno z nejtěžších období života, na to není slov útěchy.
Snad až ten ČAS pomůže…
Jo Raduš, ke Štěpánovi se chystáme taky, už sice delší dobu, ale jednou tam určitě dorazíme, co jste si dali dobrého? Už se tam fakt těším.
Šrečku držím taťkovi palce a pevně věřím, že až přijdou na to, co mu pořádně je, začnou ho úspěšně léčit a taťka bude v pořádku ![]()
Nipo - já chci taky na houby!!! Závidím ![]()
No a mládě nejmladší je vzhůru, to tomu moc nedalo.
Ale jinak v noci si už dává i 6-7hodin v kuse,prdelka ![]()
Jdeme všichni do ZOO, tak pádím, pa
Petrončo mě je to taky líto, taky jsem dost brečela. Vlastně není dne co bych kvůli tomu nebrečela. Někdy je líp, někdy hůř, ale určitě je to lepší než na začátku to určitě. Přijde mi hlavně, že ten čas nějak letí, už to budou 3 měsíce co odešel… Je to opravdu to nejhorší období v mojem životě. Ono mi doposud tak nějak všechno co jsem chtěla vycházelo a asi jsem toho „štěstí“ v životě měla nějak moc no…
A co vy a baráček? Jak pokračujete? Co je novýho? Jo a jak se vůbec Honzík sžil s Adámkem?
Radu ty fotečky jsou fakt nádherný. A nechceš ještě nějaký dát sem? tady je nikdo neuvidí. Já takový fotky moc ráda prohlížím. Taky bych někdy chtěla zajít k profíkovi, snad se někdy dočkám. Teď by ty fotky byli takový monotonnní. ![]()
Luci, pláč sice nepomůže, ale aspoň na chvíli uleví, myslím, že těch slz bude ještě hodně, kočičko, ale jednou dojdou, uvidíš. To o fénixovi je klišé a známe to všichni, ale bude to tak, věř mi mi
. Škoda, že nám už teď nevyšlo se sejít, ale Praha není zase tak daleko, určitě se můžeme srazit i tam…
Petrončo, no to si řekni hlavně ty, jestli se ti lépe hodí, abychom přijeli my nebo dorazíš ty k nám, ty máš malé mimi
ale kdyby ti to bylo fakt jedno, pro mě je samozřejmě pohodlnější, když dorazíš ty sem, o tom žádná ![]()
Holky díky, že si myslíte, že není Emik tlustá, jste hodné ![]()
Blani, odpovídala jsem ti na FB, ale pak po chvíli jsi už byla offline, tak nevím, jestli jsi to četla… četla?
Jo a ty fotky…nebudu troškařit, jestli chcete, jukněte na
http://nikold.rajce.idnes.cz/…kova_Salova/ …tam jsou všechny ![]()
Raduš ty fotky jsou jedním slovem nádherné
.Moc vám to tam sluší.Ninečka je úžasná jak se na některých chechtá a Emilka je hotová modelka
.
Jen si vůbec neumím představit jak bych Matýska přesvědčovala at tohle všechno dělá,ale asi to tak nějak vyplyne z té situace,že pro to dítě je to jako hra.....
Jinak ještě k těm tabulkám,když jsem ted viděla Emču ze všem stran-tohle opravdu není silné dítě natož tlusté!!!
Jo,jo odpověd jsem si na FB přečetla a pak to hned vypla,zřejmě si mě žádaly děti
![]()